DEALERUL PREFERAT

MINI Electric. Green Bonus şi ecotichet de PÂNĂ LA 57.000 lei.

Imagine cu MINI Cooper SE Alb. Imagine cu MINI Cooper SE Alb.
MINI Cooper SE

MINI COOPER SE.

Autonomie: 226 – 234 km

  

Green Bonus

  • Dobândă 1,95%, pe 5 ani cu avans 5%
  • MINI Service Inclusive pentru 5 ani / fără limită de km
  • Garanţie extinsă pe 3 ani / 200.000 km
  • Flexible Fast Charger

 + Ecotichet de până la 57.000 lei

 


*Notă de informare:

Ofertă de finanţare supusă unor termeni şi condiţii, valabilă doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, la dealerii participanţi în campanie.

Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

 

O nouă evoluţie a caracterului MINI: Electric.

Este extrem de expresiv, plin de energie, inventiv şi carismatic, inspirat din tradiţie dar avangardist din fire. Alege un nou partener pentru viitoarele tale experienţe urbane şi lasă-te purtat de senzaţia electrizant de dinamică la volanul noului MINI Electric.

Descoperă toate detaliile unei legende reinventate, MINI Electric şi condusul fără emisii de noxe. Acum poţi avea ecotichetul de până la 57.000 lei şi în plus te poţi bucura de beneficiile Green Bonus pentru modelul tău MINI Electric.


Contactează acum dealerul tău MINI preferat şi cere o ofertă pentru electrizantul MINI Cooper SE.

Imagine cu MINI Cooper SE alb

MINI Connected App

MINI CONNECTED.
TAP INTO YOUR MINI.

Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App. Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.