MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI CABRIO PUR ELECTRIC
Primul MINI Cabrio pur electric – main stage teaser Primul MINI Cabrio pur electric – main stage teaser

PRIMUL MINI CABRIO PUR ELECTRIC.

SIMTE CURENTUL.

Viitorul condusului pur electric este aici. Pentru a sărbători 30 de ani cu modelul nostru MINI Cabrio, lansăm primul MINI Cabrio pur electric. Să conduci modelul exclusivist MINI Cabrio pur electric este o experienţă de neegalat. Adu plăcerea de a conduce în aer liber la maximum, cu zero zgomot şi zero emisii – este o aventură complet nouă pentru toate simţurile.

DESCOPERĂ DETALIILE.

DESCOPERĂ VIITORUL DEPLASĂRII COMPLET ELECTRICE.

Cu doar un număr limitat de unităţi disponibile, cu siguranţă nu vrei să ratezi acest model exclusivist, MINI Cabrio pur electric. Pe măsură ce te bucuri de propulsia fără zgomot, te vei bucura de o nouă experienţă pentru toate simţurile, deoarece acest MINI Cabrio fără emisii duce la maximum plăcerea de a conduce în aer liber. Detaliile exclusiviste de la portbagaj la capotă adaugă un stil incontestabil şi, bineînţeles, acel sentiment de go-kart MINI creează o experienţă palpitantă de fiecare dată.

>
Primul MINI Cabrio pur electric – teaser Primul MINI Cabrio pur electric – teaser

Declinarea responsabilităţii:

Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie indicate au fost calculate potrivit Regulamentului (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă la momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat. Valorile unor automobile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). [În ceea ce priveşte aceste automobile, pentru taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.] Specificaţiile privind eficienţa CO2 sunt calculate potrivit Directivei nr. 1999/94/CE şi a Regulamentului CE în versiunea curentă aplicabilă. NEDC – Not available for Romania. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie ale automobilelor noi, care sunt disponibile la toate punctele de vânzare şi la https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. Preţul este o recomandare fără caracter obligatoriu a producătorului (include TVA, nu include costurile de transport). Partenerul tău MINI îţi va oferi cu plăcere orice informaţii doreşti despre preţul final.