Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.

FĂ-ŢI AMINTIRI NOI.

Poveştile însufleţesc orice conversaţie. Aşa că ce mai aştepţi? Asigură-te că ai cât mai multe lucruri de povestit! Mergi în locuri în care nu ai mai fost până acum. Evadează din oraş. Eliberează-ţi mintea! Porneşte în căutarea aventurii. Fă-ţi noi prieteni. Adună cât mai multe amintiri şi asigură-te că acestea devin memorabile. Iar când te întorci din călătorie, spune-ţi povestea. MINI COUNTRYMAN. FĂ-ŢI AMINTIRI NOI.

EXPLOREAZĂ MEDIUL RURAL.

Pentru a descoperi orizonturi noi, trebuie să alegi cel mai puţin cunoscut traseu. Renumitul regizor Lisa Gunning s-a aventurat pe drumuri noi şi s-a întors cu o mulţime de imagini fascinante, care unesc două lumi aparent contrastante: mediul urban şi mediul rural. Aventură prezentată de noul MINI Countryman ALL4.

AT HOME OFF THE BEATEN PATH

SIMTE-TE CA ACASĂ, CHIAR ŞI PE DRUMURI NOI.

MINI Countryman îţi asigură manevrabilitate excelentă, chiar şi atunci când decizi să schimbi brusc ruta. Renunţă la traseul obişnuit şi descoperă latura „off-road” a MINI Countryman.

ALL4.

Deţii controlul indiferent de situaţie: sistemul de tracţiune integrală asigură distribuirea dinamică a puterii între punţile faţă şi spate. Sistemul de tracţiune integrală ALL4 calculează cuplul necesar pentru fiecare roată, în funcţie de stilul individual de condus şi de aderenţă. În situaţii extreme de condus, întreg cuplul este distribuit către puntea spate, pentru a te ajuta să depăşeşti cele mai dificile situaţii.

BANCĂ MINI PENTRU PICNIC.

Scoate banca MINI pentru picnic (disponibilă opţional) de sub pragul de încărcare. Această bancă are două locuri şi element de protecţie rabatabil, iar astfel nu te vei murdări atunci când decizi să iei o pauză de la explorarea mediului rural.

Pachet optic MINI Countryman ALL 4 pentru exterior – SAV special.

PACHET OPTIC MINI ALL4 PENTRU EXTERIOR.

Noul MINI Countryman îşi păstrează stilul, chiar şi atunci când ia cu asalt „off-road"-ul. Pachetul optic MINI ALL4 pentru exterior disponibil opţional are elemente pentru bara-spoiler în negru lucios, praguri de protecţie pentru şasiu în argintiu, plus şine pentru plafon cu părţi laterale în argintiu.

Design MINI Countryman robust – SAV special.

DESIGN ROBUST.

Serios. Matur. Robust. Noul MINI Countryman este modelul Sports Activity Vehicle din gama noastră şi, drept urmare, este un MINI veritabil. Am creat un automobil cu formă compactă şi puternică, ce se potriveşte atât pe străzile pline de viaţă ale oraşului, cât şi pe drumurile liniştite şi nedescoperite din afara orașelor.

Poziţie „semi-command” pentru scaunele MINI Countryman – SAV special.

POZIŢIE „SEMI-COMMAND” PENTRU SCAUNE.

Deţii controlul: scaunele MINI Countryman asigură o poziţie înaltă şi oferă vizibilitate excelentă, atât asupra traficului, cât şi asupra terenului atunci când conduci „off-road”.

 

 

 

BUCURĂ-TE DE MAI MULT SPAŢIU.

A avea libertate înseamnă a avea suficient spaţiu pentru a te mişca în voie. Porneşte într-o călătorie care să te inspire şi descoperă peisaje minunate. O aventură povestită de celebrul regizor Lisa Gunning şi prezentată cu ajutorul noului şi spaţiosului MINI Countryman.

