Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.
Imagine top deschis MINI Cabriolet

FII DESCHIS SPRE NOU.

Noul MINI Cabriolet se întoarce şi este gata pentru noi aventuri. Cu design mai elegant, manevrabilitate „go-kart” şi tehnologie inteligentă, este gata pentru următoarea aventură în aer liber.

Imagine frontală, pe diagonală MINI Cabriolet

POSIBILITĂŢI NENUMĂRATE.

Când afară este vreme frumoasă, de ce să amâni ieşirea în aer liber? Rapid şi silenţios, cu noul mecanism electric pentru acţionarea top-ului, în 20 de secunde ai parte de o panoramă deosebită – chiar şi atunci când conduci. Soft-top-ul oferă o mulţime de posibilităţi, mai ales acum când poţi opta pentru designul Union Jack de la MINI Yours. Este un plafon decapotabil 3 în 1: poate fi ridicat, coborât sau poate fi folosit ca parasolar - în acest caz rămâne un spaţiu de aproximativ 40 cm pentru a lăsa briza să pătrundă înăuntru.

Imagine frontală, pe diagonală MINI Cabriolet
Imagine laterală MINI Cabriolet

SIGURANŢA ESTE PE PRIMUL LOC.

Aventurierii sunt mereu pregătiţi pentru orice situaţie. De aceea, siguranţa este pe primul loc în noul MINI Cabriolet. Sistemul invizibil de protecţie împotriva răsturnării te protejează pe tine şi pe pasagerii tăi. Lasă totul în seama lui şi bucură-te de plimbare!

Aplicaţie MINI Cabriolet de Avertizare în caz de ploaie.

AVERTIZARE ÎN CAZ DE PLOAIE.

Nu este deloc plăcut să te uzi. Fereşte-te de furtună cu ajutorul noii funcţii de Avertizare în caz de ploaie, o caracteristică opţională a MINI Connected „XL Journey Mate”. Este cel mai inteligent sistem de avertizare meteo.

Proiecţie logo MINI Cabriolet

PROIECŢIE LOGO.

Fiecare erou are un logo. Proiecţia logo-ului MINI este o funcţie opţională care afişează o rază de lumină cu logo-ul din oglinda laterală de pe partea conducătorului auto - este un mod „cool” de a te întâmpina atunci când intri în automobil. Este ca şi când cineva te-ar chema pe circuitul de curse.

Funcţia „MINI Connected XL Journey Mate” a MINI Cabriolet

„ALWAYS OPEN TIMER”.

Cum poţi ţine evidenţa momentelor speciale? Cu ajutorul funcţiei opţionale „Always Open Timer” disponibilă pentru MINI Cabriolet. Aceasta înregistrează timpul petrecut cu top-ul coborât, aşa că este indispensabilă pentru amintirea momentelor pline de bucurie.

Sistem de protecţie împotriva răsturnării  MINI Cabriolet

SISTEM PROTECŢIE ÎMPOTRIVA RĂSTURNĂRII.

Noul sistem invizibil de protecţie împotriva răsturnării situat în partea spate a centurii de siguranţă, mascat de ornamentele în negru mat, se activează automat în cazul în care apare o situaţie de urgenţă, pentru a proteja pasagerii. Este un înger păzitor ascuns.

Pachet Driving Assistant, sistem City Collision Mitigation pentru MINI Cabriolet

DRIVING ASSISTANT.

Ştii mereu la ce să te aştepţi, datorită pachetului opţional Driving Assistant. Sistemul de asistenţă în cazul unei posibile coliziuni frontale te avertizează atunci când viteza de rulare este mult mai mare decât a celorlalţi participanţi la trafic sau dacă te apropii prea mult de automobilul din faţă, iar astfel te ajută să previi accidentele. În caz de nevoie, sistemul precondiţionează frânele pentru un răspuns mai rapid şi mai scurt de frânare.

Siluetă MINI Cabriolet

SISTEM DE PROTECŢIE ACTIVĂ A PIETONILOR.

Sistemul de protecţie activă a pietonilor trage capota în sus pentru a creşte spaţiul de deformare în cazul în care MINI loveşte un pieton, reducând forţa directă a impactului.

Imagine portbagaj deschis MINI Cabriolet

„MINI CONNECTED”.

Tehnologia de ultimă generaţie întâlneşte spiritul MINI: noul partener de drum te va însoţi în toate aventurile tale la volan. Pachetul MINI Connected opţional te menţine conectat la reţele de socializare, muzică online, informaţii din trafic, aplicaţii pentru automobil şi multe altele.

Display MINI Connected pentru MINI Cabriolet

„MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE”.

Un partener de încredere atunci când ai nevoie: cu rol de planificator al traseului, de ghid de călătorie şi de calendar, aplicaţia „Journey Mate” este alături de tine pe tot parcursul călătoriei. Planifică-ţi traseul în confortul de acasă şi obţine toate informaţiile necesare pe parcursul călătoriei - precum informaţii din trafic, prognoză meteo, cea mai apropiată parcare, dar şi alte informaţii utile. (Funcţia nu este disponibilă în România.)

