MINI Countryman E

Favoured Trim

Detalii importante despre designuri.

Experimentează senzaţia curselor auto pe şosea cu jante din aliaj seducătoare, scaune sport inspirate de sporturile cu motor şi materiale rafinate.

CARACTERISTICI INCLUSE.

Iată câteva dintre caracteristicile deosebite de care vei avea parte după ce alegi ce îţi doreşti.

MINI Countryman E MINI Head-Up Display
MINI Countryman E Faruri LED
MINI Countryman E MINI Experience Modes
MINI Countryman E Driving Assistant
MINI Countryman E Sistem de acces Confort
MINI Countryman E Volan incalzit
MINI Countryman E Scaune incalzite pentru conducatorul auto si pasagerul fata
MINI Countryman E Sistem de alarma
MINI Countryman E MINI Head-Up Display

MINI Head-Up Display

Inspirat de tehnologia din cabinele avioanelor cu reacţie, MINI Head-Up Display îţi pune la dispoziţie tot ce vrei să ştii. Instalat în panoul de bord, ecranul transparent afişează date esenţiale precum viteza de deplasare, hărţile, funcţiile de asistenţă pentru conducătorul auto şi detalii despre divertisment. Cât se poate de clar, această funcţie oferă o calitate excelentă a imaginii chiar şi în medii puternic iluminate. Poţi regla cu uşurinţă înălţimea şi luminozitatea şi poţi adapta informaţiile afişate în funcţie de nevoile tale. De asemenea, se adaptează la modul de experienţă MINI ales, astfel încât să te bucura de o experienţă coerentă şi holistică - şi să fii pe deplin informat.

MINI Countryman E Faruri LED

Faruri LED

Vezi lucruri pe care poate le-ai ratat. Pe lângă luminile de zi cu LED şi de luminile puternice Bi-LED de fază scurtă şi fază lungă, acest pachet oferă lumini pentru viraje cu tehnologie LED. Acestea dispun de distribuţie adaptivă a luminii, cu iluminare sporită pe părţile laterale, ceea ce îţi permite să vezi mai bine în curbe şi după colţuri - pentru traficul urban, rural şi pe autostradă, precum şi pe vreme rea. Sistemul de asistenţă pentru faza lungă detectează automobilele care vin din sens opus şi activează automat luminile de întâlnire pentru a nu-i orbi pe ceilalţi conducători auto.În meniul pentru lumini, poţi alege una dintre cele trei semnături luminoase unice create de combinaţiile între luminile de zi, faţă şi spate - completate de o orchestraţie uimitoare de întâmpinare şi de rămas bun.

MINI Countryman E MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Lasă-te cucerit de un spectacol fascinant cu lumini şi sunete. Alege din până la opt moduri de experienţă MINI şi transformă habitaclul tău într-o nouă experienţă senzorială. Fiecare mod are propriul design creativ şi propria paletă de culori, fundal dinamic şi sunete. Apasă butonul din bara de comutatoare şi personalizează zona înconjurătoare în funcţie de cum te simţi. Core, Go-kart şi Green sunt disponibile standard, iar cele patru moduri opţionale - Personal, Timeless, Vivid şi Balance - îţi oferă mai multe modalităţi de a vedea, auzi şi simţi starea ta de spirit în habitaclu. Un proiector de lumini disponibil opţional, amplasat pe partea din spate a unităţii de interacţiune MINI, îmbracă panoul de bord în culori şi modele care se potrivesc cu modul de experienţă selectat. Şi Head-up Display-ul opţional se adaptează la modul pe care îl alegi.

