Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

PIESELE ANULUI.

ACCESORII ORIGINALE MINI, PIESE ŞI SERVICE.

MINI Countryman negru - imagine din spate - munţi înzăpeziţi MINI Countryman negru - imagine din spate - munţi înzăpeziţi

CĂLĂTORII DEOSEBITE, IMPRESII DE DURATĂ.

Momentele speciale de sezon devin şi mai bune cu ajutorul accesoriilor MINI originale, pieselor şi service-ului MINI. Fie că doreşti să-ţi diversifici experienţele în călătoriile tale cu ajutorul suportului MINI pentru schiuri şi snowboard, sau că vrei să păstrezi curăţenia în interior prin folosirea covoraşelor MINI all-season în Negru Essential, următorul drum este calea sigură spre propriul tău şir de evenimente deosebite. Iar acest lucru este doar începutul. Obţine ce-i mai frumos din călătoriile tale în noul sezon de iarnă, cu ajutorul celor mai bune piese ale anului.

ESENŢIALE DE CĂLĂTORIE.

COMPLET ECHIPAT ŞI PREGĂTIT DE ACŢIUNE.

MINI Countryman - sistem transport pentru plafon - suport pentru schiuri şi snowboard MINI Countryman - sistem transport pentru plafon - suport pentru schiuri şi snowboard

AVENTURI MAXIME. PEISAJE SUPERBE.

Drumurile arată extraordinar în Negru Piano. Iar împreună cu cele mai bune piese care se potrivesc personalităţii tale, startul sezonului tău începe cu un avantaj. Astfel că ataşează un număr real sau o literă pe MINI-ul tău şi răsfaţă-te cu stil. Nu numai că vei ieşi în evidenţă - dar îl vei recunoaşte instant.

Accesorii MINI - semnalizatoare laterale - Union Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI ÎN NIGHT JACK.

Reprezentând moştenirea istoriei MINI, semnalizatoarele laterale MINI în designul tradiţional Union Jack gri sunt un detaliu remarcabil, oferind maşinii tale un plus de caracter. Acestea sunt optimizate pentru panourile laterale MINI şi complimentează prin aspectul lor dinamic.

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI ÎN NIGHT JACK.

Un tribut adus tradiţiei: capacele oglinzilor exterioare MINI în Negru Jack scot în evidenţă steagul britanic într-un mod stilat. Pur şi simplu montează-le în locul capacelor standard şi vei fi captivat de acestea de fiecare dată când le priveşti. Cu designul elegant de înaltă calitate, MINI-ul tău va atrage priviri admirative oriunde va călători..

MINI ACCESSORIES – Exterior mirror caps – Union Jack
Accesorii MINI - inscripţie Cooper S - negru

INSCRIPŢIA „MINI COOPER S” ÎN NEGRU PIANO.

Inscripţia „MINI Cooper S” închisă la culoare oferă mai multă intensitate aspectului MINI-ului tău. Este vopsită în Negru Piano lucios, este robustă şi inconfundabilă, iar în plus este creată perfect pentru a se potrivi cu orice configuraţii de la exterior.

LOGO „MINI” ÎN NEGRU PIANO.

Cu nuanţa neagră elegantă, logoul „MINI” scoate în evidenţă caracterul automobilului tău într-o formă unică. Emblema este vopsită în Negru Piano lucios şi se potriveşte perfect cu orice tip de configuraţii de la exterior.

Accesorii MINI - Logo - Negru Piano
Accesorii MINI - inscripţie ALL4 - Negru

INSCRIPŢIE MINI ALL4 ÎN NEGRU PIANO.

Ieşi în evidenţă: inscripţia „MINI ALL4” închisă la culoare accentuează şi mai mult aspectul dinamic al MINI-ului tău. Este vopsită în Negru Piano, este robustă şi inconfundabilă, iar în plus este creată perfect pentru a se potrivi cu orice configuraţii de la exterior.

JANTE ŞI ANVELOPE.

JANTE ŞI ANVELOPE DE IARNĂ MINI ORIGINALE.

Seturile de roţi de iarnă MINI originale includ în exclusivitate anvelopele cu marcaj cu stea, care oferă garanţia calităţii şi a siguranţei. Acestea au fost create în strânsă colaborare cu producători de top precum Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli. Sunt testate în mod exigent pentru a optimiza tracţiunea MINI-ului tău şi sunt create să se potrivească pentru fiecare model MINI.

Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru zonele în care temperaturile scad sub 7°C, pentru a garanta siguranţa automobilului tău pe drum, prin frânare şi aderenţă sporite indiferent de condiţii.

Asigurarea anvelopelor MINI din partea Allianz-Versicherungs AG este inclusă la achiziţia unui automobil nou MINI sau a unor jante şi anvelope MINI originale cu marcaj cu stea, şi te protejează de costurile neprevăzute de reparaţie sau înlocuire, pentru o perioadă de 36 de luni.

Accesorii MINI - jante originale - anvelope de iarnă Accesorii MINI - jante originale - anvelope de iarnă

DESIGN EXTERIOR.

CELE MAI CĂUTATE ACCESORII.

SERVICE MINI.

PRIORITĂŢILE REZOLVATE. SIGURANŢA PERFECŢIONATĂ.

Service MINI - Service Inclusive - Suport Service MINI - Service Inclusive - Suport

MINI VALUE SERVICE.

Tuturor ne plac surprizele… cu excepţia costurilor de service. Descoperă pachetul MINI Value Service, prin care piesele şi întreţinerea sunt oferite într-un singur preţ avantajos. Garantăm astfel lipsa surprizelor neplăcute. Asta înseamnă cu adevărat valoarea atunci când vorbim despre service, deoarece cunoaştem faptul că pe termen lung service-ul de calitate şi toate avantajele sale, devin un pachet extrem de valoros. Astfel, dacă MINI-ul tău are cel puţin patru ani vechime, egalăm vârsta sa cu o ofertă pe măsura. La asta ne referim când spunem "valoarea adevărată". Programeză-te acum şi alătură-te familiei MINI. Suntem nerebdători să te cunoaştem atât pe tine cât şi pe MINI-ul tău.

MINI LIFESTYLE.

ULTIMA COLECŢIE.

#HereWeGo Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru imaginile deosebite!