MINI Cooper SE - Essential Trim

Detalii importante despre stiluri.

Experimentează senzaţia curselor auto pe şosea cu jante din aliaj seducătoare, scaune sport inspirate de sporturile cu motor şi materiale rafinate.

CARACTERISTICI INCLUSE.

Iată câteva dintre caracteristicile deosebite de care vei avea parte după ce alegi ce îţi doreşti.

TOATE ECHIPAMENTELE ŞI FUNCŢIILE INCLUSE ÎN MODELUL TĂU MINI.

Pachete disponibile

Vrei să testezi
modelul MINI Cooper pur electric?

MINI pur electric - teaser test drive MINI pur electric - teaser test drive

URMĂTORII PAŞI.

Întrebări frecvente.

MINI Cooper pur electric beneficiază de o autonomie până la 400 km (WLTP). Este mai mult decât suficient pentru majoritatea călătoriilor pe care ţi le poţi imagina. Este doar o chestiune de a te gândi cât de multă autonomie foloseşti şi unde o foloseşti.

Automobilele electrice operează un sistem cunoscut sub numele de frânare regenerativă. În timpul procesului, sistemul de frânare al unui automobil electric recaptează energia cinetică şi o converteşte în electricitate - reîncărcându-şi efectiv propria baterie. Acest sistem ajută la optimizarea eficienţei unui automobil electric, necesitând mai puţin efort pentru a accelera înainte. Deci, atunci când ridici piciorul de pe pedală, începi automat să frânezi şi ai pedala de frână ca mijloc suplimentar de încetinire. Deci este, fără îndoială, mai uşor şi mult mai eficient.

Dacă parcurgi 100 km pe zi, poţi obţine nivelul de energie necesar la o staţie de încărcare rapidă c.c. în 35 de minute. Încărcarea la o staţie de încărcare c.a. sau la un sistem Wallbox casnic va dura aproximativ 2 ore şi 30 de minute, iar la o simplă priză casnică 6 ore.

Da, poţi personaliza automobilul tău MINI Cooper pur electric după gustul tău cu o mare varietate de nuanţe de vopsea pentru caroserie. De asemenea, există opţiunea de a-i spori aspectul decorând plafonul cu unul dintre gradienţii speciali în mai multe culori pe care îi ai la dispoziţie. Îl poţi personaliza şi mai mult în funcţie de stilul tău de viaţă cu o serie variată de opţiuni. De exemplu, nivelurile de stil sunt pachete de echipamente opţionale special concepute pentru a a-ţi permite să personalizezi şi mai mult automobilul tău MINI Cooper pur electric în funcţie de gusturile tale. Stilul Essential este disponibil standard. Poţi personaliza confortul, sportivitatea sau stilul automobilului tău MINI cu Stilurile Classic, Favoured sau JCW.