Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view

NOUL MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

De la 38.199 €*

SPECIFICAŢIILE NOULUI MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

AUTONOMIA ELECTRICĂ
57 KM (i)
CONSUM DE COMBUSTIBIL
1,7 L/100 KM (i)
CONSUM ELECTRIC
13,1 KWH/100KM (i)
EMISII DE CO2
39 G/KM (i)
PUTERE
220 CP (162 KW)

(I) Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la testarea WLTP în acord cu directiva (CE) 1151/2017, şi poate depinde în funcţie de echipamentele opţionale selectate. Autonomia este calculată în funcţie de diferitele configuraţii ale modelului selectat şi nu fac parte din nici o ofertă, fiind disponibil doar în scopul comparării diferitelor modele.

Logo MINI Electric – Elogo – linie Logo MINI Electric – Elogo – linie

MINI PLUG-IN HYBRID.
DEMONSTREAZĂ PUTEREA ELECTRICĂ.

Acceptă extraordinarul: noul MINI Cooper SE Countryman ALL4 valorifică puterea electricităţii, pentru a crea o experienţă de condus deosebită şi sustenabilă. Datorită designului său bine gândit şi a ingineriei precise, acesta îţi oferă noi provocări pentru tot ceea ce credeai până acum despre condusul hibrid. Noul MINI Countryman Plug-in Hybrid găseşte echilibrul perfect între putere şi eficienţă, pentru ca tu să beneficiezi de ceea ce este mai bun din ambele lumi.

IUTE SPRE BIROU CU ZERO EMISII.

AUTONOMIA ELECTRICĂ A NOULUI MINI COUNTRYMAN. PÂNĂ LA 57 KM.

Bateria de ultimă generaţie a noului MINI Cooper SE Countryman ALL4 are o capacitate crescută de 10,0 kWh – care oferă până la 57 km în modul integral electric. Acest lucru înseamnă că poţi scădea considerabil costurile zilnice de deplasare. Nu doar atât – taxele pe automobil vor fi semnificativ reduse şi nu vei fi nevoit să plăteşti taxe de aglomerare în oraşele în care se aplică. Automobilul perfect pentru oraş şi drumurile până la ţară îţi oferă opţiunea condusului în mod integral electric – ceea ce înseamnă că deplasările locale le vei realiza fără emisii de noxe.

MINI Countryman Hybrid – încărcarea bateriei – cum să încarci
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – încărcarea la domiciliu – baterie

ÎNCARCĂ-ŢI MINI-UL LA TINE ACASĂ.

Îţi poţi încărca automobilul MINI Coopper SE Countryman ALL4 uşor şi comod de la orice priză obişnuită de 230 V (SchuKo). Este cea mai ieftină metodă de a-ţi încărca MINI-ul – o încărcare completă durând aproximativ cinci ore. Fără instalaţii complicate sau necesitatea altor echipamente. MINI-ul tău vine echipat cu un cablu de încărcare (nivel unu, cu o singură fază) pentru încărcarea simplă de acasă.

ÎNCARCĂ-ŢI MINI-UL LA STAŢIILE PUBLICE.

Fie că te îndrepţi în afara oraşului pentru o ieşire de weekend sau îţi vizitezi familia în alt oraş, te poţi relaxa fără probleme. Te aşteaptă o călătorie lungă şi distractivă, iar autonomia nu este o problemă. Infrastructura staţiilor publice de încărcare electrică creşte rapid. În plus, cu o autonomie totală de 500 km, nu există limite privind destinaţia la care poate ajunge noul MINI Cooper SE Countryman ALL4. Contactează dealerul tău MINI pentru mai multe informaţii.

MINI Hyrbid – încărcarea bateriei – staţii publice
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – condus plug-in hybrid – pe benzină şi electric

FĂ SCHIMBUL ŞI DISTREAZĂ-TE.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 – TRACŢIUNE INTEGRALĂ. PE ORICE TRASEU.

