Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 5 UŞI<br>
MINI HATCH CU 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Clubman | Un gentleman al şoselei MINI Clubman | Un gentleman al şoselei

MINI CLUBMAN.

DESCHIDE MAI MULTE UŞI.

Dă-ne voie să-ţi prezentăm cel mai sofisticat, funcţional şi spaţios automobil MINI realizat vreodată. De îndată ce eşti în spatele volanului, noul MINI Clubman îţi deschide mai multe uşi către noi orizonturi. Cu cinci locuri şi şase portiere, MINI Clubman îţi permite să împachetezi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta. Spaţiul generos pentru portbagaj se extinde până la o capacitate de 1.250 litri, oferindu-ţi astfel mai mult loc pentru planurile tale. Modelul superb ALL4 cu tracţiune integrală îţi oferă tot controlul de care ai nevoie pentru orice tip de suprafaţă şi face ca acest automobil să fie perfect oricând şi oriunde.
Detalii importante

ARTA FUNCŢIONALITĂŢII.

MINI Clubman MINI Clubman
MINI Clubman – interior – habitaclu MINI Clubman – interior – habitaclu

POVESTEA DIN SPATE.

Elegantul MINI Clubman reprezintă simbioza perfectă între stil, funcţionalitate şi invenţie. Interiorul său sofisticat este foarte spaţios şi reuneşte măiestria deosebită cu materialele premium şi tehnologia de ultimă generaţie prezentă în habitaclu. Iar tu te bucuri de confort excepţional şi de stare de bine.
MINI Clubman – roşu şi negru – partea laterală MINI Clubman – roşu şi negru – partea laterală

STIL CARACTERISTIC.

Cu un aspect elegant şi ambiţios, exteriorul MINI Clubman îmbină personalitatea cu precizia. Linii drepte şi contururi îndrăzneţe se îmbină pentru a crea un design subtil şi expresiv şi pentru a transmite un aer impunător. Silueta sa elegantă este completată de o postură sportivă şi de un spate lat. Liniile umărului atrag atenţia către portierele duble din spate, care oferă numeroase oportunităţi.
MINI Clubman – exterior – partea frontală MINI Clubman – exterior – partea frontală

PERSPECTIVĂ MULTIDIMENSIONALĂ.

Fiecare linie şi fiecare curbă de pe MINI Clubman este concepută pentru a emoţiona şi a captiva, iar postura sa solidă este susţinută de noua grilă frontală care oferă modelului MINI Clubman un aspect unic, impunător. Rama grilei a fost reconcepută pentru a sublinia şi mai mult aspectul atractiv – chiar dacă alegi cromul sau noul Negru Piano opţional. Aceasta este accentuată de noile faruri cu tehnologie LED şi de luminile de ceaţă cu tehnologie LED, de asemenea încorporate în elegantul Negru Piano.
MINI Clubman – conectivitate – habitaclu MINI Clubman – conectivitate – habitaclu

CONECTIVITATE INTELIGENTĂ.

Consola centrală cu ecranul tactil de 6,8” sau de 8,8” (opţional) de înaltă rezoluţie ocupă poziţia centrală şi este „sufletul” modelului MINI Clubman. Acest centru de comandă intuitiv deschide uşa către o lume de informaţii şi divertisment prezentată de MINI Connected. Pentru că se integrează perfect cu dispozitivele tale, aceasta oferă o gamă largă de servicii online şi de telefonie, pentru a fi conectat la scaunul conducătorului auto atunci când te afli în interiorul sau în afara MINI-ului tău.
Vizualizare habitaclu

PĂŞEŞTE ÎNĂUNTRU.

PERSPECTIVĂ 360° PERSPECTIVĂ 360°
SUMAR

ECHIPAMENTE ÎN DETALIU.

PERFORMANŢĂ ŞI DESIGN
SISTEME DE ASISTARE
INFODIVERTISMENT
NIVELURI DE ECHIPARE
MINI YOURS
ACCESORII
Informaţii cheie

DETALII PE SCURT.

5 LOCURI
PORTBAGAJ CU VOLUM DE 360 - 1.250 L
Lăţimea ecartamentului Cooper: 1.800 mm faţă şi spate. Toate datele sunt în mm.
Lăţimea ecartamentului Cooper: 1.800 mm faţă şi spate. Toate datele sunt în mm.
Test Drive
MINI Clubman MINI Clubman

FĂ UN TEST DRIVE ASTĂZI.

Dealer Locator
MINI Clubman MINI Clubman

GĂSEŞTE DEALERUL TĂU.

MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 3 UŞI
MINI HATCH CU 5 UŞI<br>
MINI HATCH CU 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman