Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 5 UŞI<br>
MINI HATCH CU 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman
Imagine cu partea frontală-stânga a MINI John Cooper Works rulând pe circuitul de curse Imagine cu partea frontală-stânga a MINI John Cooper Works rulând pe circuitul de curse

john cooper works.

EXPERIENŢE PLINE DE ADRENALINĂ CU MINI.***

MINI John Cooper Works nu este disponibil momentan. Pentru mai multe informaţii contactaţi servicul clienţi MINI.

ACCELEREAZĂ-ŢI BĂTĂILE INIMII.

Modelele MINI John Cooper Works de înaltă performanţă sunt pregătite să facă o impresie puternică datorită posturii sportive şi a sunetului distinctiv pe care îl produc. Aceste automobile puternice sunt replici ale legendelor create de John Cooper pentru circuitul de curse şi reprezintă esenţa motorsportului. John Cooper şi echipa sa au avut încredere în instinctele lor: la începutul anilor 1960, împotriva tuturor impedimentelor şi cu un spirit avangardist debordant, acesta a reuşit să transforme micul automobil de familie într-un automobil de curse legendar şi i-a luat prin surprindere pe mulţi.
TRADIŢIA CONTINUĂ.

PUŢINI AU CREZUT.

Nimeni nu s-a aşteptat ca John Cooper şi Mini-ul său clasic, devenit acum simbol, să reuşească să treacă linia de sosire învingător. Amatorul îndrăzneţ a luat lumea curselor prin surprindere depăşindu-şi adversarii cu ajutorul manevrabilităţii precise, al motorului inovator şi al amplasamentului roţilor – de fiecare dată.
Arată Tradiţia MINI

SCRIEM ISTORIA MOTORSPORT.

Povestea John Cooper Works începe în 1946. Charles Cooper şi fiul său John au fondat Compania de automobile Cooper şi au construit primele automobile de curse în micul garaj al lui Charles din Surbiton, Anglia. Dar începutul modest avea să schimbe lumea motorsport şi să contribuie la crearea tradiţiei motorsport din întreaga lume, care s-a păstrat până astăzi. Ca să nu mai menţionăm de efectul profund şi evolutiv pe care acest lucru urma să-l aibă asupra Mini. Urmăreşte documentarul exclusiv „John Cooper: Genius & Works” produs de Sky.
John Cooper Works – idei geniale John Cooper Works – idei geniale

CONDUCĂTORUL AUTO PE PRIMUL LOC.

Primele automobile de curse create de compania de automobile Cooper erau automobile pentru Formula 3 cu un singur loc şi au avut mare succes în clasa de 500 cmc, datorită inovaţiei lor revoluţionare, respectiv motorul plasat în partea spate. Această idee genială a transformat automobilele de curse Cooper în alegerea perfectă pentru tinerii conducători auto aspiranţi. John Cooper a câştigat atât Campionatul Mondial de Formula 1, cât şi Campionatul Constructorilor.
JCW – primul Mini Cooper JCW – primul Mini Cooper

CREAREA UNEI LEGENDE.

După ce s-a bucurat de un succes uimitor în construcţia propriilor automobile, John Cooper a fost fascinat de noul Mini clasic. Interesat de potenţialul mare al Mini, acesta şi-a imaginat cum ar fi să-l transforme într-un adevărat campion de curse. După ce a adăugat un motor mai puternic, frâne noi şi direcţie mai precisă, a transformat acest mic automobil de familie într-un automobil de curse inegalabil. În 1961, a luat naştere primul Mini Cooper.
John Cooper – maestru în domeniul său John Cooper – maestru în domeniul său

DEPĂŞIREA CONVENŢIONALULUI.

