Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.

ACELEAŞI CARACTERISTICI DE CONDUS. MAI MULTE PORTIERE.

Cu noul MINI, poţi lua cu tine şi mai multe bagaje. Bucură-te de caracteristicile de condus „go-kart”, de designul remarcabil şi de accesoriile de înaltă tehnologie, acum cu mai mult spaţiu şi 5 uşi pentru acces comod. Aceasta este schimbarea pe care am aşteptat-o cu toţii.

MINI Cooper Hatch cu 5 uşi: imagine cu portierele deschise

INTRĂ ÎN AUTOMOBIL.

Super practic. MINI Hatch cu 5 uşi este cu doar 161 mm mai lung decât modelul original, dar are mult mai multe de oferit. În plus faţă de cele două portiere, partea spate poate găzdui până la trei persoane, care beneficiază de mult spaţiu pentru picioare. Portbagajul este cu 67 litri mai mare, ajungând la un volum de 278 de litri. Oferă viteză şi adrenalină, dar şi spaţiu din belşug – este un adevărat campion. E timpul să pornim la drum.

MINI Hatch cu 5 uşi, moduri de condus MINI, RELAXARE

RELAXARE SAU ADRENALINĂ?

Defineşte-ţi stilul individual de condus. Modurile de condus MINI adaptează performanţa automobilului în funcţie de dispoziţia ta. Trebuie doar să răsuceşti inelul din jurul schimbătorului de viteze pentru a modifica manevrabilitatea şi răspunsul automobilului tău MINI. Vrei să petreci o după-amiază de duminică în mod relaxat? Alege modul GREEN (trad. VERDE) pentru experienţe liniştite şi eficienţă optimizată a consumului de combustibil. Simţi nevoia de adrenalină? Selectează modul SPORT pentru răspuns foarte prompt al direcţiei şi al acceleraţiei.

MINI Head-Up Display

ATENŢIE MAXIMĂ.

Eşti mereu atent la condus, cu ajutorul sistemului MINI Head-Up Display. Panoul transparent situat în faţa parbrizului proiectează informaţii din trafic direct în câmpul tău vizual, fără a-ţi distrage atenţia de la drum. Nu a fost niciodată atât de simplu să primeşti informaţii precum avertizări despre viteza de rulare sau asistenţă la condus.

LUMINI SPECIALE.

În MINI nu se lasă niciodată noaptea. Porneşte la drum într-o atmosferă relaxată cu luminile ambientale cu tehnologie LED. Poţi alege dintr-un număr foarte mare de culori din întreg spectrul şi poţi seta lumina în funcţie de starea ta de spirit. Lumini strălucitoare, oraşul şi MINI-ul tău.

MINI 5-door hatch, Glow-kart

SIGURANŢA ÎN DETALIU.

Noul MINI beneficiază de un nou set de măsuri de siguranţă. Senzorii inteligenţi te ajută în situaţiile dificile de condus, în timp ce numeroase alte funcţii te protejează în cazul unei coliziuni. Astfel, trăieşti din plin bucuria de a conduce şi eşti în deplină siguranţă.

Tehnologia avansată de frânare MINI. Controlul frânării în curbe.

SISTEM AVANSAT DE FRÂNARE.

Tehnologia avansată de frânare îţi oferă control complet asupra automobilului. Sistemul de Antiblocare al roţilor la frânare (ABS) de ultimă generaţie îţi permite să frânezi rapid pe drumuri alunecoase, iar Distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD - Electronic Brakeforce Distribution) distribuie forţa de frânare între cele patru roţi, în funcţie de condiţiile de drum. Controlul frânării în curbe (CBC - Cornering Brake Control) îmbunătăţeşte stabilitatea atunci când intri în curbe la viteze mari, în timp ce Asistentul la frânare accelerează procesul şi astfel reduce la minimum distanţa de frânare.

MINI Hatch cu 5 uşi, anvelope MINI runflat

ANVELOPE RUNFLAT.

Tehnologia runflat îţi permite să-ţi continui drumul la viteze de până la 80 km/h, în cazul în care există o pană la anvelopă. Pereţii laterali sunt din cauciuc termorezistent, iar forma specială a jantelor împiedică pierderea presiunii, chiar şi în viraje. Astfel, vei putea să-ţi continui drumul până într-un loc unde, în caz de pană, poţi schimba anvelopa în condiţii de siguranţă.

MINI Hatch cu 5 uşi, Controlul dinamic al tracţiunii

CONTROLUL DINAMIC AL TRACŢIUNII.

