MICILE MOMENTE IMPORTANTE.

ACCESORII ORIGINALE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ ŞI SERVICE MINI.

Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural. Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural.

ZĂPADA NU ESTE UN MOTIV SĂ STAI ÎN CASĂ. ESTE O INVITAŢIE SĂ IEŞI AFARĂ.

Ştii că cele mai bune momente ale iernii te aşteaptă dincolo de pereţii casei. Aşa că este momentul să te pregăteşti pentru magia iernii, care transformă lumea din jurul tău. Explorează pădurile liniştite, acoperite de zăpadă, cu ajutorul accesoriilor originale şi serviciilor MINI, sau străbate drumurile îngheţate cu roţile şi anvelopele de iarnă originale MINI cu marcaj stea. Lasă-ţi percepţia să se schimbe – vei avea parte de o perspectivă nouă şi unică asupra acelor mici momente importante prin care vei trece în aventurile tale.

ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

NU ESTE DOAR EFICIENŢĂ. IUBIRE PURĂ ÎN FIECARE DETALIU.

SUPORT PENTRU BICICLETE MINI COMPACT CU MONTARE ÎN SPATE.

Potrivit pentru două biciclete/biciclete electrice (fiecare cu o greutate maximă de 30 kg), cu ataşare rapidă şi sigură la cârligul de remorcare, poate fi depozitat în siguranţă pliat în tava pentru portbagaj.

MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI

ACCESORII MINI NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Adaugă şi mai mult stil şi carismă MINI-ului tău – chiar şi în toiul iernii – cu gama noastră de accesorii stilate care încorporează noul design Negru Piano şi Night Jack. Acest finisaj clasic oferă o notă personală care îmbunătăţeşte aspectul şi atitudinea emblematice ale automobilului tău MINI.

mini accessories – MINI side scuttles – union jack style

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI, NIGHT JACK.

Semnalizatoarele laterale cu designul tradiţional Union Jack în gri atrag privirile tuturor şi conferă automobilului o doză suplimentară de individualitate.

CAPACE PENTRU OGLINZI EXTERIOARE MINI, NIGHT JACK.

Capacele pentru oglinzile exterioare în stil Night Jack scot în evidenţă steagul britanic într-un mod elegant. Trebuie doar să le alegi pe acestea în locul capacelor standard.

accesorii MINI – capace oglinzi MINI – stil Union Jack
accesorii MINI – benzi laterale MINI – Negru Piano

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru integral. Benzile laterale MINI în Negru Piano îi conferă modelului tău MINI un aspect dinamic.

KIT DE CAROSERIE MINI CU DUNGI SPORT ÎN JET BLACK.

Un aspect sportiv şi dinamic. Dungile sport MINI în Jet Black pentru capotă şi hayon sunt confecţionate din folie de înaltă calitate.

accesorii MINI – dungi sport MINI – Negru Piano
accesorii MINI – bandă ornamentală pentru MINI – Negru Piano

BANDĂ ORNAMENTALĂ NEGRU PIANO PENTRU MINI.

Aspect negru integral perfect. Banda ornamentală Negru Piano pentru MINI aduce o notă de strălucire şi creează un aspect personalizat pentru MINI. Disponibil doar pentru MINI cu 3 uşi şi MINI cu 5 uşi Hatch.

ACCESORIILE ORIGINALE MINI.

PROIECTOARE MINI PENTRU PORTIERE CU TEHNOLOGIE LED.

Proiectoarele MINI pentru portiere cu tehnologie LED se activează la deschiderea portierelor. Acestea proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil.

accesorii MINI – proiectoare MINI pentru portiere – tehnologie LED
accesorii MINI – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI

UMERAŞ PENTRU HAINE MINI PENTRU SISTEMUL TRAVEL & COMFORT.

Umeraşul pentru haine MINI de la sistemul Travel & Comfort se fixează în suportul de bază disponibil separat cu ajutorul sistemului de cuplaj de tip plug-in.

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Fii atent la toate. Camera full-HD MINI Advanced Car Eye 2.0 înregistrează automat eventualele accidente şi acte de vandalism.

accesorii MINI – camera HD – cameră HD MINI Advanced Car Eye
accesorii MINI – adaptor USB de încărcare MINI – tipurile A şi C

ADAPTOR USB DUBLU DE ÎNCĂRCARE MINI PENTRU TIPURILE A ŞI C.

Adaptorul USB dublu de încărcare MINI poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto şi poate încărca două dispozitive mobile externe în acelaşi timp.

ROŢI ŞI ANVELOPE.

ROŢI ŞI ANVELOPE DE IARNĂ ORIGINALE MINI.

Toate roţile complete de iarnă originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele cu marcaj stea pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli. Sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa automobilului tău MINI pe şosea şi sunt potrivite perfect cu conceptul de automobil al fiecărui model MINI în parte.

Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru regiunile în care temperatura coboară regulat sub +7°C – pentru a te asigura că automobilul tău este în siguranţă pe stradă, cu frânare şi aderenţă optime, indiferent de condiţii.

Asigurarea MINI pentru anvelope de la Allianz-Versicherungs AG este inclusă şi te scuteşte de costurile de reparaţii sau de înlocuire neprevăzute, pentru o perioadă de 36 de luni.
 Imagine din partea din spate a  MINI COOPER COUNTRYMAN în zăpadăw  Imagine din partea din spate a  MINI COOPER COUNTRYMAN în zăpadăw

LANŢURI DE ZĂPADĂ MINI.

Lanţurile de zăpadă MINI sunt foarte uşor de montat graţie inelelor flexibile din oţel cu care sunt dotate. Pentru a asigura cea mai bună tracţiune posibile pe gheaţă şi zăpadă, acestea au design încrucişat şi sunt dotate cu o plasă uniformă fină cu elemente de lanţ cu aderenţă ridicată.

SERVICE MINI.

O FAMILIE ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

O familie nu înseamnă doar iubire ci şi legătură şi încredere. Încrederea că totul se poate rezolva, fără să îţi faci griji de nimic. Nici măcar de costuri suplimentare. Aceste valori familiale sunt cele care ne conduc. Astfel, atunci când duci automobilul tău MINI la service-ul MINI, ceva special se întâmplă, tu devii parte din familia noastră.

Reprezentant al service-ului MINI predând cheia maşinii unei femei blonde într-unul din centrele MINI SERVICE Reprezentant al service-ului MINI predând cheia maşinii unei femei blonde într-unul din centrele MINI SERVICE

MINI LIFESTYLE.

NOUA NOASTRĂ COLECŢIE.

#HereWeGo Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru imaginile fantastice!