COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH cu 3 uşi – verde – roţi şi anvelope MINI HATCH cu 3 uşi – verde – roţi şi anvelope

ROŢI ŞI ANVELOPE ORIGINALE MINI CU SIMBOL STEA.

Pregăteşte-te de călătorie cu roţile potrivite complete originale MINI, care stârnesc pasiunea. Atunci când explorezi locuri noi, ai nevoie doar să te simţi în siguranţă iar noi avem grijă de asta printr-o selecţie vastă de roţi complete originale MINI. Deasupra tuturor celorlalte, aceste anvelope sunt perfect adaptate pentru a scoate ce este mai bun din fiecare model MINI în parte şi din stilul tău de condus. Găseşte anvelopele potrivite pentru anotimp şi beneficiază de aderenţa optimă pentru suprafaţa de teren pe care rulezi. Cu anvelopele noastre cu marcaj stea de la producători de renume, te vei simţi întotdeauna perfect în siguranţă pe drum. Toate roţile sunt livrate montate, echilibrate şi gata de utilizare.

ROŢI COMPLETE PENTRU IARNĂ.

Roţile complete de iarnă originale MINI oferă o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume şi sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa modelului tău MINI pe şosea şi sunt potrivite perfect cu conceptul de automobil al fiecărui model MINI în parte. Cunoscute şi ca anvelope de zăpadă, anvelopele şi roţile de iarnă MINI sunt recomandate pentru regiunile în care temperatura coboară sub +7°C – pentru a te asigura că automobilul tău este în siguranţă pe stradă, cu frânare şi aderenţă optime, indiferent de condiţii.

ADERENŢĂ FACILĂ.

Când temperatura scade, cauciucul anvelopelor de vară devine rigid şi nu mai poate garanta performanţă optimă. De aceea, recomandăm trecerea la anvelopele de iarnă atunci când temperatura ajunge la 7°C. Datorită amestecului special de cauciuc, anvelopele de iarnă oferă aderenţă maximă, frânare optimizată şi un nivel excepţional de performanţă şi siguranţă pe drum - chiar şi în condiţii de vreme extrem de rece.

Roţile complete de iarnă MINI oferă cea mai bună performanţă şi siguranţă posibile:

Roţi MINI - iarnă şi vară - aderenţă şi profil

Distanţă de frânare cu adâncime a benzii de rulare (mm) în condiţii de umezeală:

Distanţă de frânare cu adâncime a benzii de rulare (mm) în condiţii de carosabil umed

ROŢI DE VARĂ COMPLETE.

MINI JCW– urban – roţi complete pentru vară MINI JCW– urban – roţi complete pentru vară

Când vine vara, ce îţi poţi dori mai mult decât să încarci bagajele în automobilul tău MINI, să-ţi pui ochelarii de soare şi să pleci la drum. Când ai lumea la picioare, modelul tău MINI îţi oferă nenumărate posibilităţi în fiecare zi. Drumuri noi de condus. Locuri noi de descoperit. Amintiri noi de făcut. Roţile şi anvelopele originale MINI sunt alături de tine pentru maximum de plăcere, cu mai mult stil şi în siguranţă – indiferent dacă eşti pasionat de sport sau pur şi simplu îţi doreşti o aventură însorită.  

CALITATE PE CARE TE POŢI BAZA LA DRUM.

Adăugarea roţilor, anvelopelor şi accesoriilor originale MINI la modelul tău MINI este ca şi cum ai aplica ultimele retuşuri pe o pictură. Să luăm de exemplu capacele centrale flotante MINI – acestea desăvârşesc totul pentru a transforma un element original cool într-o adevărată capodoperă MINI.

CALITATE STELARĂ.

Roţi MINI - anvelope - beneficii de calitate cu marcaj stea Roţi MINI - anvelope - beneficii de calitate cu marcaj stea

Toate roţile complete de originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele cu marcaj stea pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Goodyear, Dunlop, Pirelli şi Bridgestone şi sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa pe şosea a modelului tău MINI.

BENEFICII DINTR-O PRIVIRE.

CONCEPUTE SPECIAL.

Toate roţile şi anvelopele originale MINI sunt concepute special pentru a oferi senzaţia pură de go-kart şi pentru a se potrivi cu stilul fiecărui model MINI.

TESTATE.

Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate (Eticheta UE pentru anvelope impune respectarea doar a trei criterii).

SPORTIVE.

Anvelopele funcţionează în armonie perfectă cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.

ÎN SIGURANŢĂ.

Anvelopele cu marcaj stea sunt rezistente, au cel mai ridicat rating de siguranţă şi sunt dotate cu tehnologie runflat de ultimă generaţie.

ECONOMICE.

Utilizarea unor materiale speciale ajută la scăderea consumului de combustibil şi la reducerea nivelului de zgomot.

TEHNOLOGIE RUNFLAT.

Tehnologia runflat îţi permite să te mai deplasezi cu automobilul tău până la 80 km la o viteză maximă de 80 km/h pe drum drept, chiar dacă anvelopele se depresurizează. Asta înseamnă siguranţă şi confort şi pentru tine. De asemenea, înseamnă că nu ai nevoie de roată de rezervă, deoarece te poţi deplasa la cel mai apropiat Service MINI. Asta înseamnă o greutate mai mică a automobilului şi mai mult spaţiu pentru bagaje şi echipamente sportive.

Fără tehnologie runflat:

Roţi şi anvelope MINI - anvelope fără tehnologie runflat
Cu tehnologie runflat:
Roţi şi anvelope MINI - tehnologie runflat

COOPERARE CU PRODUCĂTORI DE RENUME.

Roţile MINI sunt proiectate şi testate pentru a optimiza performanţa şi aderenţa modelului tău MINI. Indiferent dacă modelul tău MINI are nevoie de Goodyear, Dunlop, Pirelli şi Bridgestone sau de o altă marcă Premium, marcajul stea de pe partea laterală înseamnă că anvelopa este certificată pentru MINI şi îţi va oferi cea mai bună experienţă de condus, deoarece a fost creată şi fabricată special pentru modelul tău MINI, în conformitate cu standardele MINI. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în conformitate cu 50 de criterii de calitate împărţite în şase categorii: caracteristici în timpul deplasării, siguranţă, uzură, eficienţă, confort şi comportament sportiv.

Roţi MINI - asigurare pentru anvelope MINI - asigurare Roţi MINI - asigurare pentru anvelope MINI - asigurare

ASIGURARE PENTRU ANVELOPE MINI.

În cazul deteriorării anvelopelor, accidental sau intenţionat, asigurarea pentru anvelope MINI te poate ajuta să faci faţă costului neaşteptat al reparaţiei sau al înlocuirii, indiferent de vârsta automobilului tău.

Asigurarea pentru anvelope MINI oferă protecţie completă împotriva: 

  • Daunelor provocate de obiecte ascuţite precum cuie sau cioburi
  • Daunelor provocate de lovirea bordurii (în timpul manevrelor de parcare)
  • Vandalismului
  • Furtului

Asigurarea pentru anvelope MINI oferă rambursare de 100% a costurilor anvelopelor pentru daune în primul an, 75% în al doilea an şi 50% în al treilea an.*

*Asigurarea MINI pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la centrul tău de service MINI. Mai mult, asigurarea MINI pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la MINI şi înmatriculat începând cu martie 2020. Nu include jantele şi manopera. Pentru mai multe informaţii despre Asigurarea MINI pentru anvelope, contactează partenerul tău de service MINI sau consultă termenii şi condiţiile de asigurare. Asigurarea MINI pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs - AG.

PRODUCŢIE.

AICI ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CĂLĂTORIA.

Nu vrem să reinventăm roata, ci mai degrabă să o aducem la perfecţiune. Acest spirit se simte în fiecare roată MINI originală. Fiecare roată reflectă standardele noastre ridicate de durabilitate şi limitele testelor dinamice, statice şi de simulare care depăşesc cu mult cerinţele legale. Rezultatul este o roată de înaltă calitate pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

Roţile MINI originale sunt turnate din aluminiu topit. Metalul lichid este turnat într-o matriţă, unde se răceşte înainte de a fi scos, monitorizat cu stricteţe prin cea mai nouă tehnologie computerizată, care garantează calitatea ridicată a roţilor noastre. Procesul de turnare reduce costurile şi permite un nivel ridicat de precizie şi libertate de design. Roţile turnate au o greutate mică, dar sunt extrem de rezistente.

