DEALERUL PREFERAT

MINI Electric cu Ecotichet

ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

MINI ELECTRIC CU ECOTICHET 45.000 LEI.*

Incursiunea în noua lume integral electrică MINI creează poveşti încărcate cu pasiune. MINI Cooper S E reprezintă o nouă evoluţie a caracterului MINI. Este extrem de expresiv, plin de energie, inventiv şi carismatic, inspirat din tradiţie dar avangardist din fire. Alege un nou partener pentru viitoarele tale experienţe urbane şi lasă-te purtat de senzaţia electrizant de dinamică la volanul noului MINI Electric. 

 

Pe lângă tehnologiile inovatoare şi aspectul jucăuş, noul MINI Electric te va face să te simţi că ești parte din schimbare și contribui la reinventarea în bine a lumii din jurul tău, prin lipsa emisiilor de noxe şi a zgomotului infernal din trafic. Descoperă toate detaliile unei legende reinventate, MINI Electric, şi condusul fără consum de carburanţi cu ajutorul ecotichetului de 45.000 lei care te apropie de automobilul perfect pentru stilul tău de viață urban.

 

Contactează acum dealerul tău MINI preferat şi cere o ofertă pentru electrizantul MINI Cooper S E.

            

 

*Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024.

Ofertă valabilă prin Programul național de finanțare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.