Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.
Imagine spate, pe diagonală MINI Hatch cu 3 uşi

REBELUL ORIGINAL. RENĂSCUT.

Aderenţă „go-kart” caracteristică, design remarcabil şi echipare completă cu tehnologia viitorului. Noul MINI a fost reinventat pentru a te uimi din nou.

MINI Hatch cu 3 uşi, motor Twin Power Turbo

ŞI MAI MULTĂ PUTERE.

Noul MINI are un nou motor Twin Power, care este mai rapid şi mai eficient din puncte de vedere al consumului de combustibil. Şi îţi mai oferim încă un avantaj. Sentimentul „go-kart” caracteristic a fost intensificat datorită ecartamentului mai lat, a suspensiei mai rigide şi a centrului de greutate coborât. Ieşi cu viteză din curbe şi apeşi la maximum pedala de acceleraţie pe drumurile drepte – acest motor îţi oferă adrenalină pură.

MINI Hatch cu 3 uşi, moduri de condus MINI, RELAXARE

RELAXARE SAU ADRENALINĂ?

Defineşte-ţi stilul individual de condus. Modurile de condus MINI adaptează performanţa automobilului în funcţie de dispoziţia ta. Trebuie doar să răsuceşti inelul din jurul schimbătorului de viteze pentru a modifica manevrabilitatea şi răspunsul automobilului tău MINI. Vrei să petreci o după-amiază de duminică în mod relaxat? Alege modul GREEN pentru experienţe liniştite şi eficienţă optimizată a consumului de combustibil. Simţi nevoia de adrenalină? Selectează modul SPORT pentru răspuns foarte prompt al direcţiei, acceleraţiei şi suspensiei.

MINI Hatch cu 3 uşi, head-up display

ATENŢIE MAXIMĂ.

Eşti mereu atent(ă) la condus, cu ajutorul sistemului MINI Head-Up Display. Panoul transparent situat în faţa parbrizului proiectează informaţii din trafic direct în câmpul tău vizual, fără a-ţi distrage atenţia de la drum. Nu a fost niciodată atât de simplu să primeşti informaţii precum avertizări despre viteza de rulare sau asistenţă la condus.

LUMINI SPECIALE.

În MINI nu se lasă niciodată noaptea. Porneşte la drum într-o atmosferă relaxată cu luminile ambientale cu tehnologie LED, care sunt dispuse strategic în interiorul automobilului. Poţi alege dintr-un număr foarte mare de culori din întreg spectrul şi poţi seta lumina în funcţie de starea ta de spirit. Lumini strălucitoare, oraşul şi MINI-ul tău.

MINI Hatch cu 3 uşi, STRĂLUCIRE

SIGURANŢĂ ÎN FIECARE DETALIU.

Noul MINI beneficiază de un nou set de măsuri de siguranţă. Senzorii inteligenţi te ajută în situaţiile dificile de condus, în timp ce numeroase alte funcţii te protejează în cazul unei coliziuni. Astfel, trăieşti din plin bucuria de a conduce şi eşti în deplină siguranţă.

MINI Hatch cu 3 uşi, tehnologia avansată de frânare MINI.

SISTEM AVANSAT DE FRÂNARE.

Tehnologia avansată de frânare îţi oferă control complet asupra automobilului. Sistemul de Antiblocare al roţilor la frânare (ABS) de ultimă generaţie îţi permite să frânezi rapid pe drumuri alunecoase, iar Distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD - Electronic Brakeforce Distribution) distribuie forţa de frânare între cele patru roţi, în funcţie de condiţiile de drum. Controlul frânării în curbe (CBC - Cornering Brake Control) îmbunătăţeşte stabilitatea atunci când intri în curbe la viteze mari, în timp ce Asistentul la frânare accelerează procesul şi astfel reduce la minimum distanţa de frânare.

MINI Hatch cu 3 uşi, anvelope runflat.

ANVELOPE RUNFLAT.

Tehnologia runflat îţi permite să-ţi continui drumul la viteze de până la 80 km/h, în cazul în care există o pană la anvelopă. Pereţii laterali sunt din cauciuc termorezistent, iar forma specială a jantelor împiedică pierderea presiunii, chiar şi în viraje. Astfel, vei putea să-ţi continui drumul până într-un loc unde, în caz de pană, poţi schimba anvelopa în condiţii de siguranţă.

Airbag-uri rapide pentru MINI Hatch cu 3 uşi

AIRBAG-URI RAPIDE.

În caz de accident, MINI creează instant un zid de protecţie în jurul tău. Cele şase airbag-uri din faţă şi din spate, împreună cu airbag-urile cortină din părţile laterale, se declanşează într-o clipă. Tensiometrele centurilor de siguranţă se activează şi te ţin pe tine şi pe pasagerii tăi departe de panoul de bord şi de scaunele faţă.

