Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior
The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Imagine cu partea laterală a MINI Electric, în alb şi negru Imagine cu partea laterală a MINI Electric, în alb şi negru

MINI INTEGRAL ELECTRIC.

MINI ELECTRIC SE

ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

Acceptă senzaţiile neaşteptate. Trăieşte noua bucurie. Primul MINI integral electric reprezintă un pas revoluţionar supraîncărcat ce combină senzaţia „go-kart” specifică MINI şi designul iconic. Alege noul stil de viaţă urban electric.
Imagine din perspectivă de sus cu partea laterală a MINI Electric, în alb şi negru Imagine din perspectivă de sus cu partea laterală a MINI Electric, în alb şi negru

PERFORMANŢĂ PALPITANTĂ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 CP

şi cuplu instant

7,5 secunde

0-100 km/h

The all-electric MINI The all-electric MINI

SENZAŢIA „GO-KART”. SUPRAÎNCĂRCATĂ.

Am luat manevrabilitatea specifică modelelor MINI şi stilul sportiv, şi am adăugat o nouă sursă de putere pentru mai multă distracţie la volan. În momentul primului viraj vei trăi cea mai intensă experienţă MINI – ridicată la un nou nivel.
Imagine cu partea frontală-laterală a MINI Electric, în alb şi negru

CUPLU INSTANT.

La semafor nu contează doar caii putere, ci şi cuplul pe care îl ai la dispoziţie. MINI integral electric îţi oferă tot cuplul de care ai nevoie, instant. În timp ce motorul pe benzină are nevoie de un număr de turaţii pentru a genera cuplul necesar, şi apoi de a trece acea putere prin transmisie înainte de a ajunge la roţi.

Astfel că în momentul în care semaforul arată verde iar tu apeşi pedala de acceleraţie, cuplul se activează instant pentru a oferi agilitate şi acceleraţie palpitante.

O SINGURĂ TREAPTĂ.
FĂRĂ SCHIMBĂRI DE VITEZĂ.

Chiar şi cu cuplul direct şi turaţiile mari ale motorului electric, MINI-ul tău integral electric nu are nevoie de ambreiaj şi poţi accelera imediat – în orice moment, la orice viteză. Este vorba doar de simplitate şi de a asigura acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 7,5 secunde – fără lag şi fără întreruperi la schimbările de viteză.
Imagine cu schimbătorul de viteze al MINI Electric
Imagine din spate cu poziţionarea bateriei în MINI Electric

UN ADEVĂRAT MINI.

MINI integral electric este simbolul original, acum încărcat cu energie pentru drumurile viitorului. Este dotat cu o baterie de înaltă tensiune 96-cell, de 32,6 kW/h, montată sub podea, de la scaunele din faţă şi până sub scaunele din spate. Poziţionarea bateriei oferă MINI-ului tău un centru de greutate coborât, care îmbunătăţeşte stabilitatea şi manevrabilitatea şi transformă simpla experienţă de virare într-o senzaţie cu adevărat electrizantă.

Ai senzaţia unei apropieri maxime faţă de şosea. Ampatamentul lat şi suspensiile optimizate oferă o aderenţă sporită în momentul fiecărui viraj.

Imagine din lateral cu MINI Electric, în alb şi negru Imagine din lateral cu MINI Electric, în alb şi negru

DESIGN ICONIC.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 ornamente

pentru personalizare.

4 spiţe

pentru aerodinamică.

The all-electric MINI The all-electric MINI

CLASIC ŞI ELECTRIZANT.

Prin combinarea liniilor aerodinamice cu noile detalii captivante, MINI integral electric este conceput pentru a completa stilul urban vibrant – şi pentru a maximiza experienţa ta de condus. Încrezător şi carismatic – îmbrăţişează tradiţia şi se îndreaptă către un viitor promiţător şi electrizant.
Imagine cu grila frontală a MINI Electric, în alb şi negru

GRILA FRONTALĂ AERODINAMICĂ.

