MINI Cooper S Countryman – roşu şi negru – MINI Mobile Care MINI Cooper S Countryman – roşu şi negru – MINI Mobile Care

AJUTOR RAPID PENTRU CA TU SĂ-ŢI CONTINUI DRUMUL.

MINI Mobile Care.

Să-ţi conduci MINI-ul este mereu distractiv. Dar lucruri neprevăzute se pot întâmpla oricând. Aici intervine serviciul de asistenţă MINI Mobile Care. Un singur apel şi te poţi relaxa datorită ajutorului primit fie prin telefon, fie direct la faţa locului. Oricând, oriunde şi în legătură cu orice – specialiştii noştri se vor asigura că tu şi MINI-ul tău veţi putea pleca din nou la drum.
MINI Cooper S Countryman – imagine în prim-plan – MINI Mobile Care

ASISTENŢĂ MINI ÎN CAZ DE DEFECŢIUNE.

Serviciul de asistenţă MINI în caz de defecţiune se asigură că tu şi MINI-ul tău veţi putea porni din nou la drum, cât de curând posibil. Specialiştii noştri sunt pregătiţi să-ţi poată oferi soluţii optime, atât prin telefon cât şi la faţa locului – oricând şi oriunde. Dacă MINI-ul tău nu mai poate fi condus în condiţii de siguranţă, te vom transporta pe tine şi MINI-ul tău până la cel mai apropiat partener de service MINI şi-ţi vom oferi soluţii pentru a-ţi încheia cu succes călătoria.

GATA SĂ RĂSPUNDĂ URGENŢEI TALE:

În ţară: 08008 646 40*

În străinătate: +4021 200 90 07**

Disponibil 24-7-365.

* Apel gratuit în România

**taxabil in acord cu tarifele in vigoare

MINI Hatch cu 3 uşi – roşu şi negru – Asistenţă MINI în caz de accident

ASISTENŢĂ MINI ÎN CAZ DE ACCIDENT.

Suntem la dispoziţia ta la orice oră pentru ca tu să-ţi poţi relua călătoria în cel mai scurt timp posibil.
Dacă este nevoie vom tracta automobilul tău avariat până la cel mai apropiat partener de service MINI şi-ţi vom închiria un automobil pentru continuarea drumului. Vom documenta detaliile accidentului şi vom anunţa compania ta de asigurări, precum şi membrii familiei. În plus, te vom asista cu aranjamente pentru călătoria ta.

GATA SĂ RĂSPUNDĂ URGENŢEI TALE:

În ţară: 08008 646 40*

În străinătate: +4021 200 90 07**

Disponibil 24-7-365.

* Apel gratuit în România

**taxabil in acord cu tarifele in vigoare

PROGRAMUL DE MOBILITATE MINI.

Disponibil 24-7-365.
În cazul nefercit în care MINI-ul tău nu mai poate fi condus, îţi oferim un pachet extins de servicii şi suportul specialiştilor noştri pentru a porni din nou la drum alături de MINI-ul tău. Ca partener de încredere, tot ce dorim este să-ţi oferim liniştea de care ai nevoie – indiferent de situaţia în care te afli.