DESIGNUL ÎN DETALIU.

Priveşte noul model MINI îndeaproape. Îndrăzneşte să-l atingi...

Vizualizare caroserie MINI Hatch cu 3 uşi

DESIGN CLASIC. ASPECT FRESH.

Grila radiatorului MINI este acum şi mai impresionantă datorită designului hexagonal şi a noii rame cromate, care se integrează perfect. Farurile mari, circulare sunt puţin mai îndepărtate unul faţă de celălalt şi sunt finisate cu rame lucioase în crom, adăugând un detaliu atractiv părţii frontale clasice.

Butonul Start/ Stop motor al MINI Hatch cu 3 uşi

BUTON START/ STOP MOTOR.

Butonul mare Start/ Stop motor luminează cu LED-uri de culoare roşie, pentru marca începutul unei noi aventuri. Printr-o simplă atingere simţi cum MINI-ul tău prinde viaţă: motorul porneşte şi tu eşti gata de drum.

Faruri MINI cu tehnologie LED

FARURI INOVATOARE.

Trecutul întâlneşte viitorul. Luminile de zi cu tehnologie LED în formă de semicerc integrate opţional în farurile principale circulare, caracteristice MINI, oferă automobilului tău aspect atractiv. Acestea pot fi îmbunătăţite prin alegerea opţiunii cu tehnologie LED integrală.

Scaune ergonomice MINI.

SCAUNE ERGONOMICE.

Simţi că deţii controlul indiferent de locul pe care îl ocupi în automobil. Scaunele sport sunt disponibile în echiparea standard şi au formă ergonomică, pentru a-ţi oferi confort sporit. Poţi alege dintr-o gamă variată de ornamente, inclusiv din combinaţie stofă/ piele artificială în Negru Pearl, combinaţie stofă/ piele Diamond, piele Cross Punch şi piele Lounge.

Capace pentru oglinzi şi vopsele MINI

CULORI CONTRASTANTE.

Detalii care impresionează: poţi opta pentru plafon şi oglinzi exterioare în Alb Aspen, în Negru Jet sau în culoarea caroseriei. Doreşti alte combinaţii mai creative? Poţi alege dintr-o gamă de culori opţionale extravagante.

Vopsele MINI Hatch.

VOPSELE.

Poţi alege dintre Alb Pepper şi Portocaliu Volcanic sau dintre alte opt culori metalizate: Gri Moonwalk, Roşu Blazing, Negru Midnight, Verde British Racing, Albastru Deep, Gri Thunder, Argintiu Melting şi Argintiu White.

Interior personalizat pentru MINI Hatch.

INTERIOR PERSONALIZAT.

Eleganţă şi perfecţiune. Poţi personaliza interiorul în mult mai multe moduri decât ţi-ai imaginat vreodată. Alege detaliile de design ale suprafeţelor interioare, ale panoului de instrumente şi ale elementelor structurale, împreună cu pachetele suplimentare Colour Line şi Chrome Line.

Partea spate a MINI Hatch cu 3 uşi.

PARTE SPATE ATRACTIVĂ.

Văzut din spate, noul MINI are aspect elegant şi dinamic. Stopurile sunt mai mari şi au cadru cromat, iar în partea inferioară se află nu doar una, ci două ţevi de eşapament. Astfel cei care încearcă să ţină pasul cu tine au parte de o privelişte de admirat.

Pachet John Cooper Works Chili.

Vrei ca MINI-ul tău să fie şi mai atractiv?

Aspect exterior inedit.

Alege nivelul de echipare John Cooper Works Chili, care cuprinde jante John Cooper Works din aliaj uşor de 17” în negru, kit aerodinamic JCW, inclusiv bare-spoiler în stil JCW, praguri laterale mascate şi spoiler spate cu aspect specific JCW.

Senzaţia motorsport vine din interior.

Ia cu asalt carosabilul şi bucură-te de interiorul captivant al nivelului de echipare John Cooper Works Chili. Eşti de neoprit cu volanul John Cooper Works, pedalele din oţel inoxidabil şi multe alte echipamente.

Intră în automobil şi încarcă-te cu energie.

Totul începe atunci când intri în automobilul tău MINI Hatch cu 3 uşi. Pragurile portierelor îţi oferă un indiciu asupra senzaţiilor tari care te aşteaptă, iar scaunele sport în combinaţie stofă/ piele Diamond în Negru Carbon îţi asigură poziţia perfectă pentru un stil de condus foarte sportiv.

TOATE SISTEMELE ACTIVE.

