DEALERUL PREFERAT

MINI Countryman Hybrid cu Ecotichet

DOUĂ LUMI. O SINGURĂ VIZIUNE.

NOUL MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID. ECOTICHET 20.000 LEI.*

Propulsat atât de un motor electric cât și de un motor cu ardere internă, noul MINI Countryman Plug-in Hybrid reprezintă spiritul unui explorator combinat cu pasiunea pentru tehnologie. Protejează orașul de zgomot și emisiile de noxe conducând în mod integral electric noul MINI Cooper S E Countryman ALL4. În plus, te bucuri de acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde. Condusul sustenabil tocmai a devenit mai distractiv.

 

Scoate-l din priză și distracția poate începe. Cu ajutorul ecotichetului de 20.000 lei ești mai aproape ca niciodata de partenerul optim pentru cele mai îndrăznețe călătorii. În plus poţi comuta comod și automat între modurile MAX eDRIVE, AUTO eDRIVE și SAVE BATTERY. De asemenea, poţi încărca bateria cu ajutorul unei prize obişnuite sau la o staţie de încărcare specială pentru automobile electrice și plug-in hybrid.

 

Contactează acum dealerul tău MINI preferat şi cere o ofertă pentru noul MINI Cooper S E Countryman ALL4 cu ecotichet.


           

 

*Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024.

Ofertă valabilă prin Programul național de finanțare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.