SPORIŢI-VĂ CĂLĂTORIA.

ACCESORII ORIGINALE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ ŞI SERVICE MINI.

>
Accesorii MINI toamnă/iarnă - faza

SFIDEAZĂ PROVOCĂRILE DRMULUI.

Pregătirea face din orice călătorie o aventură de neuitat. Indiferent de obstacol, totul devine uşor atunci când eşti echipat cu cele necesare. Îmbrăţişează spiritul de aventură şi priveşte provocările de pe drum ca pe nişte oportunităţi de a creşte şi de a învăţa. Cu gama completă de accesorii MINI, este timpul să-ţi îmbunătăţeşti călătoria.
ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

AVENTURI UNICE: DEBLOCAT.

SUPORT PENTRU BICICLETE MINI CU MONTARE ÎN SPATE.

Practic: Suportul din spate robust şi pliabil a fost special conceput pentru MINI. Poate ţine până la două biciclete/e-bikes şi nu împiedică în niciun fel accesul în portbagaj, chiar şi atunci când este complet încărcat. Atunci când este pliat, poate fi depozitat în siguranţă în portbagaj.

>
Accesorii MINI – suport pentru biciclete cu montare în spate

ACCESORII MINI NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Stilul merge mai departe - chiar şi în toiul iernii - cu gama noastră de accesorii de design Negru Piano şi Night Jack. Un finisaj clasic pentru a pune perfect în valoare aspectul şi atitudinea iconică a modelului tău MINI în orice aventură.
Accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack Accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI.

Extra elegant. Semnalizatoarele laterale MINI cu designul tradiţional Union Jack atrag privirile tuturor şi conferă automobilului o doză suplimentară de individualitate. Se potrivesc perfect pe panourile laterale MINI şi completează perfect aspectul dinamic al maşinii.

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI.

Arată steagul. Cu capacul clasic al oglinzii exterioare MINI în designul tradiţional Union Jack. Instalaţi-l pur şi simplu în locul capacului standard şi bucuraţi-vă de fiecare vedere laterală. Designul său elegant şi de înaltă calitate conferă automobilului tău un aspect unic.
Accesorii MINI – capace oglinzi MINI – stil Union Jack Accesorii MINI – capace oglinzi MINI – stil Union Jack
Accesorii MINI – benzi laterale MINI – negru Piano

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru integral. Benzile laterale MINI în Negru Piano îi conferă automobilului tău MINI un aspect dinamic. Nici nu trebuie să mai spunem că printul color de calitate superioară este rezistent la lumină, sfidează vântul şi vremea şi păstrează profunzimea culorilor chiar şi atunci când automobilul este la spălătorie. Pentru un aspect dinamic şi sportiv.

BENZI SPORT MINI ÎN NEGRU PIANO.

Un aspect sportiv şi dinamic. Benzile sport MINI în Negru Piano pentru capotă şi hayon sunt confecţionate din print de înaltă calitate. Acestea conferă automobilului un aspect dinamic şi, desigur, sunt rezistente la lumină, la intemperii şi pot fi spălate.
Accesorii MINI – dungi sport MINI – negru Piano

ACCESORIILE ORIGINALE MINI.

Accesorii – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI Accesorii – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI

UMERAŞ PENTRU HAINE MINI PENTRU SISTEMUL TRAVEL & COMFORT.

Fără cute până la destinaţie. Umeraşul pentru haine din sistemul Travel & Comfort într-un design MINI atractiv face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Prinderea de transportorul de bază este simplă şi fără risc de deteriorare, utilizând sistemului de cuplare de tip plug-in, iar datorită funcţiei hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Fii atent la toate. MINI Advanced Car Eye 3.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
Accesorii MINI – cameră HD – cameră Advanced Car Eye Accesorii MINI – cameră HD – cameră Advanced Car Eye
ROŢI ŞI ANVELOPE.

ECHIPAŢI-VĂ, EXPLORATORILOR.

Toate roţile complete de iarnă originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele cu marcaj stea pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Pirelli, Continental, Goodyear şi Dunlop, sunt testate pentru a optimiza aderenţa pe şosea a modelul tău MINI - îmbunătăţind-ţi călătoria zilnică.

Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru regiunile în care temperatura coboară regulat sub 7°C – pentru a te asigura că automobilul tău este în siguranţă pe stradă, cu frânare şi aderenţă optime, indiferent de condiţii. Asigurarea MINI pentru anvelope de la Allianz-Versicherungs AG este inclusă şi te scuteşte de costurile de reparaţii sau de înlocuire neprevăzute, pentru o perioadă de 36 de luni.

Mini After Sales - roţi şi anvelope - echipare

CURSE CU STIL.

ROŢI & ANVELOPE MINI ORIGINAL

LANŢURI DE ZĂPADĂ MINI.

Fără griji iarna. Lanţurile de zăpadă Comfort MINI sunt foarte uşor de montat graţie inelelor flexibile din oţel cu care sunt dotate. Pentru a asigura cea mai bună tracţiune posibile pe gheaţă şi zăpadă, acestea au design încrucişat şi sunt dotate cu o plasă uniformă fină cu elemente de lanţ cu aderenţă ridicată.
SERVICE MINI.

TOTUL ESTE MAI BINE ÎMPREUNĂ.

Împreună nu este doar modul în care funcţionăm, ci şi o parte din identitatea noastră. Încrederea şi siguranţa pe care le aduce munca în echipă, întotdeauna cu profesionalism şi dedicare, fac din service-ul MINI - service-ul nostru. Fără costuri suplimentare şi fără să-ţi faci griji pentru nimic, vom face faţă oricărei provocări şi o vom transforma într-o oportunitate: împreună.
Centrul de service MINI - teaser introductiv Centrul de service MINI - teaser introductiv

ÎNGRIJIRE AUTO.

ÎNGRIJIRE AUTO MINI.

#HereWeGo: Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru fotografiile fantastice.