MINI Hatch cu 3 uşi – Imagine din partea laterală – gri şi negru MINI Hatch cu 3 uşi – Imagine din partea laterală – gri şi negru

MINI HATCH CU 3 UŞI.

De la 26.061 € TVA inclus

interior-side
4 locuri cu acest model 4 locuri cu acest model
luggage-l
211 - 731 performanţă maximă 211 - 731 maxim litres boot space
power
136 CP (100 kW) - 231 CP (170 kW) 136 CP (100 kW) - 231 CP (170 kW)
interior-side
4 locuri cu acest model 4 locuri cu acest model
luggage-l
211 - 731 performanţă maximă 211 - 731 maxim litres boot space
power
136 CP (100 kW) - 231 CP (170 kW) 136 CP (100 kW) - 231 CP (170 kW)
MINI Hatch cu 3 uşi – Imagine din partea frontală – gri şi negru

ORIGINALUL. ÎMBUNĂTĂŢIT.

O emblemă originală a rebeliunii, legendarul MINI Hatch cu 3 uşi se bazează pe 60 de ani de mers împotriva curentului. Silueta sa dinamică şi faimoasele faruri eliptice atrag privirile tuturor. Iar dimensiunile sale compacte îl fac să fie perfect pentru străzile înguste ale oraşelor. Este dotat cu numeroase funcţii tehnologice inovatoare şi elemente practice spectaculoase. Sistemul inteligent de infotainment Conneccted, cu ecranul său tactil de 8,8” şi integrarea prin aplicaţii, este disponibil în echiparea standard. Iar noile versiuni, culori şi opţiuni de personalizare te ajută să transformi automobilul tău MINI în maşina perfectă pentru tine.
MINI Hatch cu 3 uşi – Imagine din partea frontală – gri şi negru

INEGALABILA SENZAŢIE DE GO-KART.

Raza de întoarcere mică, consolele scurte şi caroseria compactă a noului MINI cu 3 uşi permit manevrarea agilă pe străzi înguste şi în condiţii de trafic rutier intens. Motoarele TWIN Power Turbo cu 3 şi 4 cilindri furnizează imediat cuplul motor de care ai nevoie pentru a pleca rapid de pe loc. Iar în modul SPORT beneficiezi de acceleraţie sporită şi de o reacţie mult mai rapidă a sistemului de direcţie. Află cum e să ai o maşină cu un centru de greutate coborât, turaţii ridicate şi senzaţia inegalabilă de go-kart – distrează-te din plin cu noul MINI.

UTILIZARE CREATIVĂ A SPAŢIULUI DISPONIBIL.

0

litri

Modul creativ în care MINI utilizează spaţiul disponibil este o operă de artă. Acest lucru stă la baza filozofiei noastre. Dacă rabatezi bancheta din spate fracţionată 60/40, vei avea la dispoziţie un volum impresionant de 731 litri pentru bagajele tale. 

PERSONALIZEAZĂ-L.

turntable

*Este posibil ca nu toate combinaţiile şi configuraţiile să fie disponibile în regiunea ta. Pentru a verifica disponibilitatea, consultă configuratorul.

VIZUALIZARE INTERIOR LA 360°.

MINI Hatch cu 3 uşi – interior – vizualizare la 360° MINI Hatch cu 3 uşi – interior – vizualizare la 360°

DETALII IMPORTANTE DESPRE FUNCŢII.

EDIȚIILE SPECIALE.

MINI 3-door Hatch – specials – editions

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU MINI RESOLUTE EDITION.

IREZISTIBIL. PRIN DESIGN.

Liniile dinamice şi stilul elegant, dar îndrăzneţ, se combină cu ampatamentul mare şi cu distanţa scurtă între roţi şi barele-spoiler pentru a conferi noului MINI cu 3 uşi un caracter sportiv. Farurile caracteristice sunt completate perfect de noile semnalizatoare laterale care sunt dotate cu becuri LED. Mânerele, clapeta rezervorului şi alte elemente noi de design în negru Piano conferă noului MINI cu 3 uşi un aspect şi mai aparte. Iar gama inovatoare de jante din aliaj unice completează designul într-un mare stil.

GĂSEŞTE ACCESORIILE PE CARE LE CAUŢI.

MINI Hatch cu 3 uşi – plafon JCW
MINI 3-door Hatch – MINI Connected

MINI CONNECTED.

MAI APROAPE DECÂT AI CREDE.

INTRĂ FĂRĂ TEAMĂ ÎN ORICE VIRAJ.

Cu MINI Financial Services.
MINI 3-door Hatch – grey and black – front view
MINI 3-door Hatch – MINI Connected

MINI CONNECTED.