Service transparent.

Un bărbat cu un aparat de fotografiat

Tratament special pentru MINI-ul tău.

Supraveghere individuală pentru fiecare kilometru. La MINI există o împărţire clară a sarcinilor: tu ai parte de plăcere de a conduce, iar specialiştii noştri de service se asigură că te poţi bucura în continuare de automobilul tău MINI. Astfel, profesioniştii din echipa ta de service MINI devin adevăraţi antrenori personali de fitness atunci când vine vorba de automobilul tău MINI. Ei ştiu exact de ce are nevoie şi au grijă de el, de la grila radiatorului până la stopuri.

 

Prietenia merită sărbătorită.

Prietenia adevărată trebuie preţuită, indiferent de vârstă. Experţii noştri de service se asigură de faptul că MINI-ul tău este pregătit pentru a înfrunta orice provocare şi că nu te va lăsa niciodată la greu. Convinge-te de ofertele noastre atractive, întocmite special de experţii noştri de service – de exemplu, schimbarea plăcuţelor de frână sau schimbul de ulei de motor MINI. Poţi obţine mai multe informaţii de la partenerul tău de service MINI.

 

Imagine cu un specialist de service MINI turnând ulei de motor

Ulei de motor: verificat!

Pentru o viaţă îndelungată a motorului.

Serviciul de verificare a uleiului MINI îţi oferă mai mult decât un simplu schimb de ulei. Include şi o verificare preliminară, de exemplu a frânelor şi a anvelopelor. Schimbul de ulei de motor MINI are un interval de service de 30.000 km sau 2 ani, iar astfel este economic şi asigură durată de viaţă îndelungată motorului tău.

 

Serviciul de schimbare a uleiului de motor MINI include:

  • · Schimbarea uleiului de motor, inclusiv eliminarea uleiului vechi;
  • · Schimbarea filtrului de ulei;
  • · Resetarea afişajului de service, conform specificaţiilor din fabrică;
  • · Manoperă şi materiale.

   

dam Image

Frâne: verificate!

Plăcuţe de frână noi – pentru mai multă siguranţă.

Performanţa maximă a motorului implică performanţă maximă şi din partea frânelor.

Cu frânele MINI originale, poţi fii sigur că ai parte de cele mai scurte distanţe de frânare, de cel mai bun nivel de siguranţă şi decelerare maximă, în orice moment.

 

Serviciul de schimbare a plăcuţelor de frână include:

     

dam Image

Discuri de frână, faţă.

Materiale de cea mai bună calitate pentru frânare eficientă.

Oprirea unui MINI Cooper S necesită o putere de frânare mai mare decât oprirea unui MINI One. De aceea, discurile de frână MINI sunt create pentru a se potrivi fiecărui model MINI în parte. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi se potrivesc perfect cu plăcuţele de frână MINI.

dam Image

Înlocuire baterie.

Un plus de energie pentru automobilul tău puternic.

Bateriile MINI originale furnizează energia necesară pentru pornire energică. Funcţiile de eficienţă şi confort (de exemplu, funcţia Start Stop motor automată şi funcţia de încălzire în momentul staţionării) rămân disponibile după schimbul bateriei doar dacă au fost înregistrate de specialiştii noştri.

Service special pentru MINI-ul tău.

Cu cât conduci automobilul MINI mai mult, cu atât apreciezi senzaţia unică de „go-kart” mai mult. Pentru a păstra acest sentiment, îţi punem la dispoziţie oferte speciale de service şi îngrijire MINI. Acest program de service special îţi păstrează MINI-ul la fel de viguros ca în prima zi, iar astfel te bucuri de plăcere nelimitată de a conduce.

Piese MINI originale şi service MINI: valoare inegalabilă.

Doar ce este mai bun pentru MINI-ul tău. Service de la specialiştii noştri de service MINI, plus piese MINI originale de calitate şi care se potrivesc perfect. Astfel, MINI-ul tău are parte de durată lungă de viaţă, iar tu te bucuri de valoare de revânzare foarte avantajoasă. MINI, exact aşa cum ţi-l doreşti.

Preţ fix şi atractiv, plus garanţie completă.

MINI Service & Care rămâne un program transparent din toate punctele de vedere. Ştii exact cât va costa fiecare serviciu – iar suma este mai mică decât ţi-ai putea imagina. Mai garantăm şi acoperire completă a garanţiei pentru toate piesele MINI originale, timp de doi ani.