În procesul de forjare, roata este forjată dintr-o piesă solidă de aluminiu. Opţiunea vârf de gamă este frezarea întregului model al spiţelor după forjarea materialului de bază. Roţile forjate din aluminiu sunt cu 10 până la 20 % mai uşoare decât roţile turnate din aluminiu, permiţând un design mai delicat al spiţelor.

Turnarea în flux cilindric este un proces de formare sub presiune. În timp ce se roteşte, pe cilindrul interior al roţii turnate se aplică presiune. Acest proces întinde şi comprimă aluminiul, ceea ce creşte rezistenţa la tensionare şi face posibilă obţinerea unei grosimi deosebit de mici a jantei. Rezultatul este o roată foarte uşoară şi foarte rezistentă, cu beneficii semnificative în ceea ce priveşte rezistenţa la şocuri, elongaţia şi sarcina.

Această metodă poate fi utilizată şi pentru roţi forjate, şi pentru roţi turnate. Aici, masa roţii care nu are relevanţă structurală este redusă prin prelucrarea materialului din spiţe. Astfel se reduce suplimentar greutatea roţii şi se creează efecte premium de stil, deoarece tăietura între conexiunile spiţelor şi baza roţii conferă jantei stil şi un aspect tridimensional.

Indiferent de tehnologiile de producţie folosite, suprafeţele jantelor originale MINI din aliaj uşor pot fi finisate în mai multe moduri. Metoda de bază - acoperirea cu pulbere - creşte rezistenţa jantei la factorii de mediu, precum sarea corozivă folosită pentru deszăpezire. În trecut, jantele din aliaj uşor erau deseori vopsite argintiu folosind un strat de lac transparent. Astăzi, portofoliul BMW include numeroase modele şi rafinamente care implică un proces elaborat de finisare.

INFORMAŢIE DE LA EXPERŢI.

Accesorii MINI – secţiune transversală – anvelope

MAI PUŢIN ZGOMOT, MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

Jantele originale MINI din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare şi au amortizare integrală a zgomotului pentru un confort acustic excelent. Un strat de spumă pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotul produs de vibraţiile din cavitatea anvelopei, care este umplută cu aer, făcând-o să acţioneze ca un element de rezonanţă. Astfel se reduce substanţial zgomotul produs de cauciucuri care se percepe în habitaclu.

LASĂ-TE PURTAT DE VÂNT.

Jantele din aliaj uşor optimizate aerodinamic contribuie la construcţia uşoară şi reduc rezistenţa la frecarea cu aerul, sporind suplimentar eficienţa automobilului tău MINI. Suprafeţele lor preponderent închise contribuie la reducerea eficientă a turbulenţelor produse în jurul roţilor. Roţile Air Performance ajută la reducerea rezistenţei la frecare într-un mod foarte inovator şi combină proprietăţi aerodinamice optimizate cu un sentiment sofisticat de eleganţă sportivă.

MINI Countryman – offroad – roţi şi anvelope
Accesorii MINI – etichetă– anvelope

UN SIGILIU DE CALITATE.

Compararea performanţelor anvelopelor atunci când iei decizia de achiziţie este mai facilă: De la 1 mai 2021, toate anvelopele vândute în UE au o nouă etichetă care arată conformitatea cu standardele UE în ceea ce priveşte eficienţa consumului de combustibil, aderenţa pe teren umed şi emisiile de zgomot.

SERVICE PENTRU SCHIMBAREA ANVELOPELOR MINI.

Specialiştii noştri de service MINI te consiliază cu privire la cea mai bună alegere de roţi şi anvelope MINI marcate cu stea pentru automobilul tău. Doar aceste anvelope respectă standardele stricte de calitate MINI. Noi ne ocupăm şi de schimbarea, testarea, operaţiunile de service şi depozitarea pentru roţile tale. Fie că ai nevoie de anvelope de rezervă sau de un set complet de roţi, Service-ul MINI pentru roţi şi anvelope îţi oferă întotdeauna produse de primă clasă şi consiliere profesională. Oferă automobilului tău îngrijirea şi iubirea pe care le merită. Oferă-i o vizită la Service-ul MINI de la un partener de service MINI.

Roţi şi anvelope MINI - service pentru schimbarea anvelopelor Roţi şi anvelope MINI - service pentru schimbarea anvelopelor

#HereWeGo Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru imaginile fantastice!