MINI Countryman E Driving Assistant

Driving Assistant

Ca şi cum ai avea o pereche suplimentară de ochi. Sistemul Driving Assistant bazat pe camere şi radar te avertizează, de la o viteză de 20 km/h, despre automobilele aflate în „unghiul mort” şi, dacă este necesar, te ajută în mod activ să revii cu automobilul tău MINI pe banda de rulare. În plus, ajută la detectarea traficului care traversează în spatele tău atunci când te deplasezi spre înapoi cu modelul tău MINI. De asemenea, ajută la prevenirea accidentelor din spate, de exemplu, prin avertizarea participanţilor la trafic care se apropie de tine prin aprinderea luminilor de avarie ale automobilului tău MINI. Nu în ultimul rând, te avertizează atunci când deschizi portiera pentru a ieşi din automobilul tău MINI, în cazul în care există riscul unei coliziuni cu participanţii la trafic care se apropie din spate (de exemplu, un biciclist). Te rugăm să reţii că sistemele incluse în acest echipament oferă asistenţă doar în limitele definite în mod specific. Conducătorii auto poartă responsabilitatea finală de a-şi adapta stilul de condus pentru a răspunde condiţiilor de trafic. Sub rezerva reglementărilor specifice ţării.

MINI Countryman E Sistem de acces Confort

Sistem de acces Confort

Sistemul de acces Comfort îţi permite să deblochezi şi să încui portierele şi hayonul cu uşurinţă şi în mod convenabil. Acesta detectează şi verifică automat cheia din buzunarul sau geanta ta, activează luminile de întâmpinare când te apropii (aproximativ 3 metri) înainte de a debloca (aproximativ 1 metru) şi bloca maşina când te îndepărtezi (aproximativ 2 metri). Este perfect pentru situaţiile în care trebuie să vii şi să pleci rapid şi uşor.Cu MINI Digital Key Plus poţi deschide automobilul tău MINI apropiindu-te de el doar cu ajutorul telefonului tău compatibil. MINI Digital Key Plus foloseşte tehnologia ultra-wideband (UWB) şi funcţionează la fel ca o cheie tradiţională. Deci, dacă te afli în apropiere, iar telefonul este în buzunar sau într-o geantă, acesta va debloca automat automobilul tău MINI şi apoi îl va bloca din nou când pleci. Mai mult, poţi partaja cheia cu familia sau prietenii prin intermediul unui mesaj text.

MINI Countryman E Volan incalzit

Volan incalzit

Mai cool decât ai crede. Încălzitorul pentru volan ridică rapid temperatura volanului tău la un nivel confortabil. Astfel, mâinile tale nu vor avea de suferit în timpul lunilor de iarnă, iar drumurile până la muncă sau călătoriile vor fi mult mai plăcute

MINI Countryman E Scaune incalzite pentru conducatorul auto si pasagerul fata

Scaune incalzite pentru conducatorul auto si pasagerul fata

N-a fost niciodată mai cool să te simţi confortabil. Sistemul opţional de încălzire a scaunelor din automobilul tău MINI încălzeşte rapid scaunele din faţă la o temperatură relaxantă, pe care o poţi regla la trei niveluri pentru a te încălzi şi relaxa atunci când este frig afară. Încălzeşte perna scaunului şi întreaga suprafaţă de contact a spătarului pentru a-ţi oferi confort total. În plus, căldura poate fi distribuită oricum doreşti, prin intermediul Control Display.

MINI Countryman E Sistem de alarma

Sistem de alarma

Beneficiază de protecţie suplimentară împotriva furtului şi de mai multă linişte sufletească în cazul în care cineva încearcă să spargă sau să fure automobilul tău MINI. Acest sistem de alarmă reacţionează la schimbările de poziţie şi la vibraţii prin declanşarea unui sunet de avertizare şi prin activarea luminilor de avarie. Un indicator poziţionat în oglinda retrovizoare din interior indică faptul că sistemul a fost activat.

TOATE ECHIPAMENTELE ŞI FUNCŢIILE INCLUSE ÎN MODELUL TĂU MINI.

Pachete disponibile

Vrei să testezi modelul MINI Countryman INTEGRAL ELECTRIC?

MINI Countryman integral electric - teaser test drive MINI Countryman integral electric - teaser test drive

URMĂTORII PAŞI.