SPAŢIU PENTRU 5 PASAGERI.

Cel mai flexibil model MINI de până acum se adresează unui număr mai mare de persoane: până la 5 pasageri pot călători în interiorul spaţios, premium, care oferă acum mai mult spaţiu pentru picioare. Astfel, până şi cei mai înalţi pasageri de pe locurile spate se vor bucura de confort suplimentar.

Volum portbagaj MINI Countryman – SPAŢIU MAI MARE.

VOLUM PORTBAGAJ.

Acest portbagaj este ideal pentru a transporta multe bagaje. Partea spate a noului MINI Countryman este foarte spaţioasă şi îţi oferă numeroase posibilităţi, pentru călătorii prin oraş sau pentru escapade în natură.

Scaune spate MINI Countryman fracţionabile – SPAŢIU MAI MARE.

SCAUNE SPATE FRACŢIONABILE.

Pe locurile din spate pot sta confortabil până la 3 pasageri adulţi. În plus, scaunele se pot rabata pentru a mări volumul portbagajului, iar astfel ai la dispoziţie numeroase posibilităţi de amenajare a spaţiului din spate. Scaunele se pot muta pentru a oferi un spaţiu şi mai mare pentru picioare, de până la 13 centimetri. Mai mult, le poţi rabata în raport 40:20:40 sau poţi profita de funcţia de reglare longitudinală a scaunelor (în raport 60:40) – iată doar câteva opţiuni pentru crearea spaţiului dorit pentru prieteni, pentru bagaje sau pentru prieteni plus bagaje.

EMOŢII SPECIALE.

Senzaţiile fizice generează emoţii puternice. Artista Lisa Gunning este atentă la detalii şi ne arată de ce anumite lucruri ne impresionează mai mult decât altele. O aventură prezentată de noul MINI Countryman, cu interior din materiale de înaltă calitate.

Scaune MINI Countryman reglabile electric – EMOŢII SPECIALE.

SCAUNE REGLABILE ELECTRIC.

Ia loc şi găseşte cea mai confortabilă poziţie cu ajutorul funcţiei de reglare electrică a scaunelor, disponibilă opţional. Poţi salva până la două profile diferite, iar astfel vei comuta uşor între setări dacă automobilul este condus de mai mulţi conducători auto.

Stiluri MINI Countryman pentru iluminarea interiorului – EMOŢII SPECIALE.

STILURI PENTRU ILUMINAREA INTERIORULUI.

Atunci când soarele nu străluceşte, MINI Countryman îţi va ridica moralul cu ajutorul luminii ambientale interioare situate în partea spate, care iluminează habitaclul cu o lumină discretă şi plăcută.

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ.

În interiorul premium al noului MINI Countryman ai parte de tot ce este mai bun. Aşează-te confortabil în scaunele MINI Yours din piele Lounge sau atinge suprafeţele fine ale panoului de bord: ai la dispoziţie numeroase opţiuni pentru a-ţi delecta toate simţurile.

MINI Countryman hibrid „plug-in” 3/4 faţă

ADAUGĂ ENERGIE.

Noul MINI Countryman hibrid „plug-in” este util în folosirea zilnică, dar şi în călătoriile pe distanţe lungi – totul într-un singur pachet electrizant. Atunci când conduci în oraş folosind unul din modurile electrice, conduci, de fapt, cu zero emisii de noxe. Iar atunci când motorul cu ardere internă lucrează împreună cu motorul electric, te bucuri de acceleraţia specifică MINI Cooper S. Descoperă spaţiozitatea şi flexibilitatea care definesc orice model MINI Countryman cu propulsie standard. Profită de avantajele oferite de ambele tipuri de propulsie, precum şi de funcţionalitatea electrică ALL4. Hibridul „plug-in” MINI Countryman are autonomie electrică de până la 40 km şi autonomie totală de până la 550 km, consum mixt de combustibil de doar 2,1 l/100 km şi emisii de CO2 de doar 49 g/km*, iar astfel poţi merge oriunde doreşti, fără limite.

