URMEAZĂ-ȚI IDEILE.

ACCESORII ORIGINALE ŞI SERVICE MINI.

Cuplu lângă parcare MINI la lac

A VENIT VARA, AŞA CĂ ESTE TIMPUL SĂ CĂLĂTORIM.

Orice alegere făcută reprezintă un punct de plecare pentru o călătorie palpitantă. Te duce pe drumuri noi şi necunoscute, care-ţi fac viaţa mai distractivă şi unică. Atmosfera de vară ne ispiteşte să pornim în expediţii pline de inspiraţie. Indiferent că mergi la pădure, la mare sau la munte: MINI îţi pune la dispoziţie toate opţiunile de care ai nevoie pentru a transforma următoarea călătorie într-o aventură de neuitat – de la accesoriile potrivite pentru călătorie până la serviciile complete care au grijă de tine, oriunde te-ai afla. Începe aventura!

ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

AUTOMOBILUL TĂU TRANSPORTĂ AVENTURI.

Accesorii MINI – accesoriile originale MINI Accesorii MINI – accesoriile originale MINI

VARA ESTE EXACT CUM VREI. LA FEL ŞI ASPECTUL AUTOMOBILULUI TĂU.

Adaugă şi mai mult stil şi carismă automobilului tău MINI – cu gama noastră de accesorii elegante originale MINI. Cu un design uimitor şi potrivire perfectă, accesoriile originale MINI îţi permit să creezi şi să scoţi în evidenţă detaliile spectaculoase ale automobilului tău MINI. Alege detalii elegante care-ţi sporesc individualitatea, cum ar fi capace pentru oglinzile exterioare, semnalizatoare laterale, elemente grafice pentru plafon sau proiectoare cu LED pentru portiere.
Accesorii MINI – dungi sport MINI în Negru Piano

BENZI SPORT MINI ÎN NEGRU PIANO.

Un aspect sportiv şi dinamic. Benzile sport MINI în Negru Piano pentru capotă şi hayon sunt confecţionate din folie de înaltă calitate. Acestea conferă automobilului un aspect dinamic şi, desigur, sunt rezistente la lumină, la intemperii şi pot fi spălate.

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru integral. Benzile laterale MINI în Negru Piano îi conferă automobilului tău MINI un aspect dinamic. Nici nu trebuie să mai spunem că printul color de calitate superioară este rezistent la lumină, sfidează vântul şi vremea şi păstrează profunzimea culorilor chiar şi atunci când automobilul este la spălătorie. Pentru un aspect dinamic şi sportiv.
Accesorii MINI – benzi laterale MINI în negru Piano
Accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI în stil Night Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI.

Semnalizatoarele laterale MINI atrag privirile tuturor şi conferă automobilului o doză suplimentară de individualitate.

PRINT MINI PENTRU PLAFON ÎN STIL NIGHT JACK.

Uită-te mai îndeaproape. Acest print elegant MINI pentru plafon în stil Night Jack conferă automobilului tău MINI un aspect unic şi original atunci când este privit de sus.
Accesorii MINI – print MINI pentru plafon în stil Night Jack
Accesorii MINI – capace MINI pentru oglinzi exterioare în argintiu Night Jack şi negru

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI.

Un tribut adus tradiţiei. Capacele pentru oglinzile exterioare MINI scot în evidenţă steagul britanic într-un mod elegant. Dacă vrei ca toată lumea să se uite la automobilul tău, trebuie doar să le alegi pe acestea în locul capacelor standard. Graţie designului lor unic şi de înaltă calitate, vei avea mereu parte de priviri pline de admiraţie.

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI DARK.

Semnalizatoarele laterale MINI Dark conferă automobilului tău MINI o doză suplimentară de individualitate.

Disponibile în următoarele designuri:

  • Design tradiţional Union Jack
  • Design Night Jack
  • Design Negru Jack
Accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI Dark: Union Jack, Night Jack, negru Jack

PROIECTOARE MINI PENTRU PORTIERE CU TEHNOLOGIE LED.

Proiectoarele MINI pentru portiere cu tehnologie LED se activează la deschiderea portierelor. Acestea proiectează logoul John Cooper Works sau logoul MINI pe suprafaţa din dreptul automobilului prin intermediul unui slider interschimbabil.
Accesorii MINI – MINI COOPER S Hatch cu 5 uşi, argintiu Accesorii MINI – MINI COOPER S Hatch cu 5 uşi, argintiu

PREGĂTEŞTE-TE SĂ PLECI LA DRUM.

Ce face o vacanţă de vară să fie perfectă? Prieteni buni, muzică excelentă, o atmosferă minunată – şi, desigur, echipamentele de călătorie potrivite, care merg dincolo de bagaje. Accesoriile originale MINI îţi pun la dispoziţie echipamentele potrivite pentru a-ţi transforma călătoria într-una de neuitat. Aventura ta începe acum. Pentru că orice alegere este o călătorie.

MINI WALLBOX.

„Benzinărie” în propria ta casă. Sistemul MINI Wallbox cu instalare permanentă încarcă automobilul tău MINI rapid, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. Pe lângă dimensiunile compacte care economisesc spaţiu din designul MINI, sistemul MINI Wallbox beneficiază şi de o gestionare eficientă a cablurilor, inclusiv conectorul şi suportul pentru cablu.

Accesorii MINI – adaptor USB dublu de încărcare MINI – tipurile A şi C

ADAPTOR USB DUBLU DE ÎNCĂRCARE MINI PENTRU TIPURILE A ŞI C.

