Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

PENTRU VIITOARELE AMINTIRI PLĂCUTE.

ACCESORII, PIESE ORIGINALE ŞI SERVICE BMW.

MINI Primăvară/Vară – MINI Countryman MINI Primăvară/Vară – MINI Countryman

PENTRU CĂLĂTORII MEMORABILE.

Dacă abia aştepţi să-ţi pui în aplicare planurile de viitor, este clar că o să fie o călătorie specială.

Pregăteşte-te să creezi amintiri memorabile în această vară cu accesoriile originale, piesele şi service-ul MINI. Fie că te pregăteşti de nişte aventuri off-road pe două roţi sau ai nevoie de mai mult spaţiu pentru a crea amintiri plăcute, te vom ajuta să creezi noi albume foto în mintea ta. Sezonul acesta, aşteptările tale se vor transforma în realitate.

ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

PENTRU CĂLĂTORII PE MUNTE.

Accesorii MINI – MINI hatch cu 3 uşi – roşu cu elemente de design negre Accesorii MINI – MINI hatch cu 3 uşi – roşu cu elemente de design negre

ACCESORII MINI NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Adaugă şi mai mult stil şi carismă MINI-ului tău – chiar şi în toiul iernii – cu gama noastră de accesorii stilate care încorporează noul design Negru Piano şi Night Jack. Acest finisaj clasic oferă o notă personală care îmbunătăţeşte aspectul şi atitudinea emblematică a MINI-ului tău.

Accesorii MINI – benzi laterale în Negru Piano

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru complet. Superbele benzi laterale MINI în Negru Piano îi conferă MINI-ului tău un aspect dinamic. Nici nu trebuie să mai spunem că printul color de calitate superioară este rezistent la lumină, sfidează vântul şi vremea şi păstrează profunzimea culorilor chiar şi atunci când automobilul este la spălătorie. Pentru un aspect dinamic şi sportiv.

ORNAMENT LATERAL ÎN NEGRU PIANO PENTRU MINI.

Aspect negru-integral perfect. Ornamentul lateral MINI în Negru Piano creează un accent vizual memorabil graţie culorii spectaculoase. Sportivă şi elegantă în acelaşi timp, banda ornamentală conferă MINI-ului un aspect cu adevărat unic şi completează de minune celelalte componente în Negru Piano de pe exteriorul automobilului.

Accesorii MINI – ornament lateral – Negru Piano
Accesorii MINI – Bară frontală în Negru Piano

BARĂ FRONTALĂ PENTRU MINI ÎN NEGRU PIANO.

Bară elegantă în negru complet. Bara frontală MINI în Negru Piano conferă MINI-ului tău un aspect şi mai special. Cu un aspect negru lucios care îţi taie răsuflarea, bara frontală completează perfect celelalte componente în Negru Piano de pe exteriorul automobilului.

INSCRIPŢIE MINI COOPER S ÎN NEGRU PIANO.

Un aspect sportiv şi emblematic. Inscripţia stilată MINI Cooper S în Negru Piano, cu designul său profund, scoate în evidenţă aspectul dinamic al MINI-ului tău. Este colorată în Negru Piano şi este robustă şi inconfundabilă. Este perfectă pentru cei care doresc să personalizeze exteriorul automobilului.

Accesorii MINI – Logo Cooper S – Negru Piano
Accesorii MINI – Inscripţie – All4 – Negru

INSCRIPŢIE MINI ALL4 ÎN NEGRU PIANO.

Complet negru. Inscripţia stilată MINI ALL4 în Negru Piano, cu designul său profund, scoate în evidenţă aspectul dinamic al MINI-ului tău. Este colorată în Negru Piano şi este robustă şi inconfundabilă. Este perfectă pentru cei care doresc să personalizeze exteriorul automobilului.

ACCESORII NIGHT JACK.

PENTRU UN ASPECT DE NEUITAT.

Accesorii MINI – Night Jack – Cutie portbagaj Accesorii MINI – Night Jack – Cutie portbagaj
STOPURI EXTERIOARE.

UN ASPECT UNIC.

MINI Primăvară/Vară – MINI hatch cu 3 uşi MINI Primăvară/Vară – MINI hatch cu 3 uşi

Impresionează-i pe toţi. Graţie designului Union Jack din stopurile MINI, conexiunea dintre MINI şi rădăcinile sale britanice poate fi celebrată într-un mod cu adevărat unic. Toate funcţiile stopului sunt integrate perfect în design. Este utilizată cea mai modernă tehnologie LED. Pentru un aspect nou şi complet unic în partea din spate a automobilului.

ROŢI ŞI ANVELOPE.

ROŢI ŞI ANVELOPE DE VARĂ ORIGINALE MINI.

Toate roţile complete originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele noastre marcate cu „stea” pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa MINI-ului tău pe şosea şi sunt potrivite perfect cu conceptul de automobil al fiecărui model MINI în parte. Mai mult, acestea includ Asigurarea pentru anvelope MINI, care acoperă daunele cauzate de obiecte ascuţite, cum ar fi cuie şi cioburi, sau de lovirea bordurii în timpul manevrelor de parcare. De asemenea, acoperă şi vandalismul şi furtul. Valabilă timp de 36 de luni (un produs Allianz Versicherungs-AG). 

MINI Primăvară/Vară – MINI hatch cu 3 uşi MINI Primăvară/Vară – MINI hatch cu 3 uşi
SERVICE MINI.

EŞTI PRIORITATEA NOASTRĂ. SIGURANŢĂ ÎNAINTE DE TOATE.

Service MINI – service inclusive – asistenţă Service MINI – service inclusive – asistenţă

MINI VALUE SERVICE.

Tuturor ne plac surprizele... mai puţin atunci când vine vorba de preţurile din service. Descoperă noua noastră campanie MINI Value Service, unde piesele şi manopera beneficiază de un preţ all-inclusive de neuitat. Garantăm că nu vei avea parte de surprize neplăcute. Asta înseamnă valoare în materie de servicii. Pentru că ştim că, la un moment dat, serviciile valoroase şi toate beneficiile lor devin nepreţuite. Prin urmare, dacă MINI-ul tău are patru ani sau mai mult, oferim un preţ care corespunde cu vechimea sa. La asta ne referim când spunem „valoare reală”. Fă o programare acum şi alătură-te familiei MINI. Aşteptăm cu nerăbdare să facem cunoştinţă cu tine şi cu MINI-ul tău.
ÎNGRIJIRE AUTO MINI.

CONSERVĂM STILUL.

MINI Primăvară/Vară – Îngrijire maşină MINI Primăvară/Vară – Îngrijire maşină

#HereWeGo Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru imaginile fantastice!

Teaser Inspiration, do not use in online spring/summer 2021
MINI Primăvară/Vară – MINI Countryman

PENTRU CĂLĂTORII MEMORABILE.

Dacă abia aştepţi să-ţi pui în aplicare planurile de viitor, este clar că o să fie o călătorie specială. Pregăteşte-te să creezi amintiri memorabile în această vară cu accesoriile originale, piesele şi service-ul MINI. Fie că te pregăteşti de nişte aventuri off-road pe două roţi sau ai nevoie de mai mult spaţiu pentru a crea amintiri plăcute, te vom ajuta să creezi noi albume foto în mintea ta. Sezonul acesta, aşteptările tale se vor transforma în realitate.