DIMENSIUNI

COMPACT ŞI ELECTRIC.

Automobilul MINI perfect pentru tine se află la doar câteva clicuri distanţă, dar vrem să te ajutăm să selectezi modelul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Un factor cheie care este adesea trecut cu vederea atunci când vrei să-ţi cumperi un automobil este reprezentat de dimensiunile acestuia. Cunoaşterea măsurătorilor exacte este esenţială. Acest ghid a fost conceput pentru a-ţi permite să afli mai multe despre MINI Cooper pur electric şi pentru a-ţi oferi câteva motive pentru care este bine să cunoşti aceste informaţii.

MINI pur electric - trei sferturi - dimensiuni MINI pur electric - trei sferturi - dimensiuni MINI pur electric - trei sferturi - dimensiuni
MINI pur electric - dimensiuni - parcări şi garaje

PARCĂRILE ŞI GARAJELE.

Dacă deţii un garaj, trebuie să te asiguri că automobilul tău MINI va încăpea în spaţiul de care dispui. Nu toate garajele au aceleaşi dimensiuni. Noul MINI Cooper pur electric are o lungime de 3.858 mm (Cooper S, 4.036 mm), o lăţime de 1.928 mm (până la oglinzile laterale) şi o înălţime de 1.460 mm.

RAZĂ DE BRACARE DE 10,8 M.

Diametrul de întoarcere al unui automobil este spaţiul minim de care acesta are nevoie pentru a efectua un viraj circular (de exemplu, un viraj în U). Noul MINI Cooper pur electric are o rază de bracare de 10,8 m. Astfel, în ciuda spaţiului suplimentar, asigură în continuare o manevrare agilă pe străzile oraşelor şi în traficul aglomerat, iar vizibilitatea excelentă te ajută să ştii exact unde sunt colţurile sale.

MINI pur electric pur electric - dimensiuni - rază de bracare
MINI pur electric - dimensiuni - roţi şi jante

JANTE DIN ALIAJ DE 16-18".

Gama noastră de jante din aliaj elegante sau sportive de 16-18" îţi va îmbunătăţi foarte mult călătoria şi va conferi automobilului tău MINI Cooper pur electric un aspect unic. Trebuie doar să alegi tipul de motor preferat şi-ţi vom oferi o gamă de roţi pentru iarnă şi vară potrivite.

Dimensiunea roţii este subiectivă, deoarece depinde de gusturile tale în materie de design şi de priorităţile tale. Dar dacă circuli pe drumuri accidentate, atât roţile de 16", cât şi cele de 18" îţi vor asigura o deplasare lină. Roţile de 18" arată fantastic, dar sunt mai grele, ceea ce ar putea afecta consumul de combustibil. De ce nu consulţi partenerul tău MINI pentru mai multe informaţii? Poţi chiar să faci un test drive ca să vezi şi să simţi diferenţa.