Display „Driving Excitement” pentru MINI Cabriolet

DISTRACŢIE ÎN FIECARE CĂLĂTORIE.

„Driving Excitement” îţi oferă o serie de instrumente pentru a-ţi creşte adrenalina - este partenerul perfect pentru faimoasa manevrabilitate „go-kart” tipică MINI. Obţine o analiză a stilului tău de condus şi observă forţele pe care le creezi în timp ce te îndrepţi spre următoarea ta aventură.

MINI Convertible mini connected display, online search

SĂ PORNIM LA DRUM!

Pleci undeva - nu contează unde. Poţi fi la jumătatea călătoriei tale şi să constaţi că îţi este foame. Poate ai uitat să cumperi un cadou pentru cineva, sau tu şi însoţitorul tău decideţi subit să mergeţi să vedeţi un film. Nicio problemă. Cu serviciul de Căutare online poţi găsi orice, foarte comod, chiar din automobilul tău MINI.

Ecran MINI Connected pentru MINI Cabriolet

MUZICĂ. SUNET NELIMITAT.

Muzica nu se opreşte niciodată într-un MINI. Încarcă-ţi playlist-ul de pe smartphone, descoperă muzică nouă prin intermediul aplicaţiilor „MINI Connected ready”, ca de exemplu Spotify, Deezer sau Amazon Music şi ascultă o mulţime de posturi radio la nivel global prin intermediul TuneIn Radio.

Ecran central de instrumente MINI pentru MINI Cabriolet

APLICAŢII „MINI CONNECTED READY”.

Ai auzit bine - acum poţi controla camera video GoPro direct din habitaclul MINI-ului tău. Trebuie doar să o fixezi în interiorul sau în afara automobilului şi aceasta înregistrează date de la distanţă cu ajutorul panoului central de instrumente MINI. Acest serviciu este compatibil cu toate camerele Hero HD care au conexiune WiFi. Sunt disponibile toate caracteristicile ce ţin de foto, video, instantanee şi cronometrare. Poţi accesa chiar şi o listă de setări prestabilite, pentru a optimiza înregistrarea în aşa fel încât aceasta să facă faţă oricărui posibil scenariu întâlnit pe traseu.

Aplicaţie MINI Cabriolet de Avertizare în caz de ploaie.

STĂ SĂ PLOUĂ.

Nu este deloc plăcut să te uzi. Fereşte-te de furtună cu ajutorul noii funcţii de Avertizare în caz de ploaie, o caracteristică opţională a MINI Connected „XL Journey Mate”. Este cel mai inteligent sistem de avertizare meteo. (Funcţia nu este disponibilă în România.)

DESIGNUL ÎN DETALIU.

Priveşte noul MINI Cabriolet îndeaproape. Îndrăzneşte să-l atingi...

Imagine laterală MINI Cabriolet

AGILITATE SPORITĂ.

Nu există niciun dubiu - noul MINI Cabriolet este eficient şi graţios. Proporţiile sale agile sunt mai lungi, creează o linie plăcută estetic pentru caroserie şi accentuează linia bine-definită a plafonului. Aerodinamic din toate unghiurile!

DESCHIDE PLAFONUL ŞI ZÂMBEŞTE.

În timp ce conduci, vrem să fii deschis către tot ceea ce îţi poate oferi o călătorie, iar pachetul MINI „Always Open” îţi permite să faci acest lucru, asigurându-ţi confortul şi utilitatea pe care ţi le doreşti. Dacă vremea este frumoasă, dar totuşi este cam frig afară, scaunele faţă cu sistem de încălzire te ajută să te relaxezi în timpul condusului. Deflectorul de vânt, care poate fi detaşat şi pliat, îţi asigură protecţie împotriva curenţilor de aer şi creşte plăcerea de a conduce. Funcţia „Always Open Timer” ţine cont de clipele minunate pe care le-ai petrecut sub razele soarelui,pentru că înregistrează timpul în care ai condus cu top-ul coborât. În plus, sistemul de acces „Comfort” îţi permite să descui portiera şi portbagajul fără să scoţi cheile din buzunar – de asemenea, îţi permite să deschizi şi să închizi top-ul din exteriorul automobilului, prin simpla apăsare a butonului de pe telecomandă.

Plafon „Union Jack” pentru MINI Cabriolet, imagine frontală, pe diagonală

ÎN PREMIERĂ.

Un plafon unic. Primul „soft-top" cu design specific din industria automobilelor. „Union Jack” de la MINI Yours. Steagul britanic legendar imprimat în negru şi gri pe tapiţerie este disponibil opţional pentru noul MINI Cabriolet. Va atrage cu siguranţă toate privirile, indiferent unde mergi.

Imagine frontală, pe diagonală MINI Cabriolet

PRIVELIŞTE INEDITĂ.

Niciun alt cabriolet nu poate oferi o asemenea panoramă. Parbrizul noului MINI Cabriolet nu îţi incomodează perspectiva, ci creează spaţiu amplu şi îţi oferă sentimentul de condus în aer liber.

