MINI Countryman C - Essential Trim

Detalii importante despre stiluri.

Experimentează senzaţia curselor auto pe şosea cu jante din aliaj seducătoare, scaune sport inspirate de sporturile cu motor şi materiale rafinate.

CARACTERISTICI INCLUSE.

Iată câteva dintre caracteristicile deosebite de care vei avea parte după ce alegi ce îţi doreşti.

TOATE ECHIPAMENTELE ŞI FUNCŢIILE INCLUSE ÎN MODELUL TĂU MINI.

Pachete disponibile

Vrei să testezi
MINI Countryman?

MINI Countryman - teaser test drive MINI Countryman - teaser test drive

Întrebări frecvente.

Acesta este clasificat ca "MINI SUV" sau crossover subcompact - cea mai mică clasă de SUV cu caroserie montată pe şasiu separat - şi este conceput pentru utilizare off-road graţie sistemului de tracţiune integrală ALL4. Se poate spune că MINI Countryman este un mare SUV mic. Datorită modului creativ în care MINI utilizează spaţiul, acesta foloseşte eficient fiecare centimetru disponibil. Plafonul înalt îi oferă chiar şi celui mai înalt conducător auto spaţiu suficient pentru cap, există mult spaţiu pentru picioare, iar interiorul lat oferă pasagerilor o mulţime de spaţiu pentru a-şi găsi locul. Este unul dintre cele mai mari SUV-uri mici şi în partea din spate, putând transporta confortabil doi adulţi înalţi în spatele a două persoane de dimensiuni similare aşezate pe scaunele din faţă. Bancheta din spate se rabatează pentru a crea spaţiu suplimentar pentru bagaje sau pentru pasageri, cu un volum de până la 1.390 de litri. Este o maşină de familie utilă cu un aspect premium, dar suficient de rezistentă, robustă şi versatilă pentru a-ţi permite să te distrezi pe teren accidentat.

Sistemul de tracţiune integrală ALL4. Sistemul ALL4 este un sistem de tracţiune integrală electro-hidraulică care utilizează o pompă hidraulică gestionată electronic, amplasată pe puntea spate, pentru a distribui cuplul la roţile din faţă şi din spate. Acesta împarte în mod implicit puterea motorului între roţile din faţă şi cele din spate în proporţie de 50/50, dar redistribuie 100% din putere către roţile din faţă la cerere. Acest lucru îţi asigură tot controlul de care ai nevoie pe orice tip de drum şi în toate anotimpurile.

Garda la sol sau înălţimea de rulare a unui automobil măsoară cea mai mică distanţă dintre partea inferioară a caroseriei (şasiu) şi şosea. Astfel, acesta defineşte cea mai joasă parte a automobilului tău MINI faţă de sol. Garda la sol fără încărcătură a modelului MINI Countryman este de 165 mm, ceea ce este optim dacă ai de gând să te deplasezi mult pe drumuri accidentate sau dacă te confrunţi cu suprafeţe denivelate şi gropi.

Gama noastră de jante din aliaj elegante sau sportive de 17-20“ (până la 21" opţional) îţi va îmbunătăţi foarte mult deplasarea şi va conferi automobilului tău MINI Countryman un aspect îndrăzneţ şi unic. Trebuie doar să selectaţi performanţa motorului tău şi apoi să alegi un model din selecţia de roţi sezoniere corespunzătoare pentru iarnă şi vară. Ca mărime de uz general, s-ar putea să consideri că varianta de 16" este cea mai versatilă. Dar dimensiunea roţii este subiectivă, deoarece depinde de gusturile tale în materie de design şi de priorităţile tale. Consultă partenerul tău MINI pentru mai multe informaţii. Poţi chiar să faci un test drive ca să vezi şi să simţi diferenţa.

Da, poţi să măreşti foarte mult spaţiul de depozitare adăugând un suport pentru biciclete. Suportul MINI pentru biciclete cu montare în spate poate transporta mai multe biciclete. Este uşor şi robust, cu o acţiune simplă de clic şi funcţia de înclinare care permite accesul uşor la portbagaj.