Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
NOUL MINI COUNTRYMAN – verde şi negru – imagine din lateral NOUL MINI COUNTRYMAN – verde şi negru – imagine din lateral

NOUL MINI COUNTRYMAN.

MAI MULTĂ INSPIRAŢIE – DE LA 28.381 €*.

MODELE MINI COUNTRYMAN DISPONIBILE.

COOPER De la 28.381 € (i) 136 CP
100 KW
BENZINĂ, DIESEL, HYBRID
Consum şi emisii (i)
COOPER S De la 32.190 € (i) 178 - 190 CP
131 - 140 KW
BENZINĂ, DIESEL
Consum şi emisii (i)
COOPER D** De la 31.416 € (i) 150 CP
110 KW
BENZINĂ
Consum şi emisii (i)
PLUG-IN HYBRID De la 38.199 € (i) 220 CP
162 KW
ELECTRIC, BENZINĂ
Consum şi emisii (i)

(I) Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la testarea WLTP în acord cu directiva (CE) 1151/2017, şi poate depinde în funcţie de echipamentele opţionale selectate. Autonomia este calculată în funcţie de diferitele configuraţii ale modelului selectat şi nu fac parte din nici o ofertă, fiind disponibil doar în scopul comparării diferitelor modele.

*Noul MINI Countryman va fi disponibil din Noiembrie 2020. Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi.

**Noul MINI John Cooper Works Countryman va fi disponibil din Noiembrie 2020. Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi.

TIMP PENTRU MAI MULTE AVENTURI.

Noul tău partener extrem de versatil, MINI Countryman, poate găzdui până la cinci pasageri, este mai confortabil ca niciodată şi este conceput să facă faţă tuturor provocărilor. De la aventurile în oraş până la drumeţiile montane, motoarele puternice şi sistemul opţional de tracţiune integrală ALL4 aduc mai multă comoditate experienţelor tale. Condu plin de viaţă, în cel mai mare, spaţios şi bine pregătit MINI. Viitorul tău MINI Countryman îndeplineşte deja toate standardele EU6d, cele mai severe reglementări privind emisiile de noxe, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Menit să-ţi deschidă calea – în realizările tale, pe stradă şi nu numai. Unde te va purta inspiraţia ta astăzi?

NU CĂLĂTORI ORIUNDE. CĂLĂTOREŞTE PESTE TOT.

DESCOPERĂ LUMEA.

Nu este nevoie să faci compromisuri. Poţi lua cu tine tot ce ai nevoie. Noul MINI Countryman este un aventurier îndrăzneţ, echipat cu încrederea pentru a putea călători oriunde. Îţi oferă destul spaţiu pentru cinci persoane, bagaje şi toate momentele memorabile pe care vei dori să le păstrezi. Este pur şi simplu perfect pentru un stil de viaţă activ alături de prietenii tăi şi familia ta.

PORTBAGAJ PENTRU TOT CE AI NEVOIE.

SPAŢIU DE PÂNĂ LA 1.390 DE LITRI.

Ce vrei să-ţi împachetezi pentru weekend? Cel mai robust şi chipeş MINI mereu va atrage o audienţă impresionantă. Noroc că este destul de încăpător pentru o asemenea audienţă – cu spaţiu mare pentru pasagerii din spate, la picioare, cap şi umeri.

SUV MINI – portbagaj – spaţiu interior
MINI SUV - seats - variable seats

FERMECĂTOR DE FLEXIBIL.

SCAUNE RABATABILE.

Spaţiul generos al portbagajului îţi oferă mai multe opţiuni pentru planurile tale. Iar atunci când scaunele din spate sunt rabatate în raport 40/20/40, noul MINI Countryman poate transporta bagaje care sunt lungi, înalte, late sau voluminoase.

ÎN CONTROL PE ORICE SUPRAFAŢĂ.

TRACŢIUNEA INTEGRALĂ ALL4.