Panoul central de instrumente MINI reprezintă fereastra către universul de tehnologii şi servicii online. Renumitul vitezometru, care se afla chiar acolo, a fost mutat în spatele volanului, iar interfaţa circulară clasică este acum un ecran color impresionant cu rezoluţie înaltă – în funcţie de varianta de radio aleasă. Acest ecran cu vizibilitate excelentă îţi permite să controlezi totul, de la divertisment şi navigaţie, până la tehnologia avansată a sistemului MINI Connected. Toate funcţiile la care te poţi gândi: muzică, reţele de socializare, navigaţie prin satelit, informaţii din trafic şi aplicaţii pentru automobil. Afişajul este încadrat de un inel cu LED, care îşi schimbă culoarea pentru a comunica diverse evenimente – este esenţa MINI.

MINI Connected

MINI Connected.

Tehnologia de ultimă generaţie întâlneşte spiritul MINI: noul partener de drum te va însoţi în toate aventurile tale la volan. Pachetul MINI Connected opţional te menţine conectat la reţele de socializare, muzică online, informaţii din trafic, aplicaţii pentru automobil şi multe altele.

Apel de urgenţă MINI.

SOS.

În cazul unui accident, MINI este mereu alături de tine. Prin intermediul apelului de urgenţă , automobilul tău MINI sună automat către serviciul unic de urgenţă.

Cameră video cu perspectivă spate MINI.

VIZIBILITATE OPTIMĂ ÎN JURUL AUTOMOBILULUI.

Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă în partea spate şi chiar afişează marcaje ajutătoare pe imagine, pentru a te asista la parcare. Asistentul la parcare te ajută să găseşti locul de parcare potrivit şi ghidează automobilul tău MINI în locuri de parcare înguste – fără a fi nevoie să atingi măcar volanul. Uite, fără mâini.

Panou central de instrumente MINI

ALEGE SĂ STRĂLUCEŞTI.

Inelul LED care încadrează panoul central de instrumente MINI îşi schimbă culoarea în funcţie de diverse situaţii, precum reglarea volumului muzicii, turaţiile motorului, apelurile telefonice şi asistenţa la condus.

Întreţinere inteligentă MINI.

ÎNTREŢINERE INTELIGENTĂ.

Datorită serviciului MINI Teleservices, nicio problemă a automobilului tău nu va trece neobservată. Pentru că MINI ştie când are nevoie de service şi va trimite automat partenerului tău de service MINI datele rezultate în urma diagnozei. Bineînţeles, poţi iniţia şi tu apelul, în mod manual, pentru a preveni anumite probleme.

Panou central de instrumente MINI „MINI XL Journey Mate”.

NU TE RĂTĂCEŞTI NICIODATĂ.

Cu sistemul de navigaţie MINI de ultimă generaţie, integrat în panoul central de instrumente MINI, eşti mereu pe drumul cel bun. Pentru a beneficia de asistenţă pe tot parcursul călătoriei, trebuie doar să descarci aplicaţia MINI Connected XL Journey Mate. Aceasta are rol de planificator al traseului, de ghid de călătorie şi de calendar – toate integrate într-o singură aplicaţie – şi în acelaşi timp îţi oferă informaţii despre trafic, vreme şi locurile de parcare disponibile. (Nu este disponibil în România)

John Cooper Works

John Cooper Works

Descoperă potenţialul maxim.

Mai multă putere. Mai multe îmbunătăţiri exclusiviste. Mai multă distracţie la condus. Modelele John Cooper Works îşi au originile în legendele motorsport create de John Cooper şi sunt la fel de impresionante în prezent ca pe vremuri –
când erau campioane pe circuitele de curse. Dacă doreşti ca MINI-ul tău să îţi ofere şi mai multe senzaţii palpitante şi exclusivitate, atunci căutările tale au luat sfârşit.

MINI cu 3 uşi

ÎNTÂLNEŞTE FAMILIA MINI.

MINI Hatch family
MINI cu 3 uşi
Putere
kW [hmclight.label.power.disclaimer]
Emisii de CO2
Combustibil
l/100 km disclaimer
Acceleraţie
s de la 0 la 100 km/h [hmclight.label.acceleration.disclaimer]
One De la 18.683 €
75 (102)
4,9 - 5,0, 4,9, 5,0
One D De la 20.587 €
70 (95)
3,7 - 3,8, 3,7, 3,8
Cooper De la 21.122,5 €
100 (136)
4,5 - 4,6, 4,5, 4,6
Cooper D De la 22.848 €
85 (116)
3,8 - 3,9, 3,8, 3,9
Cooper S De la 26.001,5 €
141 (192)
5,7 - 5,8, 5,7, 5,8
Cooper SD De la 29.155 €
125 (170)
4,1, 4,1, 4,1
John Cooper Works De la 32.844 €
170 (231)
6,6, 6,6, 6,6