Atunci când Controlul dinamic al stabilităţii (DSC) este oprit, sistemul opţional Controlul dinamic al tracţiunii (DTC - Dynamic Traction Control) intră în acţiune pentru a oferi cea mai mare forţă de tracţiune posibilă pe orice suprafaţă de drum, chiar şi pe cele alunecoase ori cu nisip. De asemenea, acesta permite automobilului să alunece puţin înainte de a reveni pe traseul corect – ceea ce poate fi distractiv dacă eşti în căutare de senzaţii tari.

DESIGN ÎN DETALIU.

Priveşte îndeaproape noul MINI. Poţi să-l şi atingi.

Vizualizare caroserie MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

DESIGN CLASIC. ELEMENTE NOI.

Grila radiatorului MINI este acum şi mai impresionantă datorită designului hexagonal şi a noii rame cromate, care se integrează perfect. Farurile mari, circulare sunt finisate cu rame lucioase în crom, adăugând un detaliu atractiv părţii frontale clasice.

Funcţia Start/ Stop motor a MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

BUTON START/ STOP MOTOR.

Butonul Start/ Stop motor este iluminat cu LED-uri de culoare roşie, pentru a marca începutul unei noi aventuri. Printr-o simplă atingere simţi cum MINI-ul tău prinde viaţă: motorul porneşte şi tu eşti gata de drum.

Portiere spate MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

MEREU ACTUAL.

Portierele spate ale MINI cu 5 uşi se potrivesc perfect cu designul acestui model. Acestea economisesc spaţiu prin faptul că se continuă în linie dreaptă până la arcadele roţilor, oferind automobilului o formă impresionantă. Linia geamurilor se continuă elegant în partea spate, iar linia de design subtilă din partea laterală se îngustează înspre roţi. Astfel, acest model pare mai mic şi devine mult mai dinamic.

Scaune MINI Hatch cu 5 uşi

SPAŢIU PENTRU ÎNCĂ O PERSOANĂ.

MINI cu 5 uşi are spaţiu suficient pentru trei persoane în partea spate. Noile scaune standard au formă ergonomică şi îţi oferă suport optim în părţile laterale, pentru a te bucura din plin de un condus mai sportiv. Poţi alege dintr-o gamă variată de ornamente, inclusiv din combinaţie stofă/ piele artificială în Negru Pearl, combinaţie stofă/ piele Diamond, piele Cross Punch şi piele Lounge.

Vopsele MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

VOPSELE.

Poţi alege dintre Alb Pepper şi Volcanic Orange sau dintre alte opt culori metalizate: Gri Moonwalk, Roşu Blazing, Negru Midnight, Verde British Racing, Albastru Deep, Gri Thunder, Argintiu Melting şi Argintiu White.

Vezi panoul de bord şi volanul MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

ACCESIBIL.

Pentru a te ajuta să utilizezi cu uşurinţă MINI-ul tău, am făcut câteva schimbări – de exemplu, am mutat butoanele de control pentru geamuri pe portiere şi am poziţionat vitezometrul chiar în faţa ta.

MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

CULORI CONTRASTANTE.

Detalii care impresionează: poţi opta pentru plafon şi oglinzi exterioare în Alb Aspen, în Negru Jet sau în culoarea caroseriei. Doreşti alte combinaţii mai creative? Poţi alege dintr-o gamă de culori opţionale extravagante.

Interior personalizat MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

INTERIOR PERSONALIZAT.

Eleganţă şi perfecţiune. Îţi poţi personaliza interiorul în mult mai multe moduri decât ţi-ai imaginat vreodată. Alege detaliile de design ale suprafeţelor interioare, ale panoului de instrumente şi ale elementelor structurale, împreună cu pachetele suplimentare Colour Line şi Chrome Line.

Vezi partea spate a MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

PARTE SPATE ATRACTIVĂ.

Văzut din spate, noul MINI are aspect elegant şi dinamic. Stopurile sunt mai mari şi au cadru cromat, iar în partea inferioară se află două ţevi de eşapament. Astfel, cei care încearcă să ţină pasul cu tine au parte de o privelişte de admirat.

Pachet John Cooper Works Chili.

Vrei ca MINI-ul tău să fie şi mai atractiv?

Aspect exterior inedit.

Alege nivelul de echipare John Cooper Works Chili, care cuprinde jante John Cooper Works din aliaj uşor de 17” în negru, kit aerodinamic JCW, inclusiv bare-spoiler în stil JCW, praguri laterale mascate şi spoiler spate cu aspect specific JCW.

Senzaţia motorsport vine din interior.

Ia cu asalt carosabilul şi bucură-te de interiorul captivant al nivelului de echipare John Cooper Works Chili. Eşti de neoprit cu volanul John Cooper Works, pedalele din oţel inoxidabil şi multe alte echipamente.