Mai mare, mai agresiv şi creat pentru aventuri. Sistemul de tracţiune integrală al noului MINI Countryman distribuie putere dinamic între puntea faţă şi spate. Acest lucru înseamnă că beneficiezi de tracţiune optimă pe orice suprafaţă doreşti, rămânând în control în orice condiţii. Este sistemul complet de ultimă generaţie. Eşti gata pentru o tură?

NOUL MINI Countryman – tracţiune integrală ALL4 – teren nisipos NOUL MINI Countryman – tracţiune integrală ALL4 – teren nisipos NOUL MINI Countryman – tracţiune integrală ALL4 – teren nisipos

INTERACŢIONEAZĂ CU LUMEA TA DIGITALĂ.

MINI CONNECTED.

MINI Connected aduce următorul nivel de conectivitate în MINI-ul tău printr-o gamă vastă de servicii inteligente şi aplicaţii. Bucură-te de comoditatea mesajelor de notificare privind momentul plecării şi de serviciul de asistenţă „Concierge” disponibil 24/7. MINI Connected îţi oferă un sistem de comandă vocală cu funcţie de înţelegere a vorbirii normale, pentru a putea interacţiona cu MINI-ul tău ca şi cum ar fi un bun prieten. MINI Connected îţi pune la dispoziţie o gamă vastă de opţiuni pentru navigaţie, comunicare şi muzică – toate afişate pe un display deosebit şi controlate vocal. Acesta este disponibil în două pachete. Vezi care ţi se potriveşte cel mai bine.

MINI Countryman F60 – ecrane din habitaclu – conectivitate şi Infotainment MINI Countryman F60 – ecrane din habitaclu – conectivitate şi Infotainment

ACOLO UNDE PUTEREA ÎNTÂLNEŞTE STILUL.

DESIGNUL EXTERIOR AL MINI COUNTRYMAN.

Îmbinând aspectul distinctiv robust şi proporţiile puternice cu spiritul aventurier, am creat un automobil complet pentru care atât străzile contemporane ale oraşelor, cât şi drumul de ţară, pot reprezenta un habitat natural. Este disponibil în nouă culori diferite, în combinaţie cu o gamă de patru nuanţe contrastante pentru plafon. De ce să nu alegi acum designul propriului MINI Countryman?

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Glisează pentru schimbarea culorii

DESIGNUL INTERIOR MINI COUNTRYMAN.

INTERIOR PLIN DE INSPIRAŢIE.

Noul MINI Countryman este plin de detalii isteţe care oferă mai multă distracţie călătoriilor tale. Atunci când alegi MINI, alegi ceea ce-ţi place. Ia loc pe scaun şi priveşte în jurul tău – simte-te inspirat.

MINI Countryman – perspectivă la 360° în interior – habitaclu, volan şi tapiţerie MINI Countryman – perspectivă la 360° în interior – habitaclu, volan şi tapiţerie

ATÂT DE MULTE DE DESCOPERIT.

NOUL MINI COUNTRYMAN.
ECHIPAMENTE. PACHETE. ACCESORII.

MINI Countryman – castaniu – imagine cu partea frontală

ECHIPAMENTE STANDARD ŞI OPŢIONALE.

Descoperă gama vastă de echipamente standard şi opţionale create special pentru a te ajuta să-ţi personalizezi MINI-ul şi pentru a-ţi oferi mai multă distracţie la volan ca niciodată.

MINI Countryman – nivele de echipare – pachete

NIVELE DE ECHIPARE.

Am creat câteva nivele de echipare pe care le poţi folosi pentru a-ţi personaliza MINI-ul. Acestea sunt echipamente speciale şi includ configuraţii dedicate care îţi vor îmbunătăţi călătoriile – şi valoarea MINI-ului tău.

MINI Countryman – MINI Yours – echipare

MINI YOURS.