Cu putere dublă. Adaptorul USB dublu de încărcare MINI poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare permite încărcarea rapidă a dispozitivelor, cum ar fi smartphone-uri şi tablete.

INSIGNE MINI PENTRU PORTIERĂ.

Inovatoarele insigne MINI pentru portieră pot fi ataşate cu uşurinţă printr-un sistem simplu de fixare în locul butonului standard de blocare a portierei.

Disponibile în următoarele designuri:

  • Inscripţionare MINI
  • Design Union Jack
  • Design Negru Jack
  • Inscripţionare John Cooper Works

ROŢI ŞI ANVELOPE.

DESTINAŢIA PERFECTĂ ESTE ORIUNDE TE DUC ROŢILE.

Toate roţile complete de vară originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelope de vară marcate cu „stea” pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa automobilului tău MINI pe şosea şi sunt proiectate special pentru fiecare model MINI în parte.

Anvelopele de vară asigură performanţe optime şi manevrabilitate ideală la temperaturi de peste 7°C. Concepută pentru vreme caldă, compoziţia anvelopelor de vară este formată din compuşi de cauciuc mai duri. Acest lucru are ca rezultat distanţe de frânare mai scurte, o rezistenţă la rulare mai mică şi un consum de combustibil mai redus. Anvelopele de vară originale MINI îşi păstrează aderenţa chiar şi după o ploaie torenţială de vară, pe suprafeţe moi sau drumuri nisipoase.

Roţile complete originale MINI includ Asigurarea pentru anvelope MINI, care acoperă daunele cauzate de obiecte ascuţite, cum ar fi cuie şi cioburi, sau de lovirea bordurii în timpul manevrelor de parcare. De asemenea, acoperă şi vandalismul şi furtul. Valabilă timp de 36 de luni (un produs Allianz Versicherungs-AG).

Accesorii MINI – roţi complete pentru vară negre Accesorii MINI – roţi complete pentru vară negre
SERVICE MINI.

O FAMILIE ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

O familie nu înseamnă doar iubire, ci şi conexiune şi încredere. Încrederea că totul se poate rezolva, fără să îţi faci griji în legătură cu nimic. Nici măcar de costuri suplimentare. Aceste valori familiale sunt cele care ne conduc. Astfel, când duci automobilul tău MINI la service-ul MINI, se întâmplă ceva special: tu devii parte din familia noastră.

Accesorii MINI – centru de service MINI Accesorii MINI – centru de service MINI
Accesorii MINI – servicii pentru anvelope MINI

SERVICE PENTRU ANVELOPE MINI.

Beneficiază de cele mai bune anvelope pentru cele mai bune momente din anotimpul tău. Când schimbi anvelopele tale pentru iarnă/vară, îţi verificăm şi optimizăm presiunea roţilor. De asemenea, îţi oferim schimbări de roţi şi anvelope la un raport calitate/preţ de primă clasă, precum şi depozitare profesională a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), ajutându-te să nu depui eforturi inutile şi să economiseşti spaţiu.

MINI TELESERVICES.

Datorită MINI TeleServices, automobilul tău MINI este la curent cu tot ce este mai important – de exemplu, când este momentul să faci revizia sau la ce nivel de încărcare se află bateria – şi transmite informaţiile relevante direct către partenerul tău de service MINI, care te va contacta pentru a face o programare în service. Astfel, eşti liber să te bucuri de lucrul care face automobilul tău MINI să fie cu adevărat special – plăcerea de a conduce fără griji.

Accesorii MINI – asistenţă rutieră MINI Accesorii MINI – asistenţă rutieră MINI

ASISTENŢĂ RUTIERĂ MINI.

Eşti în mijlocul pustietăţii şi nu ştii ce să faci? Colegii noştri de la Asistenţă rutieră MINI îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie pentru a porni din nou la drum. Ai acces la o gamă largă de servicii, inclusiv reţeaua noastră de ateliere agreate/autorizate MINI.

ACTUALIZARE HARTĂ MINI.

Când oraşele se dezvoltă, traseele rutiere se schimbă. Sunt construite noi şosele, intersecţiile devin sensuri giratorii şi apar multe puncte de interes noi. Pentru a te asigura că ajungi în siguranţă la destinaţie, poţi actualiza de la distanţă, prin intermediul MINI ConnectedDrive, părţi ale hărţii regiunii definite ca fiind „acasă”. Pentru a actualiza întreaga hartă, MINI pune la dispoziţie de două ori pe an o actualizare completă, prin intermediul unui stick de memorie USB care este disponibil la partenerul tău de service MINI. Astfel, eşti mereu gata de drum – oricând şi oriunde te-ai afla.

Accesorii MINI – actualizare harta mini Accesorii MINI – actualizare harta mini
Accesorii MINI – rutina de îngrijire MINI pentru vară Accesorii MINI – rutina de îngrijire MINI pentru vară

ÎNGRIJIRE AUTO MINI.

ÎNGRIJIREA AUTO PERFECTĂ DE VARĂ PENTRU TOATE CONDIŢIILE.

Indiferent că este vorba de ploi scurte de vară sau de călătorii spontane la ţară: aventura te va urma oriunde ai merge. Cu selecţia de produse de îngrijire auto MINI, automobilul tău MINI va străluci din nou.

FĂ URMĂTORII PAŞI.

#HereWeGo: Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru fotografiile fantastice.