Intră în automobil şi încarcă-te cu energie.

Totul începe atunci când intri în automobilul tău MINI Hatch cu 5 uşi. Pragurile portierelor îţi oferă un indiciu asupra senzaţiilor tari care te aşteaptă, iar scaunele sport în combinaţie stofă/ piele Diamond în Negru Carbon îţi asigură poziţia perfectă pentru un stil de condus foarte sportiv.

TOATE SISTEMELE ACTIVE.

Panoul central de instrumente MINI reprezintă fereastra către universul de tehnologii şi servicii online. Celebrul vitezometru tipic MINI, care se afla chiar acolo, a fost mutat în spatele volanului, iar interfaţa circulară clasică este acum un ecran color impresionant cu rezoluţie înaltă. Acest ecran cu vizibilitate excelentă îţi permite să controlezi totul, de la divertisment şi navigaţie, până la tehnologia avansată a sistemului MINI Connected. Toate funcţiile la care te poţi gândi: muzică, reţele de socializare, navigaţie prin satelit, informaţii din trafic şi aplicaţii pentru automobil. Afişajul este încadrat de un inel cu LED, care îşi schimbă culoarea pentru a comunica diverse evenimente – este esenţa MINI.

Afişaj MINI Connected

MINI CONNECTED.

Tehnologia de ultimă generaţie întâlneşte spiritul MINI: acesta este prietenul care te însoţeşte în fiecare călătorie. Cu pachetul MINI Connected disponibil opţional, ai acces la platforme de socializare, servicii de muzică online, informaţii din trafic, aplicaţii pentru automobil şi multe altele.

Apel de urgenţă MINI

SOS.

În cazul unui accident, MINI este mereu alături de tine. Prin intermediul apelului de urgenţă, automobilul tău MINI sună automat către serviciul unic de urgenţă.

Cameră video cu perspectivă spate MINI

VIZIBILITATE OPTIMĂ ÎN JURUL AUTOMOBILULUI.

Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă în partea spate şi chiar afişează marcaje ajutătoare pe imagine, pentru a te asista la parcare. Asistentul la parcare te ajută să găseşti locul de parcare potrivit şi ghidează automobilul tău MINI în locuri de parcare înguste – fără a fi nevoie să atingi măcar volanul. Uite, fără mâini.

Panou central de instrumente MINI

ALEGE SĂ STRĂLUCEŞTI.

Inelul LED care încadrează panoul central de instrumente MINI îşi schimbă culoarea în funcţie de diverse situaţii, precum reglarea volumului muzicii, turaţiile motorului, apelurile telefonice şi asistenţa la condus.

Teleservices pentru MINI Cooper Hatch cu 5 uşi

ÎNTREŢINERE INTELIGENTĂ.

Datorită serviciului MINI Teleservices, nicio problemă a automobilului tău nu va trece neobservată. Pentru că MINI ştie când are nevoie de service şi va trimite automat partenerului tău de service MINI datele rezultate în urma diagnozei.

Panou central de instrumente MINI; Afişaj sistem de navigaţie MINI

NU TE RĂTĂCEŞTI NICIODATĂ.

Cu sistemul de navigaţie MINI de ultimă generaţie, integrat în panoul central de instrumente MINI, eşti mereu pe drumul cel bun. Pentru a beneficia de asistenţă pe tot parcursul călătoriei, trebuie doar să descarci aplicaţia MINI Connected XL Journey Mate. Aceasta are rol de planificator al traseului, de ghid de călătorie şi de calendar – toate integrate într-o singură aplicaţie – şi în acelaşi timp îţi oferă informaţii despre trafic, vreme şi locurile de parcare disponibile. (Nu este disponibil în România)

MINI cu 5 uşi

întâlneşte familia mini.

MINI 5-door hatch family
MINI cu 5 uşi
Putere
kW [hmclight.label.power.disclaimer]
Emisii de CO2
Combustibil
l/100 km disclaimer
Acceleraţie
s de la 0 la 100 km/h [hmclight.label.acceleration.disclaimer]
One De la 19.694,5 €
75 (102)
4,9 - 5,0, 4,9, 5,0
One D De la 21.539 €
70 (95)
3,7 - 3,8, 3,7, 3,8
Cooper De la 22.074,5 €
100 (136)
4,7 - 4,8, 4,7, 4,8
Cooper D De la 23.740,5 €
85 (116)
3,8 - 3,9, 3,8, 3,9
Cooper S De la 26.953,5 €
141 (192)
5,9 - 6,0, 5,9, 6,0
Cooper SD De la 30.107 €
125 (170)
4,1, 4,1, 4,1