Interior MINI Cabriolet de la MINI Yours

INTERIOR PERSONALIZAT.

Eleganţă şi perfecţiune. Poţi personaliza interiorul în mult mai multe moduri decât ţi-ai imaginat vreodată. Poţi alege dintre ornamente pentru interior MINI Yours în Dark Cottonwood sau MINI Yours în Fibre Alloy şi poţi adăuga un plus de personalitate panoului de instrumente şi elementelor structurale cu ajutorul pachetelor Colour Line şi Chrome Line.

Culori disponibile pentru MINI Cabriolet

CULORI EXTERIOARE.

Alege dintre Alb Pepper şi Volcanic Orange sau alte 11 vopsele metalizate, precum: Roşu Blazing, Argintiu White, Gri Moonwalk, Iced Chocolate, Gri Thunder, Albastru Deep, Verde British Racing, Negru Midnight, Albastru Electric sau noile vopsele Aqua Carribean şi Argintiu Melting. Roşul Chili este rezervat pentru modelele John Cooper Works.

MINI Convertible rear profile

PARTE SPATE.

Văzut din spate, MINI Cabriolet are aspect elegant şi dinamic. Stopurile sunt mai depărtate unul de celălalt şi au cadru cromat. Modelele Cooper S şi John Cooper Works dispun de două ţevi de eşapament. Astfel, cei care încearcă să ţină pasul cu tine au parte de o privelişte surprinzătoare.

MINI Convertible back seats

FAŢĂ SAU SPATE. TE ÎNTÂMPINĂ CONFORTUL.

Confortul te întâmpină în noul MINI Cabriolet. Bancheta spate rabatabilă cu design nou creează atmosferă exclusivistă şi este totodată foarte practică. În partea faţă, scaunele sport sunt disponibile în echiparea standard. Poţi alege dintr-o gamă variată de tapiţerii, inclusiv din combinaţie stofă/ piele artificială în Negru Pearl, piele Lounge în Negru Carbon de la MINI Yours sau noua piele Chester în maro Malt.

Jante MINI Cabriolet de 18” Cup-spoke în două nuanţe

JANTE SPORT.

Doreşti să adaugi mai multă sportivitate MINI-ului tău? Poţi face acest lucru prin intermediul noilor jante din aliaj uşor de 17” Propeller-spoke în două nuanţe, disponibile opţional.

Pachet John Cooper Works Chili.

Vrei ca MINI-ul tău să fie şi mai atractiv?

Aspect exterior inedit.

Alege nivelul de echipare John Cooper Works Chili, care cuprinde jante John Cooper Works din aliaj uşor de 17” în negru, kit aerodinamic JCW, inclusiv bare-spoiler în stil JCW, praguri laterale mascate şi spoiler spate cu aspect specific JCW.

Senzaţia motorsport vine din interior.

Ia cu asalt carosabilul şi bucură-te de interiorul captivant al nivelului de echipare John Cooper Works Chili. Eşti de neoprit cu volanul John Cooper Works, pedalele din oţel inoxidabil şi multe alte echipamente.

Intră în automobil şi încarcă-te cu energie.

Totul începe atunci când intri în automobilul tău MINI Cabriolet. Pragurile portierelor îţi oferă un indiciu asupra senzaţiilor tari care te aşteaptă, iar scaunele sport în combinaţie stofă/ piele Diamond în Negru Carbon îţi asigură poziţia perfectă pentru un stil de condus foarte sportiv.

John Cooper Works

John Cooper Works

Descoperă potenţialul maxim.

Mai multă putere. Mai multe îmbunătăţiri exclusiviste. Mai multă distracţie la condus. Modelele John Cooper Works îşi au originile în legendele motorsport create de John Cooper şi sunt la fel de impresionante în prezent ca pe vremuri –
când erau campioane pe circuitele de curse. Dacă doreşti ca MINI-ul tău să îţi ofere şi mai multe senzaţii palpitante şi exclusivitate, atunci căutările tale au luat sfârşit.

MINI Cabriolet

DESCOPERĂ MODELELE MINI

Gama de modele MINI Cabriolet
MINI Cabriolet
Putere
kW [hmclight.label.power.disclaimer]
Emisii de CO2
Combustibil
l/100 km disclaimer
Acceleraţie
s de la 0 la 100 km/h [hmclight.label.acceleration.disclaimer]
One De la 21.658 €
75 (102)
5,0 - 5,2, 5,0, 5,2
Cooper De la 24.930,5 €
100 (136)
4,9 - 5,1, 4,9, 5,1
Cooper D De la 26.656 €
85 (116)
4,0 - 4,1, 4,0, 4,1
Cooper S De la 30.107 €
141 (192)
6,0 - 6,1, 6,0, 6,1
Cooper SD De la 33.875 €
125 (170)
4,3 - 4,4, 4,3, 4,4
MINI John Cooper Works De la 37.009 €
170 (231)
6,5, 6,5, 6,5