MINI SUPERLEGGERA VISION.

Imagine cu partea spate a MINI Supermeggera Vision, perspectivă din lateral

UN CONCEPT REMARCABIL ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT.

Atunci când îmbini cele mai bune elemente de design britanice cu designul şi măiestria italiană de primă clasă, rezultatul este fantastic. Acest lucru a fost dovedit prin crearea senzaţionalului MINI Superleggera Vision. De fapt, modelul este perfect: are aspect impresionant, oferă performanţă şi dispune de tehnologie de ultimă generaţie – totul într-un singur automobil. Ce noroc!

MINI Superleggera Vision: imagine frontală, pe diagonală
Perspectivă din lateral a MINI Superleggera Vision

MINI. DIFERIT DE CUM ÎL ŞTIAI.

Vei vedea ceva complet diferit – un automobil concept MINI clasic şi foarte rapid. Observi imediat faptul că acest concept reprezintă esenţa distracţiei la condus. Capota alungită, ampatamentul lung şi consolele scurte – toate evidenţiază entuziasmul oferit de acest roadster britanic clasic. Este construit manual şi este modelat peste un cadru uşor din tuburi de aluminiu: o linie continuă porneşte din partea faţă a automobilului până la aripile stilate din partea spate.

aig Background Image

Trecutul întâlneşte viitorul.

MINI Superleggera Concept aduce un omagiu epocii de aur a motorsportului, dar în acelaşi timp este orientat spre viitor. Acesta dispune de tehnologie de ultimă generaţie, care are la bază energia electrică. În interior, lemnul şi pielea tradiţională sunt îmbinate în mod inovator cu aluminiul, pentru a se crea un efect spectaculos. Mai mult decât atât, panoul central de instrumente MINI este amplasat în interiorul unei singure foi de aluminiu. Elementele suplimentare care păstrează tradiţia britanică a automobilelor de curse sunt tratate cu respect şi beneficiază de flerul italian binecunoscut.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision: imagine de sus, pe diagonală