COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works GP – gri şi roşu – imagine din lateral MINI John Cooper Works GP – gri şi roşu – imagine din lateral
MINI John Cooper Works GP*: Consum mixt de combustibil (oficial): 7,3 l/100 km; Emisii medii de CO2 (oficial): 167 g/km (NEFZ/ NEFD). Autonomia depinde de mai mulţi factori, în special de stilul personal de condus, condiţiile de drum, temperatura din exterior, sistemele de încălzire/ aer condiţionat şi cerinţele individuale. Datele sunt supuse modificărilor.

NOUL MINI JOHN COOPER WORKS GP.

EXPERIENŢE PLINE DE ADRENALINĂ CU MINI.

CEL MAI RAPID MINI CREAT VREODATĂ.

MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu

VITEZA MAXIMĂ DE 265 KM/H.

MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu

0-100 KM/H ÎN 5,2 SECUNDE.

MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu

PUTEREA MOTORULUI DE 225 KW/ 306 CP.

MINI John Cooper Works GP – imagine din partea frontală şi din lateral – spoiler pentru plafon

PENTRU PASIONAŢII DE VITEZĂ ŞI PUTERE.

Fără ornamente inutile. Fără greutate în exces. MINI John Cooper Works GP este optimizat întru totul pentru acceleraţie şi agilitate maxime. Amortizoarele, stabilizatoarele şi arcurile au fost create şi reglate special pentru caracteristicile de manevrabilitate ale automobilului. Iar cu ampatamentul mai lat şi suspensia coborâtă cu 10 mm faţă de cea standard, acesta emană forţă pură şi performanţă. Este un rebel. Dar cu o cauză bine-definită.


De data aceasta designerii noştri au dus lucrurile la extrem. Îmbrăcat în culoarea Gri Racing şi completat de accentele contrastante în Argintiu Melting ale plafonului şi ale oglinzilor exterioare, MINI John Cooper Works GP lansează o nouă provocare. Contururile automobilului sunt precise şi ascuţite, în timp ce elementele de design puternice, precum spoilerul mare frontal, pragurile laterale şi spoilerul pentru plafon, scot în evidenţă exteriorul pentru a crea o prezenţă memorabilă.

MINI John Cooper Works GP – 2.0 litri – 306 CP, motor cu 4 cilindri MINI John Cooper Works GP – 2.0 litri – 306 CP, motor cu 4 cilindri

SENZAŢII MINI. SUPRAÎNCĂRCATE.

Cel mai rapid şi mai puternic MINI creat vreodată nu a apărut din neant. Inginerii noştri se bucură de noi provocări şi le place să iasă din zonele lor de confort. MINI John Cooper Works GP reprezintă tradiţia motorsport care se întinde pe o perioadă de peste cinci decenii. Motorul puternic cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri oferă 306 CP şi un cuplu impresionant de 450 Nm, garantând performanţă incredibilă. Pentru că întotdeauna dorim mai mult.


Adaugă la această configuraţie transmisia automată cu 8 trepte cu diferenţialul cu alunecare limitată şi ai parte de acceleraţie, aderenţă şi agilitate maxime. Padelele sportive de schimbare a vitezelor sunt din metal şi imprimate 3D, oferind un plus de stil modului în care controlezi schimbarea vitezelor. Un sistem de admisie a aerului optimizat pentru performanţă permite motorului să respire mai uşor. În plus, un sistem de răcire extern secundar este adăugat pentru a optimiza răcirea motorului şi a puterii oferite. Prin modificarea materialului folosit pentru izolarea fonică a automobilului, am redus din greutate şi mai mult pentru a spori performanţa. Răsfaţă-te cu manevrabilitatea extraordinară şi euforia pură – oricând la dispoziţia ta.

MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu MINI John Cooper Works GP – nuanţă de roşu

DETALII EXCLUSIVISTE LA EXTERIOR.

MINI John Cooper Works GP – volan – habitaclu MINI John Cooper Works GP – volan – habitaclu

DETALII EXCLUSIVISTE ÎN INTERIOR.

MINI John Cooper Works GP – interior – vizualizare la 360° MINI John Cooper Works GP – interior – vizualizare la 360°
MINI John Cooper WOrks GP - racetrack MINI John Cooper WOrks GP - racetrack

INTRĂ ÎN CURSĂ.

MINI John Cooper Works GP este disponibil în doar 3.000 de exemplare în întreaga lume. Dacă vei auzi sunetul sistemului său de evacuare pe străzi, probabil că e prea târziu. Disponibil la începutul anului 2020.
MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone

DESCARCĂ ACUM.

Personalizează-ţi telefonul în contrastele MINI John Cooper Works GP. Aruncă o privire peste imaginile entuziaste de fundal pentru dispozitivul tău. Utilizatorii platformei Android îşi pot customiza telefonul şi cu soneriile speciale JCW GP.
MINI John Cooper Works GP – imagine din lateral şi din spate – circuit de curse MINI John Cooper Works GP – imagine din lateral şi din spate – circuit de curse