MINI Yours îţi permite să-ţi personalizezi MINI-ul cu detalii de calitate premium şi soluţii sofisticate. De la tapiţeria luxoasă, până la opţiunile pentru volan şi jantele din aliaj uşor, pachetul oferă toate acele finisaje extrem de detaliate care completează senzaţia de măiestrie din interior şi-ţi transformă MINI-ul într-un simbol unic al stilului – atât în interior, cât şi la exterior.

MINI Countryman – piese originale – accesorii

PIESE ŞI ACCESORII MINI ORIGINALE.

Descoperă gama vastă de piese şi accesorii originale, disponibile pentru a-ţi personaliza MINI-ul – de la jantele de înaltă calitate din aliaj uşor şi detaliile unice pentru exterior, până la gama noastră vastă de autocolante cool şi benzi ornamentale.

MINI Countryman – configurator – gamă

MINI COUNTRYMAN CONFIGURATOR.

Poate ai un MINI Countryman specific în minte, dar dacă încă explorezi posibilităţi în privinţa cărui MINI ţi se potriveşte mai bine, filtrele noastre sunt aici ca să te ajute. Configurează opţiunile de mai jos şi-ţi vom prezenta modelele care se potrivesc criteriilor tale.

 
MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper

De la 28.679,00 € TVA inclus *

4,9 - 7,3 l/100 km disclaimer
128 - 167 g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
136 CP (100 kW) - 150 CP (110 kW)
tip combustibil
Diesel, Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
4,9 - 7,3 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
128 - 167 g/km disclaimer
transmisie
Manuală , Automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală, Tracţiune faţă

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Sage

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor de 18" Paire Spoke

BENZILE ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Benzi ornamentale pentru capotă disponibile în trei culori diferite

CULOAREA PLAFONULUI

Sunt disponibile trei culori diferite pentru plafon

CAPACELE OGLINZILOR EXTERIOARE

Sunt disponibile trei culori diferite pentru capacele oglinzilor exterioare

 
MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S

De la 32.487,00 € TVA inclus *

5,2 - 7,3 l/100 km disclaimer
135 - 165 g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
178 CP (131 kW) - 190 CP (140 kW)
tip combustibil
Diesel, Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
5,2 - 7,3 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
135 - 165 g/km disclaimer
transmisie
Manuală , Automată , Sport automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală, Tracţiune faţă

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Sage

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Nu sunt disponibile

BENZILE ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Benzi ornamentale pentru capotă disponibile în trei culori diferite

CULOAREA PLAFONULUI

Sunt disponibile trei culori diferite pentru plafon

CAPACELE OGLINZILOR EXTERIOARE

Sunt disponibile trei culori diferite pentru capacele oglinzilor exterioare

 
MINI Countryman Cooper SE – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

COOPER SE ALL4

De la 38.437,00 € TVA inclus *

1,7 - 1,9 l/100 km disclaimer
39 - 44 g/km disclaimer
47 - 52 km AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC
14,7 - 15,5 kWh/100km

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
220 CP (162 kW)
tip combustibil
Hibrid
CONSUM DE COMBUSTIBIL
1,7 - 1,9 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
39 - 44 g/km disclaimer
transmisie
Automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Argintiu White

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor de 18" Black Pin Spoke

BENZILE ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Benzi ornamentale pentru capotă disponibile în trei culori diferite

CULOAREA PLAFONULUI

Sunt disponibile trei culori diferite pentru plafon

CAPACELE OGLINZILOR EXTERIOARE

Sunt disponibile trei culori diferite pentru capacele oglinzilor exterioare

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Cooper

Alege tipul de combustibil:

Benzină

136 CP

100 kW

De la 28.679,00 € TVA inclus *
  • Manuală
  • Automată
Selectează

Diesel

150 CP

110 kW

De la 31.714,00 € TVA inclus *
  • Manuală
  • Automată
Selectează

Cooper S

Alege tipul de combustibil:

Benzină

178 CP

131 kW

De la 32.487,00 € TVA inclus *
  • Manuală
  • Automată
  • Sport automată
Selectează