SIGURANŢA ESTE PE PRIMUL LOC.

Cel mai important lucru într-un MINI eşti tu, conducătorul auto. Acesta este motivul pentru care sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto acţionează înaintea producerii unui impact şi se asigură că siguranţa ta este întotdeauna pe primul loc.

Frână electrică pentru parcarea MINI Countryman – SIGURANŢĂ.

PORNIRI ŞI OPRIRI SIGURE.

Indiferent dacă automobilul este parcat, dacă doreşti să pleci din rampă sau dacă eşti prins într-un ambuteiaj, frâna electrică MINI pentru parcare se asigură că automobil rămâne ferm pe loc. O poţi acţiona şi elibera prin simpla apăsare a unui buton.

Anvelope runflat pentru MINI Countryman – SIGURANŢĂ.

ANVELOPE RUNFLAT.

Anvelopele MINI runflat disponibile opţional se asigură că anvelopa nu explodează în cazul în care faci pană. Iar dacă totuşi faci pană, tehnologia runflat îţi permite să-ţi continui drumul la viteze de până la 80 km/h. Pereţii laterali sunt din cauciuc termorezistent, iar forma specială a jantei împiedică pierderea presiunii, chiar şi în viraje.

Pachet „Driving Assistant” pentru MINI Countryman – SIGURANŢĂ.

DRIVING ASSISTANT.

Ştii mereu la ce să te aştepţi, datorită pachetului opţional MINI Driving Assistant. Sistemul Forward Collision Warning te avertizează atunci când viteza de rulare este mult mai mare decât a celorlalţi participanţi la trafic sau dacă te apropii prea mult de automobilul din faţă, iar astfel te ajută să previi accidentele. În caz de nevoie, sistemul precondiţionează frânele pentru un răspuns mai rapid şi distanţe de frânare mai scurte. Sistemul City Collision Mitigation reacţionează prompt la schimbările din trafic şi încetineşte automobilul, în funcţie de caz. Chiar dacă tu eşti distras pe moment, noul MINI este mereu alert.

CE MODEL ŢI SE POTRIVEŞTE?

Alege modelul MINI Countryman perfect pentru tine. Iată câteva sugestii care să te inspire şi care să-ţi facă inima să tresalte de încântare.

„Eroul” MINI Countryman.

CELE MAI BUNE POVEŞTI ÎNCEP ACOLO UNDE DRUMURILE SE TERMINĂ.

Un automobil de ultimă generaţie, pregătit să exploreze sălbăticia, drumurile de ţară sau jungla urbană.

Jante din aliaj uşor de 19" Edge-spoke pentru MINI Countryman.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR DE 19" EDGE-SPOKE.

Domină străzile oraşului şi drumurile de ţară cu ajutorul acestor jante din aliaj uşor de 19" Edge-spoke impresionante.

Pachet optic pentru exteriorul MINI Countryman ALL4.

PACHET OPTIC MINI ALL4 PENTRU EXTERIOR.

Evidenţiază şi mai mult aspectul „off-road” al automobilului tău MINI Countryman. Acest pachet are elemente pentru bara-spoiler în negru lucios şi praguri de protecţie pentru şasiu în argintiu, plus şine pentru plafon cu părţi laterale în argintiu.

Bancă MINI Countryman pentru picnic.

BANCĂ MINI PENTRU PICNIC.

Oricât de mult ai vrea, nu poţi conduce la nesfârşit. Alege locul perfect pentru a lua o pauză, scoate banca MINI pentru picnic din portbagaj şi bucură-te de peisaj.

Sistem de navigaţie „Professional” pentru MINI Countryman.

SISTEM DE NAVIGAŢIE PROFESSIONAL.

Pierde şirul gândurilor tale, dar nu te rătăci niciodată. Ştii mereu unde te afli cu ajutorul acestui sistem de navigaţie de ultimă generaţie.