Grila frontală elegantă care atrage privirile tuturor a primit o reinterpretare ultramodernă, îmbinând istoria MINI şi viitorul. Este aproape în totalitate închisă – lucru ce îmbunătăţeşte aerodinamica automobilului în mod considerabil. Barele de accent galbene electrizante şi emblema „MINI Electric” îi reîmprospătează caracterul. Acesta este evidenţiat şi mai mult de inelele farurilor cu design minimalist şi iconic.

JANTE MINI ELECTRIC DE 17″ POWER SPOKE, ÎN DOUĂ NUANŢE.

Jantele elegante din aliaj uşor aduc intensitate noului MINI şi contribuie la caracterul său îndrăzneţ. Ornamentele asimetrice ale jantelor au un stil unic şi sunt aproape închise ca design – sporind şi mai mult proprietăţile aerodinamice ale MINI integral electric.
Imagine cu jantele Power Spoke ale MINI Electric
Imagine cu capacele galbene ale oglinzilor exterioare ale MINI Electric

GALBENUL MINI, PLIN DE ENERGIE.

Accentele exterioare în culoarea Galben Energetic ies în evidenţă într-un mod subtil şi îi oferă MINI-ului tău un aspect unic pe şosea. Acestea reprezintă standardele de design ale noului tău model preferat.

FARURI ŞI STOPURI CU TEHNOLOGIE LED.

Ca şi MINI, designul Union Jack transcende timpul şi simbolizează o lungă şi bogată istorie. Stopurile cu tehnologie LED ale MINI integral electric formează un motiv în două părţi care aduce aluzie la emblema MINI. Precizia, complexitatea şi atenţia cu care a fost abordat noul design oferă o notă suplimentară de individualitate. În faţă, farurile adaptive MINI cu tehnologie LED bazate pe tehnologia Matrix, reglează automat luminozitatea şi tiparul razelor pentru situaţii specifice, precum automobilele care vin din faţă, şi adaugă un plus de siguranţă la volan.
Imagine în prim-plan cu tehnologia Matrix a farurilor LED ale MINI Electric
Imagine din interiorul MINI Electric Imagine din interiorul MINI Electric

O REVOLUŢIE SILENŢIOASĂ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

transmisie

cu o treaptă

frânare recuperativă

pe două nivele

The all-electric MINI The all-electric MINI

NAVIGHEAZĂ PRIN ORAŞ.

Dinamic şi delicat, MINI Electric îţi oferă o nouă experienţă de condus. Liniştea de care te bucuri la volan va scădea semnificativ stresul zilnic în oraş. Astfel, îţi poţi îndrepta atenţia către lucrurile care contează cu adevărat, cum ar fi notele muzicale care se vor auzi în cel mai clar mod posibil datorită sistemului de difuzoare HiFi Harman Kardon.
Imagine cu pedala de frână şi de acceleraţie a MINI Electric

PLIMBĂ-TE PRIN ORAŞ FOLOSIND O SINGURĂ PEDALĂ.

Poţi conduce MINI integral electric aproape în totalitate folosind o singură pedală pentru ambele funcţii, de frânare şi de accelerare. Motorul este cuplat direct la roţi, astfel atunci când ridici piciorul de pe pedală, acesta funcţionează ca un generator şi permite MINI-ului tău să încetinească mai rapid decât un automobil cu motor pe benzină. Vei aduna putere în bateria maşinii tale de fiecare dată când te vei opri la semafor.

MOTOR SILENŢIOS.

MINI integral electric este atât de tăcut încât a trebuit să-i instalăm un sistem de protecţie acustică pentru pietoni, pentru a avertiza pe cei din trafic de prezenţa ta în apropiere. Nu este nevoie să-ţi turezi motorul şi în afară de un sunet vag în momentul acceleraţiei, singurele zgomote pe care le vei mai auzi vor veni din exterior. Şi chiar şi atunci, doar la viteze mai mari.
Imagine cu motorul electric al MINI Electric
Imagine cu ecranul lat din habitaclul MINI Electric

MAI PUŢIN ZGOMOT. MAI MULTĂ CALITATE A VIEŢII.

