Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.

URMĂTORUL NIVEL AL STILULUI.

Fii un adevărat maestru al stilului – acum reinventat pentru stilul de viaţă urban. Modelul exclusiv MINI Seven Edition îmbină într-un singur automobil cele mai distinctive elemente ale MINI. Iar datorită conceptului unic de design şi a tehnologiilor inovatoare, MINI Hatch cu 5 uşi duce stilul practic al modelelor MINI la un nivel complet nou. Urcă-te în automobil şi bucură-te de plimbare.

FOARTE SPAŢIOS.

Acum poţi duce cu tine şi mai multe bagaje. MINI Seven Edition Hatch cu 5 uşi este cu doar 161 mm mai lung decât MINI Hatch cu 3 uşi, însă cu siguranţă primeşti mai mult spaţiu. În afară de cele două uşi în plus din spate, bancheta din spate poate găzdui până la trei pasageri şi acum are mai mult spaţiu pentru picioare. Portbagajul are 67 de litri în plus, ceea ce înseamnă un volum total de 278 de litri – ideal pentru călătorii lungi.

DESIGNUL ÎN DETALIU.

Priveşte MINI Seven Edition îndeaproape. Îndrăzneşte să-l atingi.

NUANŢA LAPIS ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Lasă-te fascinat de culoarea Albastru Lapisluxury de la MINI Yours. Inspiraţi de pigmenţii în culoare ultramarin regăsiţi în piatra semipreţioasă Lapis Lazuli, am perfecţionat cea mai intensă nuanţă de albastru pentru un MINI. Dacă preferi o culoare clasică pentru modelul tău Seven Edition, poţi alege dintre Alb Pepper, Negru Midnight sau Verde British Racing. Plafonul şi capacele oglinzilor în Argintiu Melting creează contrast elegant cu culorile pentru caroserie.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR.

Stilul întâlneşte esenţa, odată ce alegi una din cele două variante disponibile. Jantele de 17” tip Seven-spoke în Gri Spectre oferă pachetului Design Model o notă sofisticată, în timp ce jantele de 18” tip Vanity-spoke oferă MINI-ului tău aspect personalizat. Ambele variante în două nuanţe, precum şi celelalte detalii exterioare uimitoare, vor atrage cu siguranţă toate privirile.

CONTRASTE NECONVENŢIONALE.

Dungile ornamentale opţionale în Argintiu Melting se potrivesc perfect cu plafonul şi capacele oglinzilor exterioare. Designul unic este scos în evidenţă de liniile verticale în Maro Malt şi plasează modelul tău Seven Edition direct în fruntea clasamentului.

STIL DE DESIGNER.

Finisajele subtile dau un indiciu despre implicarea designerilor în proiectarea MINI Seven Edition. Emblema MINI Seven scoate în evidenţă hublourile laterale şi întâmpină pe toată lumea care intră în automobil.

POTRIVIRE PERFECTĂ.

Bucură-te de confortul scaunelor sport Seven Edition în Maro Diamond Malt în timp ce explorezi cele mai vibrante zone ale oraşului. Pielea de culoare neagră se asortează perfect cu ţesătura în carouri a panourilor laterale şi cu clasicele cusături în Maro Malt. Ieşi în evidenţă şi alege combinaţia de piele potrivită pentru tine din următoarele variante disponibile: piele Cross Punch în Negru Carbon, piele MINI Yours Lounge în Negru Carbon sau piele Lounge în Gri Satellite.

HABITACLU PREMIUM.

Pragurile portierelor au emblema Seven şi întâmpină fiecare pasager care caută senzaţii tari. MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema Seven, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

PANOU CENTRAL DE INSTRUMENTE.

MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema Seven, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

PACHET DE CULOARE ÎN MARO MALT.

Linia de culoare în Maro Malt oferă culoarea perfectă pentru mânerele portierelor şi pentru panourile pentru genunchi. În plus, reprezintă finisajul perfect pentru modelul Seven Edition inconfundabil.

SUPRAFEŢE ÎN NEGRU PIANO.

Elementele structurale în Negru Piano completează în mod ideal pachetul de culori în Maro Malt.