Bare longitudinale pentru plafonul MINI Countryman.

BARE LONGITUDINALE PENTRU PLAFON.

Şinele pentru plafon sunt practice şi îţi permit fixarea, de exemplu, a unui suport de bază pentru plafon atunci când pleci într-o călătorie „off-road” şi nu numai. Barele longitudinale pentru plafon au părţi laterale în argintiu, pentru a scoate şi mai bine în evidenţă aspectul „off-road” al automobilului.

„Eroul” MINI Countryman

MAI MULT SPAŢIU PENTRU AVENTURI.

Ai suficient spaţiu la dispoziţie pentru a depozita toate bagajele necesare aventurilor pe care le ai în minte, datorită interiorului flexibil al automobilului.

Funcţie „Easy opener” pentru MINI Countryman – ÎN ORAȘ.

FUNCŢIE „EASY OPENER”.

MINI Countryman are grijă de tine cu ajutorul sistemului de acces „Comfort”, al funcţiei de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului şi al funcţiei „Easy Opener”. Nu trebuie decât să apeşi butonul de pe cheia automobilului, iar portbagajul se deschide automat.

Vopsea pentru caroseria MINI Countryman în Chestnut – ÎN ORAȘ.

VOPSEA CHESTNUT (MATĂ) PENTRU CAROSERIE.

Obţine un aspect natural cu ajutorul vopselei Chestnut pentru caroserie.

Scaune spate fracţionabile pentru MINI Countryman – MEDIU URBAN.

SCAUNE SPATE FRACŢIONABILE.

Mişcă scaunele spate pentru a te bucura de mai mult spaţiu pentru picioare, rabatează-le în raport 40:20:40 sau ajustează-le longitudinal (în raport 60:40) pentru a crea spaţiul de care ai nevoie – pentru prieteni, pentru bagaje sau pentru prieteni plus bagaje.

Sistem de transport opţional pentru partea spate a MINI Countryman – ÎN ORAȘ.

SISTEM DE TRANSPORT OPŢIONAL PENTRU PARTEA SPATE.

Dacă doreşti să transporţi mai multe bagaje decât îţi permite volumul portbagajului MINI Countryman, poţi instala comod un sistem de transport opţional.

Pachet „Wired” pentru MINI Countryman – ÎN ORAȘ.

PACHET WIRED.

Fii la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău prin intermediul ecranului de 8,8" cu suprafaţă tactilă şi posibilitate de operare prin controller. Gestionează rapid şi comod sistemul de navigaţie şi o gamă largă de funcţii de infodivertisment, cu ajutorul controller-ului „Touch" situat pe consola centrală.

MINI Countryman - hero DESIGN.

CONFORTUL ESTE PE PRIMUL LOC.

Materiale premium, tehnologie avansată şi iluminare ambientală în funcţie de starea ta de spirit – toate aceste elemente se asigură că te bucuri de calitate înaltă şi de cel mai mare grad de confort.

Vopsea pentru caroseria MINI Countryman în Albastru Lapisluxury – DESIGN.

VOPSEA ALBASTRU LAPISLUXURY DE LA MINI YOURS.

Exprimă-ţi stilul cu ajutorul acestei culori exclusiviste pentru caroserie în albastru intens. Inspiraţi de pigmenţii albaştri din piatra Lapis Lazuli, am creat cea mai profundă nuanţă de albastru pentru caroseria MINI.

Tapiţerie din piele Lounge de la MINI Yours pentru MINI Countryman – DESIGN.

TAPIŢERIE DIN PIELE LOUNGE ÎN NEGRU CARBON DE LA MINI YOURS.

Lasă-te învăluit de confortul oferit de pielea fină a acestei tapiţerii inedite cu cusături Union Jack în combinaţie piele/ „Dinamica” pe spatele tetierelor.

