>
Experiența digitală MINI - introducere

MINI Experiența digitală.
Un salt cuantic digital.

Acesta este locul în care se întâlnesc inovația și condusul. Explorează un tărâm al tehnologiei și conectivității avansate care îți amplifică experiența de condus. De la infotainment inteligent la moduri de condus captivante, explorează modul în care MINI redefinește călătoria.

Experiența digitală MINI - sistemul de operare

Noul sistem de operare MINI 9 deschide o experiență de utilizator complet nouă și intuitivă și se asigură că ești conectat și ai mai mult control ca niciodată – în fiecare călătorie. Este optimizat pentru interacțiunea ta cu ecranul circular, tactil OLED de 240 mm, rafinat și cu MINI Intelligent Personal Assistant folosind vocea ta, astfel încât acum te bucuri de mai multă personalizare și emoție decât oricând.

REPERE DIGITALE

MODURI DE EXPERIENȚĂ MINI PENTRU MOMENTE INTENSE.

Creează o experiență unică, multi-senzorială pentru tine și pasagerii tăi. Intră în până la opt lumi extraordinare diferite. Fiecare mod își urmează propriul design creativ și paleta de sunet. Iar cu modul Personal poți chiar să folosești MINI App pentru a-ți selecta propriile imagini din galeria smartphone-ului tău pentru fundalul unității de interacțiune MINI. Culorile luminii ambientale se ajustează automat pentru a se potrivi imaginilor pe care le alegi. Așa că răsfață-te și adu interiorul la viață.

ASISTENTUL TĂU PERSONAL MINI ÎN AUTOMOBIL.

Experiența digitală MINI - spike

ACOMPANIAT VIZUAL DE MINI.

Un asistent vocal cu funcții complete și-a găsit drumul în habitaclul modelelor MINI pentru prima dată. MINI Intelligent Personal Assistant poate fi activat folosind mesajul de salut „Hey, MINI” sau apăsând butonul Push-to-Talk de pe volan. Acesta permite clienților să controleze funcții importante prin comandă vocală, permite cereri sau dorințe legate de călătorie și recunoaște dacă vorbește conducătorul auto sau pasagerul din față. Interacțiunea controlată prin voce pe afișajul circular OLED ia forma unei animații cu elemente grafice, tipografie și un avatar. În ceea ce privește afișajul, conducătorii auto pot alege între „MINI” – o vizualizare stilizată a unui MINI – și, opțional, "Spike".

MINI CONNECTED DE BAZĂ

AUTOMOBILUL TĂU MINI CU INOVAȚII INTELIGENTE.

Ridică-ți nivelul călătoriei cu ajutorul funcțiilor inteligente MINI. Modelul tău MINI vine deja standard cu o mulțime de caracteristici inteligente, cum ar fi sistemul de navigație MINI Navigation, care îți oferă întotdeauna cele mai recente date despre hărți și trafic sau Remote Services pentru a păstra controlul asupra automobilului tău MINI cu ajutorul aplicației MINI App. Descoperă conectivitatea fără cusur și redefinește modul de a conduce cu  MINI – unde inovația întâlnește drumul.

Aflați mai multe
Experiența digitală MINI - baza conectată

PACHETUL MINI CONNECTED

CAUȚI O EXPERIENȚĂ DIGITALĂ ȘI MAI BUNĂ?

Împreună cu pachetul opțional MINI Connected Package, ai acces la o gamă din ce în ce mai largă de funcții practice și aplicații distractive, inclusiv opțiuni pentru jocuri, muzică și streaming video. Sistemul de navigație MINI va fi îmbunătățit cu și mai multe funcții pentru a-ți face viața mai ușoară în traficul de zi cu zi și, de asemenea, poți aștepta cu nerăbdare avatarul digital „Spike" din MINI Intelligent Personal Assistant.

MINI CONNECTED UPGRADES

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE EXPERIENȚA CU MODELUL TĂU MINI.

Descoperă noi dimensiuni ale condusului cu experiența îmbunătățită MINI Connected. Actualizările noastre MINI Connected Upgrades ușurează fiecare călătorie cu funcții precum Driving Assistant Plus sau High Beam Assistant.

ALTE SERVICII DIGITALE

MAI MULT, MAI MULT, MAI MULT, MAI MULT.

CONECTEAZĂ-TE LA MINI APP.

Apropie-te mai mult ca niciodată de automobilul tău MINI cu MINI App. Accesează o gamă variată de conexiuni și funcționalități convenabile oriunde și oricând îți dorești, direct prin smartphone-ul tău. Designul său modern, operarea intuitivă și gama extinsă de funcții îl fac ușor de utilizat, permițându-ți să te bucuri de mobilitate fără griji – oricând și oriunde.

MINI pur electric - experiență digitală - mini app
Experiența digitală MINI - cheia digitală

Digital Key Plus.

Acum poți deschide modelul tău MINI doar apropiindu-te de el. Digital Key Plus, opțional, folosește tehnologia ultra-wideband (UWB) cu un standard ridicat de siguranță și funcționează în același mod ca un suport pentru cheie tradițional. Deci, dacă te afli în apropiere, iar telefonul compatibil este în buzunar sau într-o geantă, acesta va debloca automat automobilul tău MINI și apoi îl va bloca din nou când pleci.

Mai multe motive pentru care vi iubi MINI Digital Key Plus: 

  • Utilizare pe smartphone-uri iOS și Android, în plus pe Apple Watch TM, conectat la automobilul tău MINI
  • Pornirea motorului fără a scoate dispozitivele din buzunar sau a le lăsa jos
  • Cheia poate fi partajată cu până la cinci persoane – cu opțiunea de a restricționa funcțiile automobilului, cum ar fi accelerarea sau viteza maximă
  • Funcțiile cheie sunt disponibile chiar și atunci când bateria este descărcată și fără conexiune la internet

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Păstrează automobilul tău MINI la zi.

Poți primi gratuit actualizări software și îmbunătățiri prin satelit pentru automobilul tău MINI. În funcție de țară, model, echipamente și starea automobilului, poți chiar să fii eligibil să primești gratuit funcții noi sau îmbunătățiri funcționale suplimentare cu regularitate.