MINI Cooper cu 5 uşi - vedere laterală - Icy Sunshine MINI Cooper cu 5 uşi - vedere laterală - Icy Sunshine MINI Cooper cu 5 uşi - vedere laterală - Icy Sunshine

Noul
MINI Cooper cu 5 uşi.

interior-side
5 locuri cu acest model 5 locuri cu acest model
luggage-l
275 - 925 litri portbagaj 275 - 925 maxim litres boot space
power
184 CP (135 kW) - 218 CP (160 kW) 184 CP (135 kW) - 218 CP (160 kW)
interior-side
5 locuri cu acest model 5 locuri cu acest model
luggage-l
275 - 925 litri portbagaj 275 - 925 maxim litres boot space
power
184 CP (135 kW) - 218 CP (160 kW) 184 CP (135 kW) - 218 CP (160 kW)

EXPLOREAZĂ.

Carisma pură a lui Cooper în cea mai versatilă formă a sa.

DETALII EXTERIOARE

DETALIILE MINI FAC DIFERENŢA.

DETALII INTERIOARE

EXPLOREAZĂ POSIBILITĂŢILE.

MINI Cooper cu 5 uşi - detalii interiorul MINI Cooper cu 5 uşi - detalii interiorul

ÎNCEPE EXPLORAREA

PARTENERUL URBAN MULTIFUNCŢIONAL.

DIMENSIUNI

UTILIZARE CREATIVĂ A SPAŢIULUI DISPONIBIL.

0

litri

Spaţiul este esenţial. Dacă rabatezi bancheta din spate fracţionată 60/40, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru planurile tale, având la dispoziţie până la 925 litri de spaţiu de depozitare – putând astfel să iei cu tine aproape orice îţi doreşti.

VEZI OPŢIUNILE TALE

CARE ESTE CEA MAI POTRIVITĂ PENTRU TINE?

Alege una dintre colecţiile noastre de stiluri special create. Selectează nivelul de performanţă. Apoi creează modelul care ţi se potriveşte cel mai bine.

UN PIC MAI MULTĂ INSPIRAŢIE?

Noul MINI Cooper cu 5 uşi oferă două opţiuni de performanţă şi patru configuraţii de echipamente, pentru ca modelul tău MINI să fie o adevărată extensie a ta.

MINI Cooper cu 5 uşi - teaser - variante şi preţuri

Întrebări frecvente.

Da, poţi personaliza automobilul tău MINI Cooper cu 5 uşi după preferinţe cu o mare varietate de nuanţe de vopsea pentru caroserie. De asemenea, există opţiunea de a-i spori aspectul decorând plafonul cu unul dintre gradienţii speciali în mai multe culori pe care îi ai la dispoziţie. Îl poţi personaliza şi mai mult în funcţie de stilul tău de viaţă cu o serie variată de opţiuni. De exemplu, nivelurile de stil sunt pachete de echipamente opţionale special concepute pentru a a-ţi permite să personalizezi şi mai mult automobilul tău MINI Cooper cu 5 uşi în funcţie de preferinţele tale. Stilul Essential este disponibil standard. Poţi personaliza confortul, sportivitatea sau stilul automobilului tău MINI cu Stilurile Essential, Classic, Favoured sau JCW.

MINI Cooper cu 5 uşi vine cu confortul unei maşini de oraş mare, fără a pierde senzaţia legendară de go-kart MINI. Este, în esenţă, fratele mai mare al lui MINI Cooper şi îţi oferă aceeaşi siluetă iconică retro-modernă şi caroserie compactă - dar ai mai mult spaţiu pentru planuri mai mari. Are o capacitate de până la 4 pasageri, ceea ce îl face ideal pentru plimbările cu prietenii sau familia.

MINI Cooper cu 5 uşi este extrem de versatil cu cele cinci uşi şi interiorul spaţios. Pe lângă drumurile zilnice, este o opţiune excelentă pentru familiile tinere cărora le place să călătorească. Modelul cu 5 uşi oferă o accesibilitate superioară, în special pentru pasagerii din spate, şi un spațiu îmbunătăţit pentru bagaje. În plus, oferă în continuare experienţa palpitantă de go-kart cunoscută de la modelul mai mic MINI Cooper.

MINI Cooper cu 5 uşi oferă o experienţă de condus dinamică, cu o manevrabilitate receptivă şi caracteristici de performanţă similare cu cele ale fratelui său cu 3 uşi. Motorul TwinPower Turbo îi oferă putere. Toate acestea oferă în acelaşi timp o mai mare eficienţă prin reducerea consumului de combustibil. 

Da. În modelul tău MINI cu sistem de operare 9, poţi afişa şi utiliza aplicaţiile smartphone-ului tău conectat cu Android Auto sau Apple CarPlay în instrumentul central („MINI Interaction Unit”).
MINI App este partenerul tău pentru un set extins de caracteristici şi funcţionalităţi relevante ale automobilului. Te conectează la modelul tău MINI şi oferă acces instantaneu la statusul acestuia. Poţi să consulţi când este termenul pentru următoarea revizie, precum şi să verifici autonomia electrică şi starea încărcării şi chiar să foloseşti MINI App ca Digital Key. Funcţia de servicii la distanţă permite căutarea automobilului tău, de exemplu într-o parcare mare, blocarea/deblocarea portierelor şi reglarea de la distanţă a climatizării. De asemenea, îţi oferă acces direct la Centrul tău de service MINI.