Diesel

190 CP

140 kW

De la 36.771,00 € TVA inclus *
  • Automată
  • Sport automată
Selectează

COOPER SE ALL4

Alege tipul de combustibil:

Hibrid

220 CP

162 kW

De la 38.437,00 € TVA inclus *
  • Automată
Selectează

Cooper

Alege transmisia:

Manuală

De la 28.679,00 € TVA inclus *
Selectează

Automată

De la 30.699,00 € TVA inclus *
Selectează

Manuală

De la 31.714,00 € TVA inclus *
Selectează

Automată

De la 33.734,00 € TVA inclus *
Selectează

Cooper S

Alege transmisia:

Manuală

De la 32.487,00 € TVA inclus *
Selectează

Automată

De la 34.507,00 € TVA inclus *
Selectează

Sport automată

De la 35.073,00 € TVA inclus *
Selectează

Automată

De la 36.771,00 € TVA inclus *
Selectează

Sport automată

De la 37.337,00 € TVA inclus *
Selectează

COOPER SE ALL4

Alege transmisia:

Automată

De la 38.437,00 € TVA inclus *
Selectează

Cooper

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune integrală

De la 35.760,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 33.734,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune integrală

De la 32.725,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 31.714,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 30.699,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 28.679,00 € TVA inclus *
Selectează

Cooper S

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune faţă

De la 37.337,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune integrală

De la 35.731,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 35.073,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune integrală

De la 38.497,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 36.771,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune integrală

De la 35.165,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 34.507,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune integrală

De la 39.063,00 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 32.487,00 € TVA inclus *
Selectează

COOPER SE ALL4

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune integrală

De la 38.437,00 € TVA inclus *
Selectează

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper

De la 28.679,00 € TVA inclus *
100 kW (136 CP)
Benzină
Manuală
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,3 - 6,7 l/100 km (mixt)
142 - 152 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper

De la 30.699,00 € TVA inclus *
100 kW (136 CP)
Benzină
Automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,3 - 6,8 l/100 km (mixt)
143 - 154 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper All4

De la 32.725,00 € TVA inclus *
100 kW (136 CP)
Benzină
Automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 167 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper D

De la 31.714,00 € TVA inclus *
110 kW (150 CP)
Diesel
Manuală
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
4,9 - 5,3 l/100 km (mixt)
128 - 138 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper D

De la 33.734,00 € TVA inclus *
110 kW (150 CP)
Diesel
Automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 145 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper D All4

De la 35.760,00 € TVA inclus *
110 kW (150 CP)
Diesel
Automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,4 - 5,8 l/100 km (mixt)
141 - 151 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S

De la 32.487,00 € TVA inclus *
131 kW (178 CP)
Benzină
Manuală
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,6 - 7 l/100 km (mixt)
150 - 159 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S

De la 34.507,00 € TVA inclus *
131 kW (178 CP)
Benzină
Automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,4 - 6,7 l/100 km (mixt)
145 - 153 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S

De la 35.073,00 € TVA inclus *
131 kW (178 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,4 - 6,7 l/100 km (mixt)
145 - 153 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S All4

De la 35.165,00 € TVA inclus *
131 kW (178 CP)
Benzină
Automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 165 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper S All4

De la 35.731,00 € TVA inclus *
131 kW (178 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 165 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper SD

De la 36.771,00 € TVA inclus *
140 kW (190 CP)
Diesel
Automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 143 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper SD

De la 37.337,00 € TVA inclus *
140 kW (190 CP)
Diesel
Sport automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 143 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper SD All4

De la 38.497,00 € TVA inclus *
140 kW (190 CP)
Diesel
Automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,5 - 5,8 l/100 km (mixt)
144 - 153 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Countryman Cooper S – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

Cooper SD All4

De la 39.063,00 € TVA inclus *
140 kW (190 CP)
Diesel
Sport automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,5 - 5,8 l/100 km (mixt)
144 - 153 g/km CO2 (mixt)

