DEALERUL PREFERAT

MINI certificat Mâna a doua? Nu chiar.

dam Image

Descoperă plăcerea pură de a conduce automobilele rulate MINI Next şi garanţia acestora, valabilă pe termen lung. Automobilele rulate primesc certificatul MINI Next doar după ce au fost supuse verificărilor tehnice şi vizuale complete: pentru calitate premium 100% şi fiabilitate care nu cunoaşte compromis. Fiecare automobil rulat MINI Next are garanţie de cel puţin 24 de luni şi oferă multiple servicii şi opţiuni de finanţare. Intră în interiorul automobilelor MINI Next şi lasă-te inspirat!

dam Image

Alternativa inteligentă.

Şi noi respectăm standarde. Dar în cazul nostru acestea sunt mai riguroase.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Un automobil rulat MINI Next nu este mai vechi de 5 ani şi nu a parcurs mai mult de 120.000 km. De asemenea, automobilele rulate sunt supuse verificărilor riguroase complete, la 360°. Doar acele automobile care respectă standarde predefinite primesc certificarea MINI. Automobilele MINI Next sunt disponibile exclusiv la partenerii MINI Next, astfel încât calitatea este o garanţie fermă. Convinge-te singur!

dam Image

Ca nou.

Aceste automobile MINI au avut parte de tratament de primă clasă.

Experţii MINI Next au supus fiecare automobil rulat unei verificări complete la 360°, pentru a se asigura că acesta respectă cele mai înalte standarde. Cu toate acestea, pe lângă certificatul de calitate, automobilele rulate certificate MINI Next îţi oferă numeroase avantaje suplimentare. Portofoliul complet de servicii de mobilitate şi opţiunile de garanţie disponibile, variantele atrăgătoare de finanţare şi mai presus de orice, plăcerea pură de a conduce – acestea sunt doar câteva din motivele care te vor uimi.

dam Image

Ce mai aştepţi?

Transformă-ţi visul de a deţine un MINI în realitate! Pachetele noastre de finanţare sunt perfect create pentru a corespunde nevoilor tale – alege varianta care ţi se potriveşte cel mai bine.

Cu ofertele flexibile de la MINI Next, găsim imediat un automobil care să corespundă solicitărilor tale individuale.

Profită de această oportunitate unică de a alege. Tot ce trebuie să faci este să contactezi partenerul tău MINI Next şi să descoperi noi modele în stare foarte bună, disponibile aici cu regularitate.