DEALERUL PREFERAT

Fii pe val! Cu ajutorul jantelor şi anvelopelor MINI originale.

dam Image

Siguranţă înainte de toate.

Anvelope MINI originale.

Anvelopele MINI care poartă marcajul cu stea îţi oferă siguranţă sporită. Aceste anvelope și-au demonstrat utilitatea şi calitatea în teste amănunţite de siguranţă efectuate de MINI, care sunt mai riguroase decât sistemul UE de etichetare a pneurilor. Anvelopele primesc marcajul cu simbolul stea doar dacă îndeplinesc criteriile stricte MINI. Aceste anvelope oferă protecţie de durată pentru tine, pentru automobilul tău MINI şi pentru mediul înconjurător datorită RDC, tehnologiei runflat, consumului mic de combustibil şi scăderii rezistenţei la rulare.  

MINI John Cooper Works.
Anvelope MINI cu marcaj cu stea.

Anvelopele MINI sunt supuse unor teste amănunţite care le analizează până în cel mai mic detaliu, pentru ca tu să fi mereu în siguranţă în timpul călătoriei şi să te bucuri de plăcerea nelimitată de a conduce. Doar anvelopele care îndeplinesc 100% criteriile stricte MINI în toate testele riguroase la care sunt supuse vor primi marcajul cu simbolul stea.

dam Image
Asigurare MINI pentru anvelope de 36 de luni, inclusă.

Marcajul cu simbolul stea MINI nu reprezintă doar o garanţie a calităţii. Acesta vine insoţit şi de asigurare. Asigurarea MINI pentru anvelope se aplică tuturor anvelopelor şi jantelor MINI originale care poartă marcajul cu stea şi care sunt achiziţionate începând cu data de 1 martie 2017, de la partenerul MINI.  Asigurarea MINI pentru anvelope este valabilă 36 de luni de la data achiziţiei şi implică rambursarea până la 100% a costurilor de achiziţie. Află mai multe detalii în catalogul nostru.

dam Image
Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (RDC).

Presiunea în anvelope reprezintă o caracteristică importantă de care trebuie să ţii cont atunci când vine vorba de anvelopele automobilului tău. Din acest motiv – şi datorită noilor reglementări legale – toate anvelopele MINI sunt echipate cu sistem de control al presiunii în anvelope (RDC) începând cu luna martie 2014. Acest sistem detectează eventuale pierderi de presiune la toate cele patru roţi, iar astfel siguranţa este sporită. Anvelopele cu nivel optim de presiune au rezistenţă mai mică la rulare şi se deteriorează mai greu. Beneficiezi de consum de combustibil mai mic, iar anvelopele tale au durată de viaţă mai lungă.

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro
Tehnologie MINI runflat.

Îţi poţi continua drumul chiar şi în caz de pană – datorită anvelopelor MINI runflat. Tehnologia runflat îţi permite să-ţi continui drumul la viteze de până la 80 km/h până la cel mai apropiat centru de service MINI. Pereţii laterali sunt din cauciuc termorezistent, iar forma specială a jantei împiedică pierderea de presiune, chiar şi în viraje.

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro
Menţine-te în formă! Anvelope MINI cu REZISTENŢĂ redusă la rulare.

Anvelopele noastre trec testul timpului în ceea ce priveşte deformarea, rezistă mai mult şi consumă mai puţin combustibil. Atunci când o anvelopă este deformată, energia necesară pentru rularea automobilului creşte, iar astfel consumul de combustibil este mai mare. În cazul anvelopelor MINI cu rezistenţă redusă la rulare, deformarea este redusă prin folosirea unor materiale speciale pe suprafaţa de rulare şi pe lateral.