Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior
MINI Cooper S Countryman – argintiu – vara la exterior MINI Cooper S Countryman – argintiu – vara la exterior

PENTRU CEI ÎN CĂUTARE DE SENZAŢII TARI.

Vara aceasta, noile tale aventuri trebuie să fie la fel de motivaţionale, pe cât sunt de practice. În acest scop accesoriile MINI, dar şi piesele originale şi serviciile MINI, vin toate în ajutorul tău. Fie că eşti în căutarea distracţiilor pline de adrenalină sau a momentelor relaxante sub razele soarelui, MINI îţi oferă o gamă vastă de echipamente care te vor pregăti pentru orice experienţă.

ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORIE.

PENTRU CEI PRAGMATICI.

Accesorii MINI – design în Negru Piano Accesorii MINI – design în Negru Piano

PENTRU CEI EXTROVERTIŢI.

Oferă MINI-ului tău şi mai mult stil şi carismă folosind gama noastră deosebită de ornamente şi accesorii MINI care încorporează noul design Negru Piano. Finisajele clasice asigură o notă personală automobilului, pentru a scoate în evidenţă aspectul şi atitudinea emblematică MINI.

Accesorii MINI – finisaje talie

FINISAJE TALIE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Perfecţiunea negrului integral: finisajele MINI pentru zona taliei în Negru Piano conferă automobilului o notă exclusivistă şi un aspect cu adevărat unic.

LOGO „MINI” ÎN NEGRU PIANO.

Eleganţa negrului integral: logoul „MINI” este vopsit în culoarea formidabilă Negru Piano şi oferă automobilului tău o aură impresionantă şi individualistă la exterior.

Accesorii MINI – logo „MINI” negru – în Negru Piano
Accesorii MINI – mâner portieră – în Negru Piano

MÂNERE PORTIERE ÎN NEGRU PIANO.

Caracterul stilat al negrului integral: mânerele portierelor MINI vopsite în Negru Piano reprezintă elemente subtile de design care separă automobilul tău MINI de restul competiţiei.

CAPAC REZERVOR MINI ÎN NEGRU PIANO.

Fă plinul cu stil: capacul MINI pentru rezervor în culoarea Negru Piano atrage privirile tuturor, în mod special atunci când completează restul ornamentelor negre de la exterior.

Accesorii MINI – capac rezervor – în Negru Piano
Accesorii MINI – inscripţie MINI – în Negru Piano

INSCRIPŢIE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Caracterul sportiv al negrului integral: inscripţionarea modelului în Negru Piano reprezintă un element de design extrem de stilat şi sportiv care conturează aspectul dinamic al MINI-ului tău.

INSCRIPŢIE MINI „CLUBMAN” ÎN NEGRU PIANO.

Dinamica negrului integral: inscripţionarea denumirii modelului „Clubman” în Negru Piano impresionează prin aspectul robust şi elegant oferit MINI-ului tău la exterior.

MINI Accessories – inscripţie MINI „Clubman” – emblemă
Accesorii MINI – mânere portbagaj MINI Clubman – în Negru Piano

MÂNERE PORTBAGAJ MINI CLUBMAN ÎN NEGRU PIANO.

Caracterul impunător al negrului integral: mânerele separate ale portbagajului MINI Clubman sunt vopsite în nuanţa Negru Piano şi completează perfect aspectul clasic din partea spate a automobilului, alături de inscripţionarea denumirii modelului în Negru Piano.

JANTE ŞI ANVELOPE.

PENTRU CEI DE NESTĂPÂNIT.

MINI Countryman – accesorii MINI – jante şi anvelope MINI Countryman – accesorii MINI – jante şi anvelope

Vara aceasta nimic nu te trage înapoi. Aventurile tale sunt pline de adrenalină şi de dorinţa de a descoperi ce se află dincolo de orizont. Datorită gamei noastre vaste de jante şi anvelope MINI, te vei simţi încrezător chiar şi pe ploaie, brumă sau în condiţii „off-road”. Nimic nu te poate opri să ajungi la destinaţie. Rapid, încet, în pantă sau la vale, îţi respectăm nevoia de a te deplasa constant şi-ţi garantăm astfel liniştea şi siguranţa cu ajutorul anvelopelor noastre cu marcaj cu stea create de producători de top, precum Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin sau Pirelli.

EXTERIOR.

TRANSFORMĂ FIECARE ZI ÎNTR-O EXPERIENŢĂ INEDITĂ.

MINI Cooper S Countryman – roşu şi negru – vara MINI Cooper S Countryman – roşu şi negru – vara

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE MINI.

PENTRU O CURĂŢENIE EXEMPLARĂ.

MINI SERVICE.

FAMILIA ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

MINI Service – Service Inclusive – Suport MINI Service – Service Inclusive – Suport

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Viaţa este plină de surprize, iar de-acum înainte ai un partener de nădejde: MINI Service Inclusive. Primeşti ofertele avantajoase MINI Service Inclusive odată cu achiziţionarea unui automobil MINI nou sau la prima verificare tehnică. Plăteşti o singură dată, iar toate cheltuielile de întreţinere şi service sunt acoperite pe perioada aleasă de tine. Astfel, MINI-ul tău se află pe cele mai bune mâini – la partenerii de service MINI autorizaţi din întreaga lume.

LIFESTYLE.

COLECŢIA MINI LIFESTYLE.

Accesorii MINI – geantă de voiaj MINI – roşie Accesorii MINI – geantă de voiaj MINI – roşie

GEANTĂ DE VOIAJ MINI.

Robustă, spaţioasă şi frumoasă, geanta de voiaj MINI cu logoul „MINI” înaripat, gravat în partea din faţă, este ideală pentru călătorii mai lungi. Compartimentul principal are un sistem de închidere cu fermoar în ambele direcţii, este rezistent la apă şi include un lacăt de închidere TSA cu cifru. Înăuntru se află curele de compresie cu catarame magnetice tip „Fidlock”, un compartiment suplimentar din plasă şi o pungă cu fermoar detaşabilă pentru a putea păstra lucrurile atât în singuranţă, cât şi în ordine. În părţile laterale geanta dispune de bare longitudinale destul de rigide pentru durabilitate crescută. Mânerul extensibil stabil şi roţile silenţioase îţi permit să o deplasezi lejer şi comod pe orice suprafaţă netedă.

#HereWeGo Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru imaginile superbe!