COMBINĂ. POTRIVEŞTE. MERGI MAI DEPARTE.

ACCESORII ORIGINALE PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ ŞI SERVICE MINI.

Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural. Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural.

MODELUL TĂU MINI ESTE AŞA CUM ŢI-L CREEZI.

Nu ai nevoie de aceleaşi lucruri pentru fiecare călătorie. Sau pentru fiecare pasager. Şi în special, nu pentru fiecare anotimp. Vrem ca automobilul tău să ţi se potrivească şi ţie şi stilului tău de viaţă. De aceea îţi oferim tot ceea ce ai nevoie, de la accesoriile corecte până la service complet. Eşti liber să combini şi să adaugi la modelul tău MINI până când este exact ceea ce doreşti pentru tine şi viitoarea ta aventură.

ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

PERFECT PENTRU ORICE AVENTURĂ.

SUPORT PENTRU BICICLETE MINI COMPACT CU MONTARE ÎN SPATE.

Practic: Suportul din spate robust şi pliabil a fost special conceput pentru MINI. Poate ţine până la două biciclete/e-bikes şi nu împiedică în niciun fel accesul în portbagaj, chiar şi atunci când este complet încărcat. Atunci când este pliat, poate fi depozitat în siguranţă în portbagaj.

MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI

ACCESORII MINI NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Adaugă şi mai mult stil şi carismă MINI-ului tău – chiar şi în toiul iernii – cu gama noastră de accesorii stilate care încorporează noul design Negru Piano şi Night Jack. Acest finisaj clasic oferă o notă personală care îmbunătăţeşte aspectul şi atitudinea emblematică a MINI-ului tău.

accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI.

O istorie cu care ne mândrim. Semnalizatoarele laterale MINI cu designul tradiţional Union Jack atrag privirile tuturor şi conferă automobilului o doză suplimentară de individualitate. Se potrivesc perfect pe panourile laterale MINI şi completează perfect aspectul dinamic al maşinii. 

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI.

Capacele pentru oglinzile exterioare MINI prezintă motivul Union Jack într-un mod elegant. Trebuie doar să le alegi pe acestea în locul capacelor standard.
accesorii MINI – capace oglinzi MINI – stil Union Jack
accesorii MINI – benzi laterale MINI – negru Piano

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru integral. Benzile laterale MINI în Negru Piano îi conferă automobilului tău MINI un aspect dinamic. Nici nu trebuie să mai spunem că printul color de calitate superioară este rezistent la lumină, sfidează vântul şi vremea şi păstrează profunzimea culorilor chiar şi atunci când automobilul este la spălătorie. Pentru un aspect dinamic şi sportiv.

BENZI SPORT MINI ÎN NEGRU PIANO.

Un aspect sportiv şi dinamic. Benzile sport MINI în Negru Piano pentru capotă şi hayon sunt confecţionate din folie de înaltă calitate. Acestea conferă automobilului un aspect dinamic şi, desigur, sunt rezistente la lumină, la intemperii şi pot fi spălate.

accesorii MINI – dungi sport MINI – negru Piano

ACCESORIILE ORIGINALE MINI.

accesorii MINI – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI accesorii MINI – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI

UMERAŞ PENTRU HAINE MINI PENTRU SISTEMUL TRAVEL & COMFORT.

Fără cute până la destinaţie. Umeraşul pentru haine din sistemul Travel & Comfort într-un design MINI atractiv face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Prinderea de transportorul de bază este simplă şi fără risc de deteriorare, utilizând sistemului de cuplare de tip plug-in, iar datorită funcţiei hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.  

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Camerele full HD şi QHD ale MINI Advanced Car Eye 3.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

accesorii MINI – camera HD – cameră HD MINI Advanced Car Eye 3.0

ROŢI ŞI ANVELOPE.

ROŢI ŞI ANVELOPE DE IARNĂ ORIGINALE MINI.

Toate roţile complete de iarnă originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele cu marcaj stea pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa MINI-ului tău pe şosea şi sunt potrivite perfect cu conceptul de automobil al fiecărui model MINI în parte.

Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru regiunile în care temperatura coboară regulat sub 7°C – pentru a te asigura că automobilul tău este în siguranţă pe stradă, cu frânare şi aderenţă optime, indiferent de condiţii. Asigurarea MINI pentru anvelope de la Allianz-Versicherungs AG este inclusă şi te scuteşte de costurile de reparaţii sau de înlocuire neprevăzute, pentru o perioadă de 36 de luni.

MINI COOPER COUNTRYMAN MINI COOPER COUNTRYMAN

LANŢURI DE ZĂPADĂ MINI.

Lanţurile de zăpadă MINI sunt foarte uşor de montat graţie inelelor flexibile din oţel cu care sunt dotate. Pentru a asigura cea mai bună tracţiune posibile pe gheaţă şi zăpadă, acestea au design încrucişat şi sunt dotate cu o plasă uniformă fină cu elemente de lanţ cu aderenţă ridicată.

SERVICE MINI.

O FAMILIE ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

O familie nu înseamnă doar iubire ci şi legătură şi încredere. Încrederea că totul se poate rezolva, fără să îţi faci griji în legătură cu nimic. Fără costuri suplimentare. Pentru noi, service-ul este o problemă în familie. Ca parte a familiei noastre, te poţi întotdeauna baza pe noi pentru orice. Pentru că pentru asta există familia.

Centru de service MINI Centru de service MINI

ÎNGRIJIRE AUTO.

ÎNGRIJIRE AUTO MINI.

#HereWeGo: Mulţumim întregii comunităţi MINI pentru fotografiile fantastice.