Intră în lumea accesoriilor MINI.

Al tău. Peste tot şi oriunde: personalitate puternică şi excentrică. Ai la dispoziţie numeroase modalităţi de personalizare a MINI-ului tău. Etalează-ţi stilul personal pe carosabil cu ajutorul gamei de accesorii MINI originale. 

dam Image

Fii pe val!

Echipează-ţi automobilul cu un set de jante impresionante. Designul, aderenţa şi varietatea jantelor asigură plăcere de a conduce şi siguranţă sporită. Cu ajutorul Configuratorului pentru jante şi anvelope poţi vedea cum vor arăta acestea pe MINI-ul tău, înainte de a le achiziţiona.

Jante şi anvelope MINI originale

MINI John Cooper Works.

John Cooper Works.

Cel aflat la volanul unui model John Cooper Works se va situa mereu în fruntea clasamentului – automobilele John Cooper Works sfidează legile naturii. Banda de viteză îţi aparţine. Accesoriile MINI John Cooper Works îţi stau la dispoziţie pentru a-ţi exprima şi mai bine stilul sportiv. Personalizează-ţi automobilul cu ajutorul componentelor John Cooper Works: acestea oferă un plus de adrenalină tuturor fanilor motorsport. 

Centru de comandă cu MINI Infotainment.

Îţi oferim tot ce este mai bun prin intermediul pachetului care conţine multe opţiuni pentru divertisment, telecomunicaţii, navigaţie şi tehnologie – cu MINI Infotainment eşti mereu pe val. Tehnologia noastră de ultimă generaţie permite conectarea smartphone-ului la automobil, serviciile multimedia de înaltă calitate asigură divertisment în stilul caracteristic MINI, iar sistemele inteligente de navigaţie te ajută să ajungi la destinaţie în mod sigur.

 

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro

Divertisment.

Oriunde călătoreşti.

Distracţia este garantată de serviciile de divertisment de înaltă calitate oferite de MINI. Convinge-te de experienţa acustică inedită şi oferă pasagerilor tăi momente de neuitat.

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro

Telecomunicaţii.

Mereu la curent cu tot ce se întâmplă.

Serviciile de comunicaţii şi muzică asigură un plus de confort în timpul călătoriei. Bucură-te de opţiunile de divertisment disponibile şi rămâi conectat la ceea ce contează pentru tine.

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro

Navigaţie.

Ştii mereu unde te afli.
 

Cum poţi ajunge la destinaţie sigur, comod şi în timp util? Nimic mai simplu: cu sistemele de navigaţie MINI. Acestea te asigură că soseşti rapid şi fără stres.

Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro Kit-uri de personalizare MINI John Cooper Works Pro

Tehnologie.

Garantăm excelenţă.

 

 

Doreşti să descoperi cele mai noi inovaţii care transformă condusul într-o experienţă palpitantă? MINI îţi oferă acces la toate acestea! Eşti în ton cu vremurile datorită tehnologiilor MINI – indiferent dacă ai nevoie de o antenă cu design inedit sau de un sistem de alarmă eficient.

Performanţă inegalabilă.

Oferă stare de bine MINI-ul tău cu ajutorul produselor noastre premium de îngrijire împotriva murdăriei. Produsele MINI de îngrijire îţi menţin automobilul curat şi strălucitor. Descoperă gama noastră variată de opţiuni şi bucură-te de MINI-ul tău în fiecare zi! 

dam Image