Efectele negative ale zgomotului excesiv depăşesc deranjul fonic. Acesta poate genera stres şi-ţi poate afecta nivelul de concentrare la volan. MINI-ul tău integral electric reprezintă noul standard al confortului şi calmului la volan, oferindu-ţi practic un sanctuar de linişte şi relaxare.
Imagine cu serviciile digitale oferite de MINI Electric Imagine cu serviciile digitale oferite de MINI Electric

EXPERIENŢĂ DIGITALĂ CAPTIVANTĂ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

Serviciile eDrive

conectivitate pentru un stil de viaţă electrizant

Serviciile „Remote”

control total de la distanţă

The all-electric MINI The all-electric MINI

MOBILITATE UŞOARĂ CU MINI CONNECTED.

Am creat legătura perfectă dintre tine şi MINI-ul tău integral electric.
Imagine cu ecranul tactil şi panoul de instrumente al MINI Electric

HABITACLUL.

Habitaclul cu tehnologii premium creează o experienţă de condus confortabilă şi electrizantă. Special conceput pentru MINI integral electric este noul panou digital de instrumente. Constă într-un ecran de 5,5” cu design Black Panel, plasat în spatele volanului.

Habitaclul este completat de touchscreen-ul de înaltă rezoluţie MINI Connected aflat în centrul bordului, de unde vei putea interacţiona cu MINI-ul tău. Este echipat cu aplicaţii şi servicii inovatoare MINI Connected create special pentru a fi în controlul mobilităţii tale electrice.

SERVICIILE eDRIVE.

Serviciile MINI eDrive au fost special concepute pentru noul MINI integral electric şi-ţi oferă acces direct la informaţii precum autonomia disponibilă, statusul bateriei şi localizarea celei mai apropiate staţii de încărcare.

Acestea îţi mai oferă indicaţii despre cum îţi poţi mări sau conserva autonomia curentă luând în calcul stilul personal de condus, pentru a planifica traseul cel mai eficient. Indiferent dacă vrei să conduci noul MINI ca pe o maşină sport sau vei dori să mergi cu viteză constantă pentru o autonomie extinsă, vei fii mereu în control.

Imagine cu ecranul eDrive din habitaclul MINI Electric
Imagine cu serviciile „Remote” ale MINI Electric

MEREU ALĂTURI DE TINE.

Oriunde te afli, te vei bucura mereu de o legătură strânsă cu MINI-ul tău integral electric prin intermediul aplicaţiei „MINI Connected”. Funcţii precum pornirea aerului condiţionat sau deschiderea/ închiderea uşilor pot fi activate de la distanţă. Poţi verifica bateria şi autonomia de pe smarphone-ul tău. Pe lângă acestea, poţi controla şi procesul de încărcare atunci când automobilul tău MINI este conectat la priză.

Aplicaţia mai oferă informaţii legate de trafic, prognoza meteo, cele mai apropiate staţii de încărcare şi puncte generale de interes. Poţi trimite către sistemul de navigaţie al MINI-ului tău toate informaţiile necesare pentru noua călătorie plănuită, inclusiv traseul preferat şi rapoartele din trafic.

Electric MINI – MINI Ownership

CONDUSUL ELECTRIC ŢI SE POTRIVEŞTE DE MINUNE.

Imagine cu laterală a MINI Cooper SE

NOUL MINI ELECTRIC,
CU ECOTICHET 45.000 LEI.

Acceptă senzaţiile neaşteptate. Trăieşte noua bucurie. Primul MINI integral electric reprezintă un pas revoluţionar supraîncărcat ce combină senzaţia „go-kart” specifică MINI şi designul iconic. Alege noul stil de viaţă urban electric.

Consum electric, în kWh/100 km: 32,6

Emisii medii de CO2, în g/km: 0

MINI Countryman Plug-in Hybrid – încărcare – imagine cu partea frontală

NOUL MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Cu motorul de ultimă generaţie MINI TwinPower Turbo şi trenul de rulare inovator, fermecătorul MINI Countryman Plug-in Hybrid îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi. În plus, se mândreşte cu performanţe off-road deosebite.

MINI Cooper SE Countryman ALL4.

Consum mixt de combustibil: 2,4 – 2,5 l/100 km.

Emisii medii de CO2: 55 – 56 g/km.

The all-electric MINI side view
MINI Cooper S E
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman side view
MINI Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman
Plug-in Hybrid
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo