Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

NOUL MINI INTEGRAL ELECTRIC.*

ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

Îmbrăţişează necunoscutul şi descoperă o nouă emoţie: primul MINI integral electric face un pas evoluţionar: este încărcat cu energie care îmbină senzaţia „go-kart” caracteristică MINI şi designul emblematic cu sustenabilitatea. Agilitatea şi acceleraţia distincte rămân prezente şi îşi păstrează atitudinea plină de viaţă pe care o iubeşti. Dar acest MINI reprezintă mult mai mult. Este un model în cea mai intensă formă a sa – care te energizează la un nivel complet nou. Schimbă-ţi viaţa într-un nou stil urban electric.
MINI INTEGRAL ELECTRIC – Precomandă MINI ELECTRIC
MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă spate – acceleraţie MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă spate – acceleraţie

ELECTRIZANT. PRIN DESIGN.

Primul MINI integral electric deschide un nou capitol în istoria noastră şi uneste spiritul inventiv MINI, folosirea creativă a spaţiului şi designul emblematic. Aspectul modern îmbină liniile aerodinamice cu detaliile specifice. Este plin de încredere şi atractiv – alegerea perfectă pentru conducătorii auto neconvenţionali. În plus, există patru niveluri de echipare disponibile, care-ţi oferă o gamă variată de posibilităţi de individualizare a MINI-ului tău integral electric, atât în interior, cât şi la exterior. Creează-ţi o nouă cale – posibilităţile sunt electrizante.
MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă laterală – zero emisii MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă laterală – zero emisii
MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă laterală – carosabil MINI INTEGRAL ELECTRIC – perspectivă laterală – carosabil

CONDUSUL ELECTRIC ÎŞI RESPECTĂ PROMISIUNILE.

Am luat stilul distinctiv MINI şi manevrabilitatea „go-kart” şi am adăugat o dimensiune inovatoare – condusul electrizant. Trăieşte o nouă stare de încredere în mediul urban ştiind că ajuţi la crearea unui mediu mai silenţios şi mai sănătos – şi, în acelaşi timp, alimentarea în staţiile de combustibil a luat sfârşit. Simte bucuria de a şti că poţi încărca bateria în mod comod oriunde doreşti – acasă, la locul de muncă sau în timp ce iei cina în oraş. Te simţi mai împlinit ştiind că schimbi ceva în bine şi că ai un stil de viaţă mai prietenos cu mediul.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI
MINI INTEGRAL ELECTRIC – Precomandă MINI ELECTRIC
MINI Electric Teaser Item

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4.

Datorită motorului puternic MINI TwinPower Turbo şi a sistemului de propulsie de ultimă generaţie, magnificul MINI Countryman Plug-In Hybrid îţi oferă ce e mai bun din ambele lumi ale energiei. Este foarte capabil chiar şi în situaţiile off-road, şi poate mai important de-atât, se află pe şoselele noastre chiar acum.

MINI Cooper S E Countryman ALL4
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,4 – 2,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 55 – 56
Clasă eficienţă: 65 MPGe

MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman