MINI SELECT MINI SELECT

FĂRĂ ANGAJAMENTE.

CU MINI SELECT POŢI ALEGE UN MODEL MINI NOU LA FIECARE 3 ANI.

CE ESTE MINI SELECT?

Ai visat la momentul în care vei conduce un automobil MINI? Visul tău este aproape de a deveni realitate.

 

Venim acum în sprijinul tău cu ceea ce credem că este cel mai accesibil mod de a finanţa maşina dorită. Cu MINI Select ai parte de rate lunare reduse, o valoare de revânzare ridicată garantată (64%) prin simpla opţiune de returnare a automobilului şi posibilitatea de a alege un nou automobil MINI la fiecare 3 ani.

 

În plus, pe perioada contractului de leasing*, ai inclusă garanţia extinsă a automobilului prin MINI Repair Inclusive.

 

*în limita a 30.000km parcurşi anual.

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MINI SELECT?

PASUL 1 – ALEGI MAȘINA DORITĂ.

mini select mini select

PASUL 2 – PLĂTEŞTI ÎN MEDIE 1% PE LUNĂ TIMP DE 36 LUNI.*

dam Image dam Image

* 1% din valoarea mașinii, calculat ca medie lunară incluzând și avansul. Capitalul de 36% din prețul mașinii include si un avans de minim 10% pana la maxim 36%. De exemplu, în cazul unui avans de 10% mai rămâne de returnat, în 36 de rate, un capital în valoare de 26% din prețul mașinii. Pe lângă capitalul returnat (parte din prețul automobilului) se adaugă costurile de finanțare şi asigurare aferente contractului de leasing.

 

PASUL 3 – TE BUCURI DE PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Te bucuri de plăcerea de a conduce Te bucuri de plăcerea de a conduce

PASUL 4 – DUPĂ 3 ANI, ALEGEREA ESTE A TA.

După 3 ani alegerea este a ta După 3 ani alegerea este a ta

Poţi să alegi una dintre următoarele opţiuni:
A. Returnezi maşina la dealer şi, dacă doreşti, poţi să alegi un nou automobil prin MINI Select.
B. Păstrezi maşina şi plăteşti diferenţa rămasă. Poţi inclusiv refinanţa valoarea reziduală.

 

 

 

 

* Oferta este valabilă pentru Persoane Juridice. Rata a fost obținută prin MINI Select care este un produs de leasing financiar oferit de MINI Financial Services prin UniCredit Leasing IFN SA. Ofertele dedicate persoanelor fizice sunt disponibile la dealerii MINI.

 

 

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI te va contacta în curând.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

  • ÎNTREBĂRI FRECVENTE.
  • Leasing financiar sau MINI Select?

    Dacă alegi finanţarea automobilului tău prin leasing financiar, la finalul contractului de leasing poţi dobândi proprietatea acestuia prin plata valorii reziduale. MINI Financial Services îţi oferă numeroase oferte prin care să îţi finanţezi automobilul. Structura flexibilă a leasingului financiar îţi permite să alegi avansul şi perioada contractului în funcţie de rata lunară pe care o doreşti. Prin acest tip de contract beneficiezi de cel mai mic cost de finanţare în cazul în care doreşti să păstrezi automobilul la final de contract. Dacă alegi MINI Select, te bucuri de cel mai mic nivel al ratelor lunare, plătind doar valoarea deprecierii automobilului survenite pe perioada contractului. La finalul contractului, poţi începe finanţarea unui nou automobil. De asemenea, la final de contract ai opţiunea suplimentară de a achiziţiona automobilul sau de a refinanţa valoarea reziduală.

  • Ce înseamnă valoarea reziduală de 64%?

    După primii 3 ani de utilizare, valoarea unui automobil poate scădea chiar şi cu 50-60%. Astfel, maşina va avea o valoare sub jumătate din costul iniţial. În cazul MINI Select, valoarea automobilului la finalul celor 3 ani de utilizare este garantată la 64%*. Tocmai de aceea, vei plăti doar cei 36% din valoarea iniţială a maşinii, de unde rezultă şi ratele lunare reduse. * se aplică unele limite de utilizare (până la 90.000 km rulaţi)

  • Ce modele MINI sunt disponibile prin MINI Select?

    MINI Select 1% este valabil pentru modelele MINI din lista de mai jos, care pot fi personalizate după preferinţe. Pentru detalii solicitaţi o ofertă personalizată. MINI Hatch cu 3 uși MINI Hatch cu 5 uși MINI Cabrio MINI Clubman MINI Countryman