Mini era de neoprit. Instinctul lui John Cooper a fost din nou corect; el era cel care controla propriul joc, iar astfel a fost creat un automobil memorabil. În 1964, Mini Cooper era deja o marcă renumită la nivel mondial: a câştigat aproape toate competiţiile pe care ţi le poţi imagina – a obţinut inclusiv victorii istorice la Raliul de la Monte Carlo în 1964, 1965 şi 1967. Mini şi John Cooper au transformat clasicul Mini într-un câştigător care era superior competitorilor săi.
BMW + MINI BMW + MINI

O NOUĂ ERĂ.

În 2001, Mini s-a alăturat BMW Group şi a fost redenumit MINI. Această schimbare a reînviat interesul pentru îmbunătăţirea modelelor MINI şi a influenţat continuarea tradiţiei John Cooper Works. Începând cu 2003, kiturile de tuning John Cooper Works pentru MINI Cooper şi MINI Cooper S sunt disponibile la dealerii din întreaga lume. Acestea cresc puterea MINI Cooper până la 93 kW (126 CP) şi puterea MINI Cooper S până la valori impresionante de 147 kW (200 CP).
Cel mai rapid MINI al zilelor noastre Cel mai rapid MINI al zilelor noastre

DIN CE ÎN CE MAI RAPID.

Modelul MINI Cooper S pre-echipat cu kit John Cooper Works GP a fost lansat în 2006. Această nouă ediţie limitată Mini hatchback oferea performanţă şi senzaţie unică de curse. Era cel mai rapid MINI de până atunci şi putea atinge viteza de 100 km/h în mai puţin de 6,5 secunde. Au fost produse doar 2.000 de automobile şi toate aveau o singură combinaţie unică de culori: Albastru Thunder metalizat cu oglinzi în Roşu Chili şi plafon în Argintiu Pure, unde era indicat numărul de producţie, de la 1 la 2.000.
Primul model John Cooper Works Primul model John Cooper Works

RENAŞTEREA UNEI LEGENDE.

În 2007, BMW a preluat numele, ingineria şi resursele de dezvoltare ale brandului John Cooper Works. Un an mai târziu au fost lansate două noi automobile John Cooper Works: o versiune complet actualizată a modelului John Cooper Works Hatch şi modelul John Cooper Works Clubman. Aceste automobile puternice erau echipate cu motor cu 4 cilindri şi capacitate de 1.6 litri cu turbocompresor Twin Scroll şi aveau putere de 155 kW (211 CP), o dovadă a spiritului avangardist şi a dedicării sale faţă de performanţa acestor automobile. Cinci ani mai târziu, în 2013, a fost lansată ediţia limitată MINI John Cooper Works GP, care avea motor cu 4 cilindri, turbocompresor şi putere de 218 CP. S-au produs doar 2.000 de exemplare ale acestui model.
MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

INSTINCT DE CAMPION.

Tradiţia motorsport MINI este continuată de noile modele MINI John Cooper Works. Toate automobilele MINI împărtăşesc acelaşi ADN de înaltă performanţă şi tuningul de curse, pentru a oferi manevrabilitate precisă şi acceleraţie. În plus, echipa de curse MINI John Cooper Works depăşeşte şi: aceasta a ajuns pe podium la Daytona, învingând o parte dintre maşinile sport de top din lume. Şi după ce a câştigat raliul de la Dakar patru ani la rând cu MINI ALL4 Racing, echipa de raliu X-raid MINI John Cooper Works a avut din nou un start bun. John Cooper ar fi fost mândru.
Conceptul MINI John Cooper Works GP
AUTOMOBILUL CONCEPT MINI JOHN COOPER WORKS GP AUTOMOBILUL CONCEPT MINI JOHN COOPER WORKS GP

CREAT PENTRU GRUPUL CUNOSCĂTORILOR.

Vezi ce se întâmplă atunci când îmbinăm imaginaţia, spiritul avangardist şi genele motorsport pentru a crea automobilele sport performante ale viitorului.
Performanţă
John Cooper Works | Emoţii maxime cu MINI John Cooper Works | Emoţii maxime cu MINI

PUTEREA ADUCE DUPĂ SINE ŞI UN RĂSPUNS EXCELENT.

