COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Hatch cu 3 uşi – roşu şi negru – jante şi anvelope MINI Hatch cu 3 uşi – roşu şi negru – jante şi anvelope

JANTE ŞI ANVELOPE MINI ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Personalizează-ţi automobilul cu setul preferat de roţi MINI. În orice aventură ai nevoie de siguranţă, iar noi îţi oferim liniştea pe care o cauţi cu ajutorul seturilor de roţi MINI. În plus faţă de ce-ţi poate oferi competiţia, aceste roţi sunt create special pentru fiecare model MINI în parte şi iau în calcul stilul tău de condus. Achiziţionează setul de roţi potrivit sezonului în care te afli şi obţine aderenţă optimă pe suprafeţele pe care vei conduce. Anvelopele noastre cu marcaj cu stea create de producători de top te vor face să te simţi mereu în siguranţă la drum. Toate seturile de roţi livrate includ montajul şi echilibrarea, pentru a fi gata de folosit.

ROŢI DE IARNĂ.

Seturile de roţi MINI garantează calitatea călătoriilor tale şi siguranţa ta şi a pasagerilor tăi. Acestea au fost create în colaborare cu producători de top şi sunt testate amănunţit pentru a optimiza aderenţa MINI-ului tău pe toate suprafeţele, dar şi pentru a se potrivi cu identitatea fiecărui model MINI. Cunoscute şi ca roţi de zăpadă, roţile de iarnă MINI sunt recomandate în zonele unde temperatura scade consant sub 7°C – pentru a garanta siguranţa automobilului tău pe drum, cu performanţă crescută la frânare şi aderenţă optimă indiferent de suprafaţă sau de tipul de vreme.

ADERENŢĂ PERFECTĂ.

Atunci când temperatura scade, cauciucul anvelopelor de vară se întăreşte şi nu mai poate oferi performanţă optimă. De aceea recomandăm schimbarea roţilor de vară cu cele de iarnă în momentul în care temperatura scade sub 7°C. Datorită compusului special din cauciuc, anvelopele de iarnă oferă aderenţă maximă, răspuns optimizat al frânelor şi un nivel excelent de performanţă şi siguranţă la drum – chiar şi în cele mai reci zile ale iernii.

Seturile de roţi MINI oferă performanţă şi siguranţă maxime:

Roţi MINI – iarnă şi vară – aderenţă şi profilul anvelopelor

Distanţa de frânare pe suprafeţe umede, cu adâncimea profilului anvelopei (în mm):

Distanţa de frânare pe suprafeţe umede, cu adâncimea profilului anvelopei (în mm)

ROŢI DE VARĂ.

MINI Cabriolet – gri şi negru – seturi de roţi de vară MINI Cabriolet – gri şi negru – seturi de roţi de vară

Odată cu căldura verii, ce poate fi mai frumos decât să faci plinul MINI-ului tău, să-ţi pui ochelarii de soare şi să te aventurezi oriunde îţi pofteşte inima. Având lumea sub roţile sale, MINI-ul tău îţi va oferi posibilităţi diferite în fiecare zi. Trasee noi de condus. Locuri noi de descoperit. Amintiri noi alături de cei dragi. Jantele şi anvelopele MINI originale îţi stau la dispoziţie în orice situaţie, pentru a te ajuta să conduci în siguranţă, dar şi cu un plus de stil – indiferent dacă eşti pasionat de motorsport sau doar te atrag aventurile sub razele calde ale soarelui.

SIGURANŢA CALITĂŢII.

Completarea MINI-ului tău cu ultimele accesorii sau jante şi anvelope MINI originale este asemenea unui pictor care adaugă ultimele tuşe de pensulă pentru a crea o adevărată operă de artă. Alege capacele MINI mobile pentru butucul roţii – acestea transformă MINI-ul tău cool într-o adevărată capodoperă pe patru roţi.

CALITATEA MARCAJULUI CU STEA.

Roţi MINI – anvelope – beneficiile marcajului cu stea Roţi MINI – anvelope – beneficiile marcajului cu stea

Seturile de roţi MINI originale sunt echipate exclusiv cu anvelope cu marcaj cu stea pentru a garanta calitate înaltă şi un plus de siguranţă. Acestea au fost create în strânsă colaborare cu producători premium, precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli şi sunt supuse unor teste stricte, pentru a optimiza aderenţa MINI-ului tău pe şosea.

 

AVANTAJE DINTR-O PRIVIRE.

OPTIMIZARE.

Toate jantele şi anvelopele MINI originale sunt create special pentru a oferi senzaţia „go-kart” caracteristică şi pentru a se potrivi cu fiecare model MINI în parte.

TESTARE.

Fiecare anvelopă a trecut prin testări riguroase, bifând până la 50 de criterii de calitate diferite (reglementările UE solicită îndeplinirea a doar trei criterii).

SPORTIVITATE.

Anvelopele sunt perfect reglate în funcţie de componentele suspensiei şi sistemele adaptive, pentru aderenţă şi performanţă maxime.

SIGURANŢĂ.

Anvelopele cu marcaj cu stea au durată lungă de viaţă, evaluări maxime în ce priveşte siguranţa şi tehnologie runflat de ultimă generaţie.

ECONOMIE.

Folosirea sistematică a materialelor speciale reduce consumul de combusitibil şi scade nivelul de zgomot.

TEHNOLOGIA RUNFLAT.

Tehnologia runflat îţi permite să-ţi continui drumul cu automobilul pe o distanţă de 80 km cu o viteză de până la 80 km/h, chiar şi în timpul depresurizării anvelopelor. Acest lucru înseamnă mai mult confort şi siguranţă pentru tine. În plus, aceasta elimină necesitatea unei roţi de rezervă ţinând cont că poţi conduce lejer până la cel mai apropiat service autorizat MINI. Iar o roată de rezervă în minus înseamnă greutate scăzută şi mai mult spaţiu pentru bagaje şi echipamente sportive.

Fără tehnologia runflat:
Jante şi anvelope MINI – anvelope fără tehnologia runflat
Cu tehnologia runflat:
Jante şi anvelope MINI – tehnologia runflat

COLABORAREA CU PRODUCĂTORI DE TOP.

Anvelopele MINI sunt concepute şi testate pentru a optimiza performanţa şi aderenţa MINI-ului tău. Fie că MINI-ul tău are nevoie de Bridgestone, Michelin şi Pirelli sau de altă marcă premium, „steaua” de pe peretele acestora înseamnă că anvelopele sunt aprobate de MINI şi-ţi vor oferi cea mai bună experienţă la volan, pentru că acestea au fost create pentru MINI-ul tău conform standardelor MINI. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate cu până la 50 de criterii diferite de calitate, integrate în cinci categorii majore: proprietăţi de condus, siguranţă, uzură, eficienţă, confort şi comportament sportiv.

ASIGURAREA ANVELOPELOR MINI.

În situaţia neplăcută în care anvelopele tale au fost avariate, fie din întâmplare sau cu intenţie, asigurarea anvelopelor MINI te poate ajuta să faci faţă costurilor neaşteptate de reparare sau înlocuire, indiferent de vechimea MINI-ului tău.
Asigurarea anvelopelor MINI oferă protecţie completă împotriva:

  • Daunelor cauzate de obiecte ascuţite, precum cuie sau bucăţi de sticlă;
  • Daunelor cauzate de lovirea bordurii în timpul parcării;
  • Actelor de vandalism;
  • Furtului.

Asigurarea anvelopelor MINI oferă rambursarea totală a costurilor pentru daunele cauzate în primul an, 75% în al doilea an şi 50% în al treilea an.*

*Asigurarea anvelopelor MINI este validă pentru toate anvelopele cu marcaj cu stea şi seturile de roţi achiziţionate de la partenerul tău de service MINI. De asemenea, asigurarea anvelopelor MINI este validă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la MINI şi înmatriculat începând cu luna martie 2020. Jantele şi costurile de manoperă sunt excluse. Pentru mai multe informaţii privind asigurarea anvelopelor MINI te rugăm să-ţi contactezi partenerul de service MINI preferat sau să verifici termenii şi condiţiile asigurării tale. Asigurarea anvelopelor MINI este un produs al Allianz Versicherungs-AG.

Roţi MINI – asigurarea anvelopelor – acoperire Roţi MINI – asigurarea anvelopelor – acoperire

SERVICE MINI PENTRU SCHIMBAREA ANVELOPELOR.

Specialiştii noştri de service MINI te sfătuiesc să alegi jantele ideale şi anvelopele MINI cu marcaj cu stea, potrivite pentru automobilul tău. Doar aceste anvelope respectă standardele stricte de calitate de la MINI. În plus, îţi schimbăm, testăm şi depozităm roţile şi efectuăm operaţiuni de service, atunci când este nevoie. Fie că eşti în căutarea unei roţi de rezervă sau a unui set complet de roţi, service-ul pentru jantele şi anvelopele MINI îţi asigură produse de primă clasă şi sfaturi profesionale. Oferă MINI-ului tău îngrijirea de care are nevoie şi permite-i să beneficieze de service MINI la oricare dintre partenerii MINI autorizaţi.

Jante şi anvelope MINI – service pentru schimbarea anvelopelor Jante şi anvelope MINI – service pentru schimbarea anvelopelor

#HereWeGo Thanks to the entire MINI Community for the great visuals!