DEALERUL PREFERAT

De ce să alegi service-ul MINI? Nimeni nu cunoaşte MINI-ul tău mai bine decât experţii noştri de service.

Imagine cu un specialist de service MINI lucrând sub capota unui MINI

Prietenia adevărată trebuie menţinută.

Experţii noştri de service se asigură că MINI-ul tău este pregătit pentru cele mai diverse provocări. Aceştia cunosc MINI-ul tău până la cel mai mic detaliu. Astfel, eşti sigur că bijuteria ta MINI primeşte service-ul de care are nevoie – la cele mai înalte standarde – şi că întotdeauna sunt folosite piese MINI originale, pentru a se asigura că MINI-ul tău rămâne un MINI veritabil.

Imagine cu un specialist de service MINI care înlocuieşte spoilerul frontal

Imagine cu un specialist de service MINI care analizează un DVD-player

Piese MINI originale

Noi folosim doar piese MINI originale în automobilul tău, pentru a garanta de fiecare dată potrivirea perfectă a componentelor. Acestea sunt create la standardele de calitate riguroase MINI, pentru a asigura integrare perfectă, şi dispun de garanţie pe o perioadă de 2 ani. Astfel, MINI-ul tău rămâne un MINI autentic şi oferă valoarea de revânzare mare a unui adevărat MINI.

MINI Service Inclusive şi MINI Repair Inclusive

Pachetul MINI Service Inclusive se asigură că MINI-ul tău este întotdeauna în formă excelentă – şi beneficiezi de acest lucru la un cost foarte avantajos. În plus, ai posibilitatea de a extinde perioada de garanţie de 24 de luni în funcţie de preferinţe (maximum 5 ani) şi te poţi bucura de linişte sufletească, datorită garanţiei MINI follow-on.  

MINI Service Inclusive MINI Service Inclusive

Garanţia MINI.

Garanţia MINI.

Stai relaxat şi te bucuri de linişte sufletească cu garanţia MINI – noi îţi promitem că în cazul în care apar probleme, le vom remedia gratuit. Îţi oferim garanţie pe o perioadă de doi ani pentru întregul automobil (excepţie: piese de uzură) – fără limită de kilometri parcurşi!

În atelier, gata, start!

Poţi duce MINI-ul tău la partenerul tău de service, iar între timp te poţi relaxa în locul special amenajat. Fast Lane Service te asigură că îţi vei recupera MINI-ul tău în cel mai scurt timp posibil. Sunt necesare doar două ore pentru ca tehnicienii noştri rapizi să schimbe uleiul, să înlocuiască plăcuţele de frână, să schimbe anvelopele şi chiar să realizeze o inspecţie completă a automobilului tău. Prin urmare, MINI-ul tău este gata pentru următoarea călătorie în timp record.

MINI Fast Lane

dam Image

Şi tu te afli în grija noastră.

Timpul zboară atunci când ţi-l petreci la dealer-ul MINI. Acolo poţi citi ziare, poţi naviga pe internet WiFi gratuit, poţi servi o cafea sau poţi descoperi noile MINI strălucitoare din showroom, în timp ce aştepţi returnarea MINI-ului tău, care va fi ca nou.