Eşti gata de drum. Iar datorită cuplului impresionant generat de motorul TwinPower Turbo cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri, poţi atinge viteza de 100 km/h în puţin peste 6 secunde.
Testul în tunel

DESCOPERĂ SUNETUL PUTERII.

Pune-ţi căştile, dă volumul mai tare şi ascultă sunetul John Cooper Works legendar.** ***

Design distinctiv
Perspectivă frontală JCW Perspectivă frontală JCW

ASPECTUL UNUI PILOT DE CURSE. SPIRITUL UNUI CAMPION.

Modelele John Cooper Works sunt create pentru a atrage atenţia tuturor – chiar înainte de a intra în automobil. Aspectul robust specific motorsport, materialele de înaltă calitate şi numeroasele accente vizuale speciale plasează John Cooper Works în propria clasă de automobile. În plus, aceste modele sunt disponibile şi în culoarea Verde Rebel, o versiune modernă a culorii exterioare clasice British Racing.
Modelele JCW
DESCOPERĂ MODELELE JCW DESCOPERĂ MODELELE JCW

DESCOPERĂ MODELELE JCW.

Atunci când te afli la volanul unui John Cooper Works te bucuri de senzaţii tari demne de circuitele de curse. Modelele premium performante sunt denumite după legendarul John Cooper şi sunt cele mai puternice automobile MINI create vreodată.
ARATĂ MODELELE
MINI JOHN COOPER WORKS HATCH MINI JOHN COOPER WORKS HATCH

MINI JOHN COOPER WORKS HATCH.

Un automobil clasic cu tradiţie motorsport impresionantă. În calitate de descendent direct al automobilelor premiate ale lui John Cooper, MINI JCW Hatch va scoate la iveală pilotul de curse din tine. Acesta îmbină puterea, agilitatea şi cele mai importante aspecte de inginerie tehnologică. Senzaţia „go-kart” este maximă datorită ampatamentului scurt, astfel vei aştepta cu nerăbdare fiecare viraj.
MINI JOHN COOPER WORKS CABRIOLET MINI JOHN COOPER WORKS CABRIOLET

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIOLET.

Simte vântul în păr şi adrenalina care îţi curge prin vene. MINI John Cooper Works Cabriolet are design sport, atractiv şi îţi oferă performanţă.

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.

Pentru MINI John Cooper Works Clubman am îmbinat performanţa şi designul sofisticat. Cu 231 CP sub capotă şi sistem de tracţiune integrală ALL4 pentru aderenţă suplimentară în viraje, nu vei şti ce înseamnă compromisul în ceea ce priveşte distracţia la volanul acestui model John Cooper Works. Iar datorită dimensiunilor ample şi a portierelor „split doors” din partea spate, automobilul este flexibil şi potrivit pentru orice ocazie.
MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

Acest model John Cooper Works este creat special pentru aventurieri. Cu putere impresionantă, dimensiuni ample şi sistem de tracţiune integrală ALL4 disponibil în echiparea standard, acesta te va duce oriunde doreşti şi chiar mai departe.
Vizualizare habitaclu

PĂŞEŞTE ÎNĂUNTRU.

atomimage atomimage
Colecţia John Cooper Works Lifestyle
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 5 UŞI<br>
MINI HATCH CU 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman

Disclaimer:

* Echipamentele speciale presupun un cost suplimentar. Preţul este recomandat de producător (include TVA). Sunt exceptate erorile şi schimbările. Dealerul tău MINI îţi va oferi mai multe informaţii cu privire la preţul stabilit.

** Acest videoclip a fost filmat pe un drum închis circulaţiei publice, iar la volanul automobilului se află un conducător auto profesionist.

*** Schimbările aplicate la exteriorul şi în interiorul modelului MINI din această imagine se produc în urma actualizărilor regulate ale portofoliului de produse MINI. Pentru mai multe informaţii, te rugăm să contactezi dealerul tău MINI.