Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.

REDEFINIREA PERFORMANŢEI.

Motorul cu capacitate de 2.0 litri accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 7,3 secunde, iar astfel ediţia limitată MINI Cooper SD Seven Edition oferă performanţă maximă şi garantează consum mic de combustibil. Poţi simţi motorul TwinTurbo în timp ce te relaxezi în habitaclul creat cu măiestrie, pentru a se potrivi stilului tău individual. Detaliile exclusive precum dungile de pe capotă, de pe plafon şi de pe capacele oglinzilor în Argintiu Melting adaugă o notă suplimentară contrastantă.

REDEFINIREA PERFORMANŢEI.

Motorul cu capacitate de 2.0 litri accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 7,3 secunde, iar astfel ediţia limitată MINI Cooper SD Seven Edition oferă performanţă maximă şi garantează consum mic de combustibil. Poţi simţi motorul TwinTurbo în timp ce te relaxezi în habitaclul creat cu măiestrie, pentru a se potrivi stilului tău individual. Detaliile exclusive precum dungile de pe capotă, de pe plafon şi de pe capacele oglinzilor în Argintiu Melting adaugă o notă suplimentară contrastantă.

DESIGNUL ÎN DETALIU.

Priveşte MINI Cooper SD Seven Edition îndeaproape. Îndrăzneşte să-l atingi...

NUANŢA LAPIS ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Lasă-te fascinat de culoarea Albastru Lapisluxury pentru caroserie de la MINI Yours. Inspiraţi de pigmenţii în culoare ultramarin regăsiţi în piatra semipreţioasă Lapis Lazuli, am perfecţionat cea mai intensă nuanţă de albastru pentru un MINI. Dacă preferi o culoare clasică pentru modelul tău Seven Edition, poţi alege dintre Alb Pepper, Negru Midnight sau Verde British Racing. Plafonul şi capacele oglinzilor în Argintiu Melting creează contrast elegant cu vopseaua exterioară.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR.

Stilul întâlneşte esenţa, odată ce alegi una din cele două variante disponibile. Jantele de 17” tip Seven-spoke în Gri Spectre oferă pachetului Design Model o notă sofisticată, în timp ce jantele de 18” tip Vanity-spoke oferă MINI-ului tău aspect personalizat. Ambele variante în două nuanţe, precum şi celelalte detalii exterioare uimitoare, vor atrage cu siguranţă toate privirile.

CONTRASTE NECONVENŢIONALE.

Dungile de pe capotă opţionale în Argintiu Melting se potrivesc perfect cu plafonul şi capacele oglinzilor exterioare. Designul unic este scos în evidenţă de liniile verticale în Maro Malt şi plasează modelul tău Seven Edition direct în fruntea clasamentului.

STIL DE DESIGNER.

Finisajele subtile dau un indiciu despre implicarea designerilor în proiectarea MINI Seven Edition. Emblema „MINI Seven” scoate în evidenţă hublourile laterale şi întâmpină pe toată lumea care intră în automobil. În interior, emblema este prezentă pe pragurile portierelor şi conferă pachetului Design Edition o tentă sportivă.

POTRIVIRE PERFECTĂ.

Bucură-te de confortul scaunelor sport Seven Edition în Maro Diamond Malt în timp ce explorezi cele mai vibrante zone ale oraşului. Pielea de culoare neagră se asortează perfect cu ţesătura în carouri a panourilor laterale şi cu clasicele cusături în Maro Malt. Ieşi în evidenţă şi alege combinaţia de piele potrivită pentru tine din următoarele variante disponibile: piele Cross Punch în Negru Carbon, piele MINI Yours Lounge în Negru Carbon sau piele Lounge în Gri Satellite.

PANOU CENTRAL DE INSTRUMENTE.

MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema „Seven”, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

HABITACLU PREMIUM.

Pragurile portierelor sunt ornate cu emblema „Seven” şi întâmpină fiecare pasager care caută senzaţii tari. MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema „Seven”, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

PACHET DE CULOARE ÎN MARO MALT.

Linia de culoare în Maro Malt oferă culoarea perfectă pentru mânerele portierelor şi pentru panourile pentru genunchi. În plus, reprezintă finisajul perfect pentru modelul Seven Edition inconfundabil.

SUPRAFEŢE ÎN NEGRU PIANO.

Elementele structurale în Negru Piano completează în mod ideal pachetul de culori în Maro Malt.

Accesorii.

Exact aşa cum ţi-l doreşti pentru a se potrivi personalităţii tale. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii pentru a personaliza interiorul şi exteriorul automobilului, iar astfel te vei asigura că MINI-ul tău este cu adevărat unic.

Clothes Hanger

SISTEM TRAVEL & COMFORT – UMERAŞ

Hainele şifonate sunt acum de domeniul trecutului! Datorită umeraşului pentru haine cu design atractiv MINI, inclus în sistemul „Travel & Comfort", poţi agăţa haine în partea spate a spătarului. Funcţia de prindere tip „plug-in” îţi permite să ataşezi umeraşul cu uşurinţă de suportul de bază (care este necesar). În plus, acesta poate fi utilizat şi în afara automobilului (de exemplu, la hotel).

All-Weather Floor Mats

COVORAŞE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE ÎN NEGRU

Există ceva care îţi păstrează automobilul curat. Aceste covoraşe impermeabile cu margini înalte protejează spaţiul pentru picioare din partea faţă de umezeală şi murdărie şi îţi menţine picioarele uscate. Sunt foarte rezistente, au culoare neagră şi se asortează cu toate pachetele de echipamente.

Mini Junior Seat

SCAUN MINI JUNIOR 2/3 CU DESIGN UNION JACK

Copiii beneficiază acum de scaun reglabil pentru vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani (aproximativ 15-36 kg), cu perniţe de aer pentru protecţie sporită împotriva impactului în zona capului şi sistem de prindere ISOFIX. Reglajele pentru înălţime şi lăţime pot fi operate cu o singură mână, iar scaunul poate fi pliat şi transportat în rucsacul inclus.