Servicii de reparaţii MINI Original – atelier de caroserie şi vopsitorie MINI Servicii de reparaţii MINI Original – atelier de caroserie şi vopsitorie MINI

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA EXPERŢILOR.

ATELIERE AUTORIZATE DE CAROSERIE ŞI VOPSITORIE MINI.

Modelul tău MINI este unul original – noi ne asigurăm că rămâne aşa.


Este vorba de un accident mai serios sau doar o mică zgârietură în vopsea? Nişte pete nedorite? Interiorul tău are nevoie de puţină atenţie? Aventurile pot lăsa urme uneori. Dar nu trebuie să îţi faci griji, familia ta MINI le va rezolva. Noi nu facem compromisuri în ceea ce priveşte estetica şi siguranţa şi suntem siguri ca nici tu nu ai face.


Experţii noştri de la atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie MINI cunosc toate detaliile despre automobilul tău şi îl vor readuce la starea iniţială conform celor mai înalte standarde MINI. Astfel modelul tău MINI îşi va păstra valoarea şi îţi va oferi în continuare plăcerea autentică de a conduce.

Servicii de reparaţii MINI Original – atelier de caroserie şi vopsitorie MINI Servicii de reparaţii MINI Original – atelier de caroserie şi vopsitorie MINI

NE ASIGURĂM CĂ MODELUL TĂU MINI STRĂLUCEŞTE DIN NOU.

REPARAŢII CAROSERIE ŞI VOPSEA MINI.

Indiferent că este vorba de un accident minor sau de unul major, ne vom asigura că porneşti din nou la drum în siguranţă şi în formă perfectă. Toate reparaţiile sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate, cu expertiză tehnică şi tehnologii de reparaţii de ultimă oră pentru ca modelul tău MINI să rămână original şi să îşi păstreze valoarea odată cu trecerea timpului.
MINI HATCH cu 3 uşi în Portocaliu vulcanic MINI HATCH cu 3 uşi în Portocaliu vulcanic

PĂSTREAZĂ MODELUL TĂU MINI ORIGINAL.

PIESE ORIGINALE MINI.

Piesele originale MINI sunt dezvoltate cu atenţie şi fabricate folosind cele mai elaborate procese. Proiectate special pentru modelul tău, fiecare piesă asigură potrivirea şi performanţă optimă, menţine integritatea modelului tău MINI şi contribuie la menţinerea valorii acestuia. Păstrează modelul tău MINI în formă - păstrează originalitatea. Cu piesele originale MINI.
MINI HATCH cu 3 uşi în Albastru excentric MINI HATCH cu 3 uşi în Albastru excentric

CULOARE EXCENTRICĂ, BINE FĂCUTĂ.

ATELIERE AUTORIZATE DE CAROSERIE ŞI VOPSITORIE MINI.

Poţi avea încredere că în atelierele certificate de caroserie şi vopsitorie MINI reparaţia modelului tău MINI se efectuează la cele mai înalte standarde de calitate. Tehnicienii noştri vor face modelul tău MINI să fie gata de drum cât mai repede posibil. Sistemul de vopsire ecologic nu numai că produce un rezultat identic cu nuanţa originală a vopselei, ci şi contribuie la protejarea mediului. Când vine vorba de vopsea multicoloră elaborată, nu trebuie să faci vreun compromis – experţii noştri specializaţi garantează menţinerea strălucirii modelului tău MINI o perioadă îndelungată.
Servicii de reparaţii MINI Original - Asistenţă rutieră MINI non-stop Servicii de reparaţii MINI Original - Asistenţă rutieră MINI non-stop

AI PARTE DE O ZI DIFICILĂ?

ASISTENŢĂ RUTIERĂ MINI.

Călătoria ta nu a decurs chiar cum ţi-ai dorit? Aventurile au şi dezavantaje uneori. Cu toate acestea, Asistenţa rutieră MINI sare în ajutorul tău non-stop. Îţi oferim toate informaţiile de care ai nevoie pentru a porni din nou la drum. Prin Asistenţa telefonică, ai acces la o gamă largă de servicii, inclusiv reţeaua noastră de ateliere autorizate de caroserie şi vopsitorie MINI.