Interior iluminat în Negru Piano de la MINI Yours pentru MINI Countryman – DESIGN.

INTERIOR ILUMINAT ÎN NEGRU PIANO DE LA MINI YOURS.

Suprafeţele interioare în Negru Piano iluminează habitaclul automobilului cu linii de lumină în culorile preferate. Cu toate acestea, adevăraţii piloţi de curse preferă culoarea roşie.

Jante MINI Yours din aliaj uşor de 19" Masterpiece pentru MINI Countryman – DESIGN.

JANTE MINI YOURS DIN ALIAJ UŞOR DE 19" MASTERPIECE.

Zona exterioară lustruită în detaliu scoate în evidenţă dimensiunea jantelor, iar culoarea Gri Dark Spectre le conferă aspect exclusivist. În plus, designul tridimensional cu nouă spiţe şi optică impresionată completează perfect aspectul unic al acestui set de jante.

Volan din piele de la MINI Yours pentru MINI Countryman – DESIGN.

VOLAN MINI YOURS DIN PIELE.

Calitatea premium a noului MINI Countryman se află în mâinile tale. Atinge pielea Walknappa cusută manual şi lasă-te impresionat de spiţele accentuate cu suprafeţe în Negru Piano lucios.

„Eroul” MINI Countryman – SPORT.

EŞTI PREGĂTIT SĂ ÎNFRUNŢI NEPREVĂZUTUL?

Eşti adeptul călătoriilor spontane pe străzile oraşului sau preferi explorarea traseelor montane? Cu pachetul John Cooper Works Chili disponibil opţional pentru acest MINI, le poţi face pe amândouă. Cea mai bună cale de a ajunge din punctul A în punctul B este prin Z, iar astfel plăcerea de a conduce se află în mâinile tale.

Scaune sport JCW din piele Dinamica pentru MINI Countryman – SPORT.

SCAUNE SPORT JOHN COOPER WORKS DIN PIELE DINAMICA ÎN NEGRU CARBON.

Intri în viraje fără griji: scaunele sport John Cooper Works te sprijină – la propriu – în orice situaţie.

Jante JCW din aliaj uşor de 19" Course-spoke pentru MINI Countryman – SPORT.

JANTE JOHN COOPER WORKS DIN ALIAJ UŞOR DE 19" COURSE-SPOKE.

Răsfaţă-te cu un set robust de jante John Cooper Works din aliaj uşor de 19" Course-spoke.

Pachet JCW „Chili” pentru MINI Countryman – SPORT.

PACHET JOHN COOPER WORKS CHILI.

Adaugă finisaje sau nuanţe de roşu intens automobilului tău MINI Countryman, cu ajutorul acestui pachet inspirat din domeniul curselor auto.

Pachet JCW pentru interiorul MINI Countryman – SPORT.

PACHET JOHN COOPER WORKS PENTRU INTERIOR.

Ieşi întotdeauna învingător cu acest pachet care transformă interiorul automobilului tău într-un habitaclu specific automobilelor de curse.

Kit aerodinamic JCW pentru MINI Countryman – SPORT.

KIT AERODINAMIC JOHN COOPER WORKS.

Supapele de aer din spoilerul faţă, difuzorul cu aspect special din bara-spoiler spate şi spoilerul pentru plafon cu formă curbată te vor ajuta să controlezi puterea automobilului în mod optim.

„Eroul” MINI Countryman – ELECTRIZANT.

CĂLĂTORIE ALIMENTATĂ ELECTRIC.

Mergi către serviciu în timpul săptămânii sau călătoreşte în afara oraşului în weekend în mod electric – acest lucru este acum posibil datorită noului hibrid „plug-in” MINI. Condusul sustenabil tocmai a devenit mai distractiv.

Modurile pentru condus electric ale MINI Countryman – ELECTRIZANT.

CONDUS ELECTRIC.