Selecţia ta

MINI Cooper S E All4 Countryman – blue – front and side view

Cooper SE ALL4

De la 38.437,00 € TVA inclus *
220 CP (162 kW) PUTERE MIXTĂ A SISTEMULUI
220 CP (162 kW) PUTERE A MOTORULUI CU ARDERE INTERNĂ
70 kW Putere electrică maximă
Hibrid
Automată
Tracţiune integrală
47 - 52 km AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC
14,7 - 15,5 ENERGIE ELECTRICĂ UTILIZATĂ
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,7 - 1,9 l/100 km (mixt)
39 - 44 g/km CO2 (mixt)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Cooper disclaimer
Fuel consumption combined
6.3 - 6.7 l/100 km
CO2 emissions combined
142 - 152 g/km
Cooper D disclaimer
Fuel consumption combined
4.9 - 5.3 l/100 km
CO2 emissions combined
128 - 138 g/km
Cooper S disclaimer
Fuel consumption combined
6.6 - 7 l/100 km
CO2 emissions combined
150 - 159 g/km

Select your MINI

Benzină

136 CP (100 kW) / 3 Cylinders

Cooper

De la 28.679,00 € TVA inclus

*

Manuală

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,3 - 6,7 l/100 km (mixt)
142 - 152 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper

De la 30.699,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie Steptronic cu dublu ambreiaj

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,3 - 6,8 l/100 km (mixt)
143 - 154 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper All4

De la 32.725,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 167 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Diesel

150 CP (110 kW) / 4 Cylinders

Cooper D

De la 31.714,00 € TVA inclus

*

Manuală

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
4,9 - 5,3 l/100 km (mixt)
128 - 138 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper D

De la 33.734,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 145 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper D All4

De la 35.760,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,4 - 5,8 l/100 km (mixt)
141 - 151 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Benzină

178 CP (131 kW) / 4 Cylinders

Cooper S

De la 32.487,00 € TVA inclus

*

Manuală

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,6 - 7 l/100 km (mixt)
150 - 159 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper S

De la 34.507,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie Steptronic cu dublu ambreiaj

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,4 - 6,7 l/100 km (mixt)
145 - 153 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper S

De la 35.073,00 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie Steptronic Sport cu dublu ambreiaj

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,4 - 6,7 l/100 km (mixt)
145 - 153 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper S All4

De la 35.165,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 165 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper S All4

De la 35.731,00 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
157 - 165 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Diesel

190 CP (140 kW) / 4 Cylinders

Cooper SD

De la 36.771,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 143 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper SD

De la 37.337,00 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,2 - 5,5 l/100 km (mixt)
135 - 143 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper SD All4

De la 38.497,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,5 - 5,8 l/100 km (mixt)
144 - 153 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Cooper SD All4

De la 39.063,00 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
5,5 - 5,8 l/100 km (mixt)
144 - 153 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Hibrid

220 CP (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

De la 38.437,00 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,7 - 1,9 l/100 km (mixt)
39 - 44 g/km CO2 (mixt)
Selectează

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Cooper disclaimer
Fuel consumption combined
6.3 - 6.7 l/100 km
CO2 emissions combined
142 - 152 g/km
Cooper D disclaimer
Fuel consumption combined
4.9 - 5.3 l/100 km
CO2 emissions combined
128 - 138 g/km
Cooper S disclaimer
Fuel consumption combined
6.6 - 7 l/100 km
CO2 emissions combined
150 - 159 g/km
The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Cooper disclaimer
Fuel consumption combined
6.3 - 6.7 l/100 km
CO2 emissions combined
142 - 152 g/km
Cooper D disclaimer
Fuel consumption combined
4.9 - 5.3 l/100 km
CO2 emissions combined
128 - 138 g/km
Cooper S disclaimer
Fuel consumption combined
6.6 - 7 l/100 km