Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Hopa! Sunt prea multe modele.
MINI 3-Door Hatch Seven Edition Hero

NOUL CLASIC.

Fii un adevărat maestru al stilului – acum reinventat pentru stilul de viaţă urban. Ediţia limitată MINI Seven Edition îmbină într-un singur automobil cele mai distinctive elemente ale MINI. Prin îmbinarea unui concept unic de design cu perspectiva unui adevărat deschizător de drumuri, MINI Hatch cu 3 uşi îţi permite să-ţi alegi propriul drum în viaţă. Inconfundabil şi modern. În stilul MINI inconfundabil.

NĂSCUT PENTRU PERFORMANŢĂ.

MINI Seven Edition este un adevărat maestru al stilului, căruia îi place să demonstreze de ce este în stare. Emblema „Seven Edition” distinctivă este prezentă atât pe hublourile laterale şi pe pragul portierelor, cât şi în interior. Conceptul exclusiv de design cu elemente de design interior în Maro Malt şi culoarea caroseriei în Albastru Lapisluxury se asortează perfect cu plafonul şi capacele oglinzilor exterioare în Argintiu Melting. MINI Seven Edition Hatch cu 3 uşi este propulsat de un motor TwinPower Turbo care este pe atât de rapid, pe cât este de eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil. Suspensia rigidă şi centrul de greutate coborât garantează senzaţie „go-kart” veritabilă, iar tu vei aborda fiecare viraj ca un profesionist.

DESIGNUL ÎN DETALIU.

Priveşte MINI Seven Edition îndeaproape. Îndrăzneşte să-l atingi...

NUANŢA LAPIS ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Lasă-te fascinat de culoarea Albastru Lapisluxury de la MINI Yours. Inspiraţi de pigmenţii în culoare ultramarin regăsiţi în piatra semipreţioasă Lapis Lazuli, am perfecţionat cea mai intensă nuanţă de albastru pentru un MINI. Dacă preferi o culoare clasică pentru modelul tău Seven Edition, poţi alege dintre Alb Pepper, Negru Midnight sau Verde British Racing. Plafonul şi capacele oglinzilor în Argintiu Melting creează contrast elegant cu vopseaua exterioară.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR.

Stilul întâlneşte esenţa, odată ce alegi una din cele două variante disponibile. Jantele de 17” tip Seven-spoke în Gri Spectre oferă pachetului Design Model o notă sofisticată, în timp ce jantele de 18” tip Vanity-spoke oferă MINI-ului tău aspect personalizat. Ambele variante în două nuanţe, precum şi celelalte detalii exterioare uimitoare, vor atrage cu siguranţă toate privirile.

CONTRASTE NECONVENŢIONALE.

Dungile opţionale de pe capotă în Argintiu Melting se potrivesc perfect cu plafonul şi capacele oglinzilor exterioare. Designul unic este scos în evidenţă de liniile verticale în Maro Malt şi plasează modelul tău Seven Edition direct în fruntea clasamentului.

STIL DE DESIGNER.

Finisajele subtile dau un indiciu despre implicarea designerilor în proiectarea MINI Seven Edition. Emblema „MINI Seven” scoate în evidenţă inserțiile laterale şi întâmpină pe toată lumea care intră în automobil. În interior, emblema este prezentă pe pragurile portierelor şi conferă pachetului Design Edition o tentă sportivă.

POTRIVIRE PERFECTĂ.

Bucură-te de confortul scaunelor sport Seven Edition în Maro Diamond Malt în timp ce explorezi cele mai vibrante zone ale oraşului. Pielea de culoare neagră se asortează perfect cu ţesătura în carouri a panourilor laterale şi cu clasicele cusături în Maro Malt. Ieşi în evidenţă şi alege combinaţia de piele potrivită pentru tine din următoarele variante disponibile: piele Cross Punch în Negru Carbon, piele MINI Yours Lounge în Negru Carbon sau piele Lounge în Gri Satellite.

PANOU CENTRAL DE INSTRUMENTE.

MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema „Seven”, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

HABITACLU PREMIUM.

Pragurile portierelor sunt ornate cu emblema „Seven” şi întâmpină fiecare pasager care caută senzaţii tari. MINI Seven Edition reprezintă un superlativ pentru eleganţa care atrage toate privirile. Trio-ul stilat format din emblema „Seven”, nuanţa fină a culorii Maro Malt şi liniile verticale în argintiu conferă panoului de instrumente nota potrivită de stil.

PACHET DE CULOARE ÎN MARO MALT.

Linia de culoare în Maro Malt oferă culoarea perfectă pentru mânerele portierelor şi pentru panourile pentru genunchi. În plus, reprezintă finisajul perfect pentru modelul Seven Edition inconfundabil.

SUPRAFEŢE ÎN NEGRU PIANO.

Elementele structurale în Negru Piano completează în mod ideal pachetul de culori în Maro Malt.