Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DESCOPERĂ MINI

DEALERUL PREFERAT

MINI CABRIOLET.
TE BUCURI DE AER PROASPĂT.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

MINI Cabriolet este cu adevărat deschis – pentru distracţia şi prospeţimea unei noi perspective.

Coboară top-ul, inspiră aerul curat şi pregăteşte-te să laşi toate problemele în urmă.

Simtea adierea vântului călduţ şi trăieşte intens fiecare zi de vară.

MINI CABRIO

CERUL ESTE LIMITA

Cerul albastru deasupra ta, drumul liber în faţă, atingerea caldă a vântului de vară... Nimic nu se compară cu senzaţia incredibilă oferită de un automobil cabriolet. Aceasta este adevărata senzaţie de libertate - oferită în cea mai pură formă a sa.
MINI CABRIO

ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE

În cât timp te poţi bucura de toate avantajele unui model cabriolet? Aparent în doar 18 secunde. Atâta durează până când soft-top-ul electric îţi deschide noi orizonturi - chiar şi la viteze de 30 km/h.
MINI CABRIO

CU TOP-UL COBORÂT ŞI STILAT

Soft-top-ul ar putea fi cea mai importantă caracteristică a modelului MINI Cabriolet, dar nu este singurul element care îi defineşte stilul. Toate calităţile pe care le apreciezi la un MINI clasic sunt disponibile şi aici – detalii de design impresionante care subliniază caracterul unic şi distinctiv al automobilului, precum şi senzaţia clasică „go-kart” în momentul în care îl conduci.
Detalii importante

ÎN AER LIBER

MINI Cabriolet este pregătit să-ţi reîmprospăteze viaţa. Bucură-te de aer liber, lasă soarele să-ţi încălzescă pielea, gustă mai mult din viaţă! Transformă fiecare ocazie de a călători într-o experienţă remarcabilă, distractivă şi eliberatoare. Acest cabriolet energic şi plin de stil îţi va oferi o nouă perspectivă asupra locurilor pe care le consideri obişnuite.

48 DE ORE CU MINI CABRIOLET

Ofertă

ALEGE DEALERUL TĂU MINI

MINI CABRIO

CU TOP-UL COBORÂT

MINI Cabriolet este deschis pentru tine şi pentru ieşirile în oraş.