Poţi comuta între trei moduri diferite de condus electric, cu ajutorul noii funcţii eDrive Mode. Profită de cea mai eficientă combinaţie a motorului electric cu motorul pe benzină prin intermediul modului AUTO eDrive, bucură-te de modul integral electric ce îţi permite să conduci cu viteze de până la 120 km/h cu ajutorul MAX eDrive sau lasă totul în voia motorului pe benzină şi alege modul SAVE BATTERY, care îţi permite să comuţi în modul integral electric mai târziu. Alege modul care corespunde nevoilor sau stării tale de spirit şi eşti gata de plecare.

Funcţie „E-boost” pentru MINI Countryman – ELECTRIZANT.

E-BOOST.

Chiar şi atunci când motorul pe benzină reprezintă principala sursă de putere, motorul electric se va asigura că performanţa este maximă. Spre exemplu, dacă accelerezi puternic sau dacă ai nevoie de mai multă aderenţă în viraje.

Încărcarea MINI Countryman – ELECTRIZANT.

ÎNCĂRCARE.

Poţi încărca bateria hibrid-ului „plug-in” MINI Countryman cu ajutorul unei prize casnice obişnuite de 230 de volţi sau al unui wallbox special pentru încărcarea automobilelor electrice. Portul de încărcare se află în spatele unei clapete, lângă semnalizatorul stânga-faţă.

Vopsea pentru caroseria MINI Countryman în Argintiu Melting – ELECTRIZANT.

CULOAREA EXTERIOARĂ ARGINTIU MELTING.

Dă culoare hibridului „plug-in” MINI Countryman cu ajutorul acestei nuanţe electrizante pentru caroserie.

Jante din aliaj uşor de 18" Pin-spoke în negru pentru MINI Countryman – ELECTRIZANT.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR DE 18" PIN-SPOKE ÎN NEGRU.

La fel de dinamice precum MINI-ul care le poartă: jantele din aliaj uşor de 18" Pin-spoke în negru conferă automobilului aspect elegant.

John Cooper Works

John Cooper Works

Descoperă potenţialul maxim.

Mai multă putere. Mai multe îmbunătăţiri exclusiviste. Mai multă distracţie la condus. Modelele John Cooper Works îşi au originea în legendele motorsport create de John Cooper şi sunt la fel de impresionante în prezent cum erau pe vremuri – când erau campioane pe circuitele de curse. Dacă doreşti ca MINI-ul tău să îţi ofere exclusivitate plus şi mai multe senzaţii palpitante, atunci căutările tale au luat sfârşit.

MINI Countryman

ÎNTÂLNEŞTE FAMILIA MINI.

Countryman family
MINI Countryman
Putere
kW [hmclight.label.power.disclaimer]
Emisii de CO2
Combustibil
l/100 km disclaimer
Acceleraţie
s de la 0 la 100 km/h [hmclight.label.acceleration.disclaimer]
Cooper De la 26.358,5 €
100 (136)
5,5 - 5,7, 5,5, 5,7
Cooper ALL4 De la 28.381,5 €
100 (136)
6,1 - 6,2, 6,1, 6,2
Cooper D De la 29.155 €
110 (150)
4,3 - 4,5, 4,3, 4,5
Cooper D ALL4 De la 31.178 €
110 (150)
4,8 - 5,0, 4,8, 5,0
Cooper S De la 30.404,5 €
141 (192)
6,2 - 6,3, 6,2, 6,3
Cooper S ALL4 De la 32.427,5 €
141 (192)
7,0 - 7,1, 7,0, 7,1
Cooper SD De la 34.450,5 €
140 (190)
4,6 - 4,8, 4,6, 4,8
Cooper SD ALL4 De la 36.414 €
140 (190)
4,9 - 5,1, 4,9, 5,1
Cooper S E ALL4 De la 36.652 €
100 (136)
2,1 - 2,3, 2,1, 2,3
MINI John Cooper Works De la 38.794 €
170 (231)
7,4, 7,4, 7,4