MINI John Cooper Works – John Cooper Works Clubman – JCW Countryman MINI John Cooper Works – John Cooper Works Clubman – JCW Countryman
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

ENTUZIASM MINI LA MAXIMUM.

Dotate cu numeroase funcţii spectaculoase, toate modelele John Cooper Works întruchipează esenţa sporturilor cu motor. Directă şi intensă, puterea transformă orice impuls în acţiune. Trăieşte fiecare curbă la maximum – până la destinaţie.

NOUL MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN ALL4

EMOŢIILE MINI. ACUM LA MAXIM.

MINI Countryman - teaser JCW

PENTRU CEI IUŢI ŞI NEÎNFRICAŢI.

Noul MINI John Cooper Works Countryman ALL4 este dotat standard cu un motor TwinPower Turbo de 2,0 litri cu 4 cilindri, 211 kW/300 CP şi accelerează de la 0 la 100 km în doar 5,4 secunde. Aceste automobile de înaltă performanţă sunt reîncarnarea legendelor de curse câştigătoare ale lui John Cooper, iar moştenirea lor continuă să trăiască şi în prezent. Cu mai mult caracter sportiv şi cel mai puternic motor cu care a fost dotat vreodată un MINI, acesta reprezintă pasiunea pentru condus în cea mai puternică formă a sa. Când ai la dispoziţie toată această putere şi precizie, îţi dai seama imediat că statul pe loc într-un MINI John Cooper Works este cea mai mare provocare.
>
MINI John Cooper Works Clubman – verde şi roşu – Imagine din partea laterală MINI John Cooper Works Clubman – verde şi roşu – Imagine din partea laterală

DETALII CARE TE CUCERESC.

Te cucereşte cu o singură privire. Chiar şi înainte să deschizi portiera, simţi că MINI John Cooper Works este la un cu totul alt nivel. Bara-spoiler faţă aerodinamică şi spoilerul spate sportiv te fac să abia aştepţi să te urci la volan. Aşază-te pe scaun pentru a descoperi o gamă variată de materiale premium şi detalii inspirate de sporturile cu motor care-ţi vor oferi acea senzaţie unică pe care o simţi doar pe circuit.

VIZUALIZARE INTERIOR LA 360°.

MINI John Cooper Works – interior – vizualizare la 360° MINI John Cooper Works – interior – vizualizare la 360°

MOŞTENIREA LUI JOHN COOPER.

Modelele MINI John Cooper Works se trag dintr-o familie de campioni ai sporturilor cu motor creaţi de revoluţionarul constructor de maşini Formula 1, John Cooper. Mirosea potenţialul sportiv de la un kilometru depărtare. Iar nasul său fin a reacţionat în preajma noului MINI Classic.

>
MINI John Cooper Works – John Cooper Works MINI John Cooper Works – John Cooper Works
MINI John Cooper Works – roţi

ACCESORII JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works – MINI Connected

MINI CONNECTED.

MAI APROAPE DECÂT AI CREDE.

PICIORUL TĂU DREPT VA FI ÎN CULMEA FERICIRII.

Cu MINI Financial Services.
MINI John Cooper Works – grey and black – front view