MINI Service Inclusive. MINI are grijă de tine.

Imagine cu un conducător auto MINI
Trei automobile MINI în faţa unei fabrici

Pachete MINI Service Inclusive L şi XL.

Service complet pentru mai multe experienţe de condus pline de adrenalină alături de MINI-ul tău.

MINI îţi oferă doar surprize plăcute. Iar cu pachetele MINI Service Inclusive (disponibile opţional) nu mai trebuie să-ţi faci griji în legătură cu facturile neaşteptate de la service. În funcţie de pachetul pe care îl alegi, o plată singulară acoperă lucrările de întreţinere şi reparaţiile de uzură pe o perioadă de 10 ani sau până la 200.000 km (oricare variantă survine prima).

 • Section Name
 • Avantaje.
  • • Plata singulară a costurilor, în loc de o factură pentru fiecare operaţiune de service în parte;
  • • Include piese MINI originale şi lucrări realizate de experţii MINI;
  • • Istoricul de service MINI complet creşte valoarea de revânzare;
  • • Pachetul de service poate fi transferat integral la revânzarea automobilului;
  • • Serviciile sunt disponibile în întreaga lume.

Bucură-te în continuare de tot ce este mai bun.

Cu garanţia extinsă MINI.

Poţi extinde perioada de garanţie de 24 de luni în funcţie de preferinţe – maximum 5 ani – şi te poţi bucura în continuare de linişte sufletească, datorită garanţiei MINI Follow-On.

 

Avantaje: 

 • • Extinderea perioadei legale de garanţie;
 • • Adaptezi pachetele de garanţie MINI în funcţie de propriile necesităţi, prin alegerea duratei şi a numărului de kilometri;
 • • Cu serviciile de garanţie MINI, poţi beneficia de piese MINI originale, de experienţa tehnicienilor de la service-ul MINI şi de executarea rapidă a lucrărilor – fără niciun alt cost;
 • • Pachetele pentru garanţie extinsă MINI pot fi transferate la următorul proprietar – un avantaj valoros la vânzare, dacă te poţi despărţi de MINI-ul tău.

 

 

Aceste pachete pot fi achiziţionate doar în combinaţie cu unul dintre pachetele MINI Service Inclusive (disponibile opţional).

Pachetele MINI Service Inclusive (disponibile opţional) în detaliu.

MINI Service Inclusive L îmbină toate serviciile de întreţinere MINI relevante într-un pachet util. MINI Service Inclusive XL pune accent pe cele mai importante reparaţii de uzură. Însă cel mai important lucru este că te bucuri de experienţe de condus pline de adrenalină caracteristice MINI cu service-ul MINI inclus pe întreaga perioadă a pachetului – cu o singură plată.

 

 

MINI Service Inclusive L XL

Servicii incluse. Content table image Content table image
SERVICE ULEI DE MOTOR/ INSPECŢIE.
VERIFICARE AUTOMOBIL.
ÎNLOCUIRE FILTRU AER, MICROFILTRU, BUJII, LICHID DE FRÂNĂ.
ÎNLOCUIRE FILTRU AER, FILTRU COMBUSTIBIL, MICROFILTRU.
ÎNLOCUIRE BUJII.
SCHIMBARE LICHID DE FRÂNĂ.
PLĂCUŢE DE FRÂNĂ/ DISCURI DE FRÂNĂ FAŢĂ/ SPATE.
AMBREIAJ

 

Toate serviciile pachetelor MINI Service Inclusive L şi XL sunt create conform cerinţelor de service MINI şi includ toate piesele MINI originale şi manopera necesară. 

ÎNTREŢINEREA PERFECTĂ.

Pentru a-ţi oferi distracţie nelimitată la condus: dacă afişajul cu cerinţe de service indică faptul că automobilul tău are nevoie de un schimb de ulei, nu trebuie decât să faci o programare la echipa ta de service MINI – fără a-ţi face griji cu privire la factură. 

DOREŞTI MAI MULT?

Flexibilitate maximă la extinderea pachetelor – pentru că nimic nu durează la nesfârşit. De aceea pachetul tău MINI Service Inclusive L sau XL poate fi extins fără nicio problemă. 

O SURPRIZĂ PLĂCUTĂ.

Modelele MINI rulate beneficiază de valoare de revânzare mare în clasa lor. Aceasta poate creşte datorită pachetelor MINI Service Inclusive L şi XL – din moment ce aceste pachete reprezintă certificate care confirmă starea perfectă şi performanţa optimă a automobilului. Dacă tu şi MINI-ul tău veţi dori să vă despărţiţi într-o bună zi, pachetul Service Inclusive poate fi transferat la următorul proprietar, iar astfel valoarea de revânzare creşte.

DURATĂ ŞI SERVICII.

Dacă durata şi serviciile sunt definite, disponibilitatea pachetului de servicii pentru tine va înceta odată cu prima situaţie care survine din cele două. 

MANEVRARE.

MINI Service Inclusive L şi XL completează în mod ideal automobilul achiziţionat. Facturarea se realizează separat şi prin urmare nu este condiţionată de serviciul NoVa („Notification of Vehicle Arrivals” – trad. Notificare privind sosirea automobilelor) pentru automobilul tău. Atunci când achiziţionezi unul dintre pachetele noastre primeşti un certificat. În plus, datele tale sunt salvate în format electronic. Pachetele MINI Service Inclusive L şi XL sunt disponibile pentru achiziţie la toţi partenerii MINI din Europa.

BENEFICII EXCLUSE DIN PACHETE.

Următoarele lucrări de întreţinere şi reparaţii nu sunt incluse în pachetele Service Inclusive L şi XL: 

- combustibil, contaminare în rezervorul de alimentare; 

- zgârieturi şi avarii la vopsea, caroserie, capace şi panouri; 

- avarii la componentele din sticlă; 

- zgomote cauzate de vânt, scârţâit şi zăngănit, precum şi mirosuri;

- anvelope, dezechilibre şi avarii la jante;

- reparaţii la accesorii care nu sunt de la MINI şi nu au fost incluse când a fost achiziţionat automobilul nou;

- avarii pentru care este responsabil utilizatorul automobilului (de ex. avarierea motorului din cauza uleiului insuficient, participarea la curse, etc.).