DEALERUL PREFERAT

finedata_A0229563_faracanal

BONUS TRADE-IN ŞI ECOTICHET

PÂNĂ LA 2% BONUS DE TRADE-IN.

 

Protecția mediului reprezintă o preocupare importantă și mereu prezentă în tot ceea ce dezvoltăm: tehnologii, produse, servicii, procese de producție care folosesc energie regenerabilă. Respectăm angajamentul nostru de reînnoire a parcului auto la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care derulăm programul și în România.

Îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil MINI. Partenerii autorizaţi MINI pot prelua automobilul, oferind un suport suplimentar de până la 2%, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017. 

Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. 

În plus, pentru MINI Countryman plug-in hybrid beneficiezi de programul "Rabla Plus" cu un sprijin de aproximativ 4.500 €.*

* Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019 derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu.