DEALERUL PREFERAT

AVANTAJE PENTRU VIITOR. Automobilele rulate dar aproape noi îţi aduc numeroase avantaje.

dam Image dam Image

Există multe motive bune pentru a alege un automobil MINI NEXT.

Sentimentul de bine este unul dintre acestea. Atunci când vizitezi partenerul tău MINI NEXT, poţi fi sigur că automobilul ales de tine este în cea mai bună stare posibilă. În plus, după achiziţie poţi profita la maximum de multe servicii MINI exclusive.

dam Image dam Image

Avantajele tale dintr-o privire.

Poţi sta relaxat atunci când optezi pentru un automobil rulat MINI NEXT, pentru că ai făcut o alegere bună: fiecare automobil rulat certificat a fost supus unei serii de verificări complete înainte de a primi certificarea MINI NEXT. În plus, automobilul tău MINI NEXT îţi permite să te bucuri de un portofoliu de servicii de mobilitate şi de garanţie, nu este mai vechi de 5 ani şi nu are rulaj mai mare de 120.000 km.

dam Image

Garanţie de 24 de luni pentru automobilele rulate.

Un automobil pe care te poţi baza: primeşti în mod automat o garanţie completă valabilă timp de 2 ani pentru toate componentele mecanice şi electronice ale noului tău automobil rulat. Acest lucru te asigură că va trece mult timp înainte ca automobilul tău rulat MINI NEXT să te surprindă prin altceva decât prin plăcerea pură de a conduce.

dam Image dam Image

Verificare completă la 360°.

Automobilele MINI NEXT sunt disponibile exclusiv la partenerii MINI NEXT. Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil MINI NEXT a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele MINI precis definite.

 

dam Image dam Image

Istoric automobil certificat.

Atunci când achiziţionezi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil MINI rulat certificat deţine un istoric complet.

 • Section Name
 • Acoperire în caz de avarie sau accident

  MINI respectă standardele - şi în materie de service. Am creat poliţa MINI în caz de avarie sau accident pentru a te asigura că te poţi baza pe automobilul tău chiar şi în caz de avarie, accident sau furt: un pachet cuprinzător de servicii de mobilitate.

 • Fără lucrări de întreţinere pentru 12 luni/ 10.000 km

  La momentul livrării, automobilul tău nu are nevoie de lucrări de întreţinere pentru 12 luni sau pentru o distanţă parcursă de 10.000 km, conform indicatorului de intervale de service.

 • Leasing şi finanţare

  Partenerul tău MINI NEXT îţi va prezenta oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare pentru fiecare automobil MINI NEXT.

 • Test drive

  Automobilul MINI NEXT pe care l-ai ales este disponibil pentru un test drive (la cerere).

 • Oferte „trade-in"

  Atunci când achiziţionezi un automobil MINI NEXT, beneficiezi de oferte „trade-in” avantajoase pentru vechiul tău automobil.