Personalizează-ţi MINI-ul. Adaugă echipamente pe noul tău automobil MINI sau personalizează-ţi automobilul pe care îl deţii în prezent.

dam Image dam Image

Kit de tuning JCW

Preţ 2.075,22 € TVA inclus

Cu kit-ul de tuning JCW, turbocompresorul Twin Scroll al MINI Cooper S cu transmisie manuală asigură putere de 141 kW. Totodată cuplul maxim este de 250 Nm între 1.750 şi 5.000 rpm. Iar cu funcţia Overboost poţi obţine un cuplu de 270 Nm între 1.750 şi 4.500 rpm pentru o scurtă perioadă de timp. Astfel, MINI Cooper S accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde şi atinge o viteză maximă de 232 km/h. Sistemul de evacuare sport, cu ornamente cromate pentru ţeava de eşapament şi optimizarea traseului de evacuare a gazelor de eşapament, nu este doar un detaliu vizual impresionant, ci oferă şi un sunet mai puternic al motorului. Kit-ul de tuning JCW este completat de sistemul de filtrare a aerului dezvoltat special, care contribuie la o mai bună distribuţie a puterii. Software-ul pentru managementul motorului a fost reconfigurat pentru a-ţi permite să profiţi de puterea maximă a MINI-ului tău şi se asigură că motorul are acceleraţie puternică în toată gama de turaţii.

Pentru MINI Cooper S Clubman până la 03/10; nu este compatibil cu MINI Cooper SD Clubman. 141 kW (192 CP). Părţile componente: sistem de filtrare a aerului JCW, tobă sport din oţel inoxidabil cu ornamente JCW, colector de evacuare (pentru solicitările termice), partea electronică a motorului modificată, emblemă "John Cooper Works" pentru grila frontală şi hayon, capac pentru motor JCW cu numărul trusei, certificat de autenticitate JCW.
Informaţii detaliate referitoare la disponibilitatea produsului puteţi obţine la cerere.

  • Montat la dealerul tău MINI Durată montaj: 360 minute

    Se pot aplica anumite costuri de montaj pentru acest produs.

    Se pot aplica anumite costuri de montaj pentru accesoriile instalate de dealerul tău MINI. Mai multe detalii pot fi obţinute la dealerul tău.

    Disponibilitate model

    • MINI Clubman Cooper S From 2007
  • Contactează un dealer

Preţul listat poate conţine erori sau poate fi schimbat fără notificare în prealabil.