Odată ce sesiunea de cumpărături de weekend s-a terminat, de ce să nu te duci la munte sau la mare – cu ajutorul motorului puternic plug-in hybrid. Datorită sistemului de tracţiune integrală All4, acest model se simte ca acasă, atât pe străzile oraşului, cât şi pe drumurile montane. Iar cu o autonomie totală de 500 km, nu există limite privind destinaţiile la care poate ajunge acest MINI.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – argintiu – imagine cu partea frontală MINI Cooper SE Countryman ALL4 – argintiu – imagine cu partea frontală

PENTRU A LUA CU TINE TOT CE DOREŞTI.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. MAI MULT SPAŢIU ÎN PORTBAGAJ.

Nu este nevoie să faci compromisuri. Poţi lua cu tine tot ce ai nevoie. Noul MINI Cooper SE Countryman ALL4 este un aventurier îndrăzneţ, echipat cu încrederea pentru a putea călători oriunde. Îţi oferă destul spaţiu pentru cinci persoane, bagaje şi toate momentele memorabile pe care vei dori să le păstrezi.

PORTBAGAJ PENTRU TOT CE AI NEVOIE.

SPAŢIU DE PÂNĂ LA 1.275 DE LITRI.

Ce vrei să-ţi împachetezi pentru weekend? Cel mai robust şi chipeş MINI mereu va atrage o audienţă impresionantă. Noroc că este destul de încăpător pentru o asemenea audienţă – cu spaţiu mare pentru pasagerii din spate, la picioare, cap şi umeri.

MINI F60 Hybrid – portbagaj – spaţiu interior
MINI F60 Hybrid – interior – seats

FERMECĂTOR DE FLEXIBIL.

SCAUNE RABATABILE.

Spaţiul generos al portbagajului îţi oferă mai multe opţiuni pentru planurile tale. Iar atunci când scaunele din spate sunt rabatate în raport 40/20/40, noul MINI Cooper SE Countryman ALL4 poate transporta bagaje care sunt lungi, înalte, late sau voluminoase.

ACOLO UNDE PUTEREA ÎNTÂLNEŞTE STILUL.

DESIGNUL EXTERIOR AL MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Îmbinând aspectul distinctiv robust şi proporţiile puternice cu spiritul aventurier, am creat un automobil complet pentru care atât străzile contemporane ale oraşelor, cât şi drumul de ţară, pot reprezenta un habitat natural. Este disponibil în nouă culori diferite, în combinaţie cu detalii de design MINI Electric. De ce să nu alegi acum designul propriului MINI Cooper SE Countryman ALL4? Culori, jante şi alte opţiuni pentru exterior, precum plafonul contrastant, benzile ornamentale pentru capotă sau capacele oglinzilor exterioare.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Glisează pentru a schimba culoarea

DESIGN INTERIOR MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

INTERIOR PLIN DE INSPIRAŢIE.

Noul MINI Countryman Plug-In Hybrid este plin de detalii isteţe care oferă mai multă distracţie călătoriilor tale. Atunci când alegi MINI, alegi ceea ce-ţi place. Ia loc pe scaun şi priveşte în jurul tău – simte-te inspirat.

MINI Cooper Hybrid – habitaclu şi volan – piele maro MINI Cooper Hybrid – habitaclu şi volan – piele maro

ATÂT DE MULTE DE DESCOPERIT.

NOUL MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.
ECHIPAMENTE. PACHETE. ACCESORII.

MINI Cooper Hybrid – castaniu – imagine cu partea frontală

ECHIPAMENTE STANDARD ŞI OPŢIONALE.

Descoperă gama vastă de echipamente standard şi opţionale create special pentru a te ajuta să-ţi personalizezi MINI-ul şi pentru a-ţi oferi mai multă distracţie la volan ca niciodată.

MINI Hybrid – nivele de echipare – pachete

NIVELE DE ECHIPARE.

Am creat câteva nivele de echipare pe care le poţi folosi pentru a-ţi personaliza MINI-ul. Acestea sunt echipamente speciale şi includ configuraţii dedicate care îţi vor îmbunătăţi călătoriile – şi valoarea MINI-ului tău.

MINI Countryman Plug-in Hybrid – conectivitate – Infotainment

MINI CONNECTED.

