MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI CABRIO PUR ELECTRIC
MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

ULTIMUL DIN GENERAŢIA SA.

Fiind o combinaţie uluitoare de performanţă, prezenţă şi caracter practic, MINI Clubman Final Edition oferă satisfacţie pe toate fronturile. Elegant şi inteligent pentru oraş – spaţios şi versatil pentru călătorii mai lungi. Inspirat de primul model Clubman creat în 1969, acesta reprezintă un omagiu şi o celebrare. Iar cu doar 1.969 automobile disponibile în întreaga lume, este rezervat celor pasionaţi de stilul discret şi de măiestria robustă.

Comandă modelul tău azi cât încă mai este posibil.

GÂNDIT ÎN CELE MAI MICI DETALII.

MINI Clubman Final Edition include cea mai extinsă listă de specificaţii standard de până acum. Am adus rafinamentul la potenţialul său suprem. Nu mai este nimic de adăugat. Ai tot ce ai nevoie. Aşa că aşază-te la volan. Relaxează-te şi lasă-l să-ţi deschidă drumul către noi experienţe.

MINI Clubman Final Edition - teaser - funcţii suplimentare

DESCOPERĂ DETALIILE.

MINI Clubman Final Edition - lineup

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

de la 37.009 € TVA inclus

PENTRU TINE ŞI MODELUL TĂU MINI.

ACCESORII ATRACTIVE ŞI OFERTE DE FINANŢARE.

GĂSEŞTE ACCESORIILE PE CARE LE CAUŢI.

MINI Clubman Final Edition - accesorii

Declinarea responsabilităţii:

Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie indicate au fost calculate potrivit Regulamentului (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă la momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat. Valorile unor automobile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). [În ceea ce priveşte aceste automobile, pentru taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.] Specificaţiile privind eficienţa CO2 sunt calculate potrivit Directivei nr. 1999/94/CE şi a Regulamentului CE în versiunea curentă aplicabilă. NEDC – Not available for Romania. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie ale automobilelor noi, care sunt disponibile la toate punctele de vânzare şi la https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. Preţul este o recomandare fără caracter obligatoriu a producătorului (include TVA, nu include costurile de transport). Partenerul tău MINI îţi va oferi cu plăcere orice informaţii doreşti despre preţul final.