Asistenţă rutieră MINI – Apel de urgenţă Asistenţă rutieră MINI – Apel de urgenţă

ORICINE ARE NEVOIE DE AJUTOR CÂTEODATĂ.

ASISTENŢĂ RUTIERĂ MINI.

Călătoria ta nu a decurs chiar cum ţi-ai dorit? Aventurile au şi dezavantaje uneori. Cu toate acestea, Serviciul de asistenţă rutieră MINI vine în ajutorul tău, oriunde te-ai afla. Trebuie doar să ne apelezi – până la urmă, pentru asta există familia.
Asistenţă rutieră MINI – Doar la un apel distanţă Asistenţă rutieră MINI – Doar la un apel distanţă

ASISTENŢĂ MINI ÎN CAZ DE DEFECŢIUNE.

Eşti în mijlocul pustietăţii şi nu ştii ce să faci? Nu este nevoie să te alarmezi. Serviciul de asistenţă rutieră MINI, în caz de defecţiune sau accident, îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie pentru a porni din nou la drum cât mai repede posibil. Prin Asistenţa telefonică, ai acces la o gamă largă de servicii, inclusiv reţeaua noastră de ateliere autorizate MINI pentru caroserie şi vopsitorie. La nevoie, îţi vom trimite asistenţă rapidă la faţa locului – non-stop, indiferent unde te afli.

DOAR LA UN APEL DISTANŢĂ:

În România: 0800 864 640
În străinătate: +4021 200 90 07
Disponibil non-stop.

Asistenţă rutieră MINI - Ajutor în caz de accident Asistenţă rutieră MINI - Ajutor în caz de accident

ASISTENŢĂ MINI ÎN CAZ DE ACCIDENT.

Ai parte de o zi dificilă? Apelează la familia ta MINI. Îţi stăm la dispoziţie non-stop pentru ca tu să porneşti din nou la drum cât mai repede posibil. Îţi vom oferi tractare pentru automobilul tău MINI dacă este nevoie, asigurându-ne că că poţi continua aventura, totuşi. Ajutorul nostru nu se opreşte aici. Ne vom ocupa de gestionarea accidentelor şi asigurărilor. De asemenea, este de la sine înţeles că familia MINI va fi bucuroasă să te ajute cu aranjamentele de călătorie.

DOAR LA UN APEL DISTANŢĂ:

În România: 0800 864 640
În străinătate: +4021 200 90 07

PROGRAMUL DE ASISTENŢĂ RUTIERĂ MINI.

Asistenţă rutieră MINI – Programul de mobilitate MINI Asistenţă rutieră MINI – Programul de mobilitate MINI
Te simţi în siguranţă când ştii exact la cine să apelezi în momentele grele. Te vom ajuta fără ezitare în cazul în care automobilul tău MINI nu mai funcţionează şi vom face tot posibilul pentru ca amândoi să porniţi din nou la drum. Cu pachetul nostru cuprinzător de servicii şi asistenţă profesională, te vei simţi mai mult decât pregătit pentru orice nouă călătorie.