OFERTE DE LA CEI MAI BUNI. Ai la dispoziţie numeroase opţiuni de finanţare pentru numeroase automobile MINI rulate dar aproape noi.

Imagine parţială a parbrizului unui MINI staţionat în faţa unui restaurant Imagine parţială a parbrizului unui MINI staţionat în faţa unui restaurant

Descoperă automobilele rulate MINI dar aproape noi şi profită de condiţiile favorabile pe care ţi le oferim. Spre exemplu, anumite modele dispun de pachet de finanţare foarte avantajos.

Alege automobilul dorit împreună cu oferta de finanţare care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale.

Perspectivă din faţă-dreapta a unui MINI pe circuitul de curse Perspectivă din faţă-dreapta a unui MINI pe circuitul de curse

Plăcerea pură de a conduce. Acum vine şi cu experienţă.

Îţi garantăm că un automobil MINI rulat dar aproape nou îţi va îndeplini toate dorinţele. Automobilul rulat este supus unor teste riguroase înainte să primească certificarea MINI. Cu alte cuvinte, acesta nu va fi oferit spre vânzare până când nu este în formă maximă. Garanţia valabilă pe termen lung şi serviciile de mobilitate suplimentare îţi oferă şi mai multă siguranţă. Acest lucru te asigură că va trece mult timp înainte ca automobilul tău rulat MINI NEXT să te surprindă prin altceva decât prin plăcerea pură de a conduce.

Imagine cu o geantă deschisă din care ies diferite obiecte

Găseşte un automobil rulat MINI NEXT

Găseşte autombilul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale: la MINI NEXT este disponibil în fiecare zi un portofoliu nou de oferte.