Apel de urgenţă. Îţi sare în ajutor atunci când ai nevoie.

Un MINI pornind la drum după ce primeşte asistenţă

MINI te salvează.

În cazul în care ai un accident şi nu poţi suna să ceri ajutor, este bine de ştiut că MINI-ul tău poate. Cu sistemul inteligent de apelare în caz de urgenţă, MINI-ul tău declanşează în mod automat un apel către call center-ul BMW Group, iar astfel tu primeşti ajutor în cel mai scurt timp posibil.

O femeie privind portbagajul deschis al unui MINI
Specialistul de service MINI soseşte la faţa locului pentru a oferi asistenţă
La un buton distanţă.

Beneficiezi de asistenţă rapidă în caz de urgenţă, prin simpla apăsare a unui buton. În cazul în care ai un accident, sistemul de apelare în caz de urgenţă declanşează un apel către call center-ul BMW Group. Acesta transmite date cheie despre automobilul tău, inclusiv locaţia exactă, tipul de coliziune şi starea airbag-urilor şi a centurilor de siguranţă din faţă, pentru ca tu să primeşti ajutorul de care ai nevoie. Dacă este necesar, sistemul poate iniţia apelul automat. În cazul în care tu nu poţi cere ajutor, este bine de ştiut că există cineva care poate face acest lucru pentru tine.

MINI Emergency Call. MINI Connected. MINI Accessories
Compatibilitate.

Apelul de urgenţă este disponibil pentru toate modelele MINI (F5x). Dacă MINI-ul tău nu dispune de acest sistem, îl poţi comanda din catalogul nostru de accesorii şi îl poţi instala în echiparea ulterioară.