MINI Connected aduce următorul nivel de conectivitate în MINI-ul tău printr-o gamă vastă de servicii inteligente şi aplicaţii. Acesta îţi pune la dispoziţie o gamă vastă de opţiuni pentru navigaţie, comunicare şi muzică – toate afişate pe un display deosebit şi controlate vocal. Acesta este disponibil în două pachete. Vezi care ţi se potriveşte cel mai bine.

MINI Countryman Hybrid – MINI Yours – ornamente

MINI YOURS.

Nivelul de echipare MINI Yours îţi permite să-ţi personalizezi MINI-ul cu detalii de calitate premium şi soluţii sofisticate. De la tapiţeria luxoasă, până la opţiunile pentru volan şi jantele din aliaj uşor, pachetul oferă toate acele finisaje extrem de detaliate care completează senzaţia de măiestrie din interior şi-ţi transformă MINI-ul într-un simbol unic al stilului – atât în interior, cât şi la exterior.

MINI Countryman phev – piese originale – accesorii

PIESE ŞI ACCESORII MINI ORIGINALE.

Descoperă gama vastă de piese şi accesorii originale, disponibile pentru a-ţi personaliza MINI-ul – de la jantele de înaltă calitate din aliaj uşor şi detaliile unice pentru exterior, până la gama noastră vastă de autocolante cool şi benzi ornamentale.

 
MINI Countryman SE All 4 – Verde Sage – imagine cu partea frontală şi laterală

COOPER SE ALL4

De la 38.437 € TVA inclus *

1,7 - 1,9 l/100 km disclaimer
39 - 44 g/km disclaimer
47 - 52 km AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC
14,7 - 15,5 kWh/100km

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
220 CP (162 kW)
tip combustibil
Hibrid
CONSUM DE COMBUSTIBIL
1,7 - 1,9 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
39 - 44 g/km disclaimer
transmisie
Automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Argintiu White

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor de 18" Black Pin Spoke

BENZILE ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Benzi ornamentale pentru capotă disponibile în trei culori diferite

CULOAREA PLAFONULUI

Sunt disponibile trei culori diferite pentru plafon

CAPACELE OGLINZILOR EXTERIOARE

Sunt disponibile trei culori diferite pentru capacele oglinzilor exterioare

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

COOPER SE ALL4

Alege tipul de combustibil:

Hibrid

220 CP

162 kW

De la 38.437 € TVA inclus *
  • Automată
Selectează

COOPER SE ALL4

Alege transmisia:

Automată

De la 38.437 € TVA inclus *
Selectează

COOPER SE ALL4

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune integrală

De la 38.437 € TVA inclus *
Selectează

Selecţia ta

MINI Cooper S E All4 Countryman – blue – front and side view

Cooper SE ALL4

De la 38.437 € TVA inclus *
220 CP (162 kW) PUTERE MIXTĂ A SISTEMULUI
220 CP (162 kW) PUTERE A MOTORULUI CU ARDERE INTERNĂ
70 kW Putere electrică maximă
Hibrid
Automată
Tracţiune integrală
47 - 52 km AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC
14,7 - 15,5 ENERGIE ELECTRICĂ UTILIZATĂ
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,7 - 1,9 l/100 km (mixt)
39 - 44 g/km CO2 (mixt)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Select your MINI

Hibrid

220 CP (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

De la 38.437 € TVA inclus

*

Automată, Transmisie automata Steptronic

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,7 - 1,9 l/100 km (mixt)
39 - 44 g/km CO2 (mixt)
Selectează

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Noul MINI Countryman – verde şi negru – imagine cu partea laterală Noul MINI Countryman – verde şi negru – imagine cu partea laterală

NOUL MINI COUNTRYMAN.

Noul MINI Countryman a sosit şi este mai puternic şi mai rezistent ca niciodată. Echipat cu un nou design robust şi tracţiune integrală, acesta este definiţia automobilului complet. Fie că decizi să pleci la mare sau să te plimbi pe străzile oraşului, noul MINI Countryman Plug-in Hybrid îţi oferă experienţe de condus noi şi memorabile. Bucură-te de un nou sentiment de libertate şi de posibilitatea de a călători oriunde.

MINI Electric logo – Elogo – linie
The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.