Piese MINI originale.

Imagine cu un specialist de service MINI care analizează un DVD-player

Piese de schimb.

Toate piesele MINI originale sunt create special pentru MINI-ul tău. În plus, gama de piese pentru toate modelele MINI este disponibilă timp de până la 15 ani după ce producţia a fost întreruptă. Acestea se află în stoc la toţi partenerii de service MINI din întreaga lume.

Piese reciclate.

Piesele reciclate oferă aceeaşi calitate MINI şi dispun de garanţie pe o perioadă de doi ani – iar în acelaşi timp, te ajută să economiseşti până la 50% în comparaţie cu piesele noi. 

MINI Original Battery

Baterie MINI originală.

Este de trei ori mai rapidă decât bateriile convenţionale cu calciu, are durată de viaţă mai lungă şi nu necesită întreţinere; ai încredere în performanţa perfectă şi în fiabilitatea bateriilor MINI originale – indiferent de temperatura din exterior.

MINI Original Brake Discs

Discuri de frână MINI originale.

Combinaţia specială de materiale folosite în crearea discurilor de frână MINI originale garantează stabilitate optimă, conductivitate termică şi durabilitate, pentru a oferi confort şi performanţă înaltă la frânare.

MINI Original Fuel Filter

Filtru de combustibil MINI original.

Este creat cu materiale de filtrare de calitate şi a fost testat special pentru presiunea înaltă din motoarele MINI. Filtrul de combustibil MINI Original menţine eficienţa şi starea excelentă a motorului MINI, pentru şi mai multă distracţie la condus.

MINI Original Microfilter

Microfiltru MINI original.

Microfiltrul MINI este creat din lână cu încărcare electrostatică şi carbon activ şi împiedică pătrunderea gazelor toxice şi a particulelor de murdărie în interiorul automobilului. Astfel, particulele microscopice sunt filtrate aproape în totalitate, iar cele rămase sunt în proporţie de doar 5 μm.

MINI Original Brake Pads

Plăcuţe de frână MINI originale.

Integrarea perfectă a plăcuţelor de frână MINI originale în modelul tău MINI creşte performanţa frânelor, scade forţa de frânare necesară şi uzura ce rezultă din aceasta – în plus, are impact pozitiv asupra durabilităţii.

MINI Original Oil Filter

Filtru de ulei MINI original.

Uleiul murdar creşte consumul de combustibil şi poate cauza defecţiuni grave în interiorul motorului. Filtrul de ulei MINI original oferă motorului MINI uleiul de care are nevoie.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

Ştergătoare de parbriz MINI originale.

Sunt create pentru a se potrivi pe parbrizul curbat al MINI-ului tău, oferind aerodinamică perfectă şi performanţă optimă la curăţare. Astfel, parbrizul rămâne fără urme sau murdărie pe o perioadă de peste 300 de ore de folosire.

MINI Original Spark Plug

Bujii MINI originale.

Atunci când mergi cu viteză constantă pe autostradă, bujiile produc peste 70 de scântei pe secundă. Iar pentru a beneficia de o experienţă de condus perfectă, este necesară armonizarea întregului proces de combustie şi a componentelor electronice ale motorului.

MINI Original Air Filter

Filtru de aer MINI original.

Este creat special pentru fiecare motor MINI diferit, are nivel de separare a particulelor de praf de 99% şi durată de viaţă de la 60.000 până la 100.000 km. Cu filtrul de aer MINI original, motorul tău va fi întotdeauna protejat de praf.