DEALERUL PREFERAT

MINI Electric şi Plug-in Hybrid cu Ecotichet

UN VIITOR ÎMPREUNĂ.

MINI Plug-in Hybrid cu Ecotichet.

MINI Countryman

MINI Countryman

Plug-in Hybrid

  • Ecotichet 20.000 lei*
  • Garanţie 3 ani.
  • Autonomie în mod electric 47 - 52 km.
  • Consum mixt de energie electrică: 13,1 – 14 kWh/100 km
  • Emisii mixte de CO2: 40 – 45 g/km.
  • Consum mixt de combustibil: 1,7 – 2,0 l/100 km.

Acceptă extraordinarul: noul MINI Cooper SE Countryman ALL4.

Valorifică puterea unui motor electric împreună cu cea a unui motor cu combustie, pentru a crea o experienţă de condus deosebită şi sustenabilă. Noul MINI Countryman Plug-in Hybrid găseşte echilibrul perfect între putere şi eficienţă, pentru ca tu să beneficiezi de ceea ce este mai bun din ambele lumi, datorită designului său bine gândit şi a ingineriei precise.

Acum este şi mai uşor să laşi noul MINI Cooper SE Countryman ALL4 să te ducă oriunde îţi doreşti cu ajutorul ecotichetului de 20.000 lei. în plus, te bucur şi de garanţie extinsă de 3 ani.

Contactează acum dealerul tău MINI preferat şi cere o ofertă pentru noul MINI Cooper SE Countryman ALL4.*Ofertă valabilă prin Programul National de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului. Detalii la dealerii autorizaţi BMW participanţi în campanie.

MINI Connected App

MINI CONNECTED.
TAP INTO YOUR MINI.

Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App. Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.