Se pare că MINI-ul pe care l-ai personalizat nu a fost salvat. Dacă ți-ar plăcea să revii și să mai faci modificări, salvează-l și pune-i un nume drăguț pentru a relua de unde ai rămas.

 

Modelul tău unic MINI, Gata de aventură.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

DEALERUL PREFERAT

MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

JOHN COOPER WORKS.

EXPERIENŢE PLINE DE ADRENALINĂ CU MINI.***
De la * 32.963 € TVA inclus

TESTEAZĂ CEI 306 CP.

Prin aspectul robust, sunetul puternic distinctiv şi 306 CP, modelele noastre MINI John Cooper Works sunt pregătite să-ţi facă inima să tresară. Aceste automobile puternice sunt replici ale legendelor create de John Cooper pentru circuitul de curse şi reprezintă esenţa motorsportului. Acum tradiţia merge mai departe. Cu mai multă sportivitate şi cu cel mai puternic motor montat vreodată într-un MINI, acestea reprezintă plăcerea de a conduce în cea mai bună formă. Când ai la dispoziţie această putere şi precizie, înţelegi imediat că a sta nemişcat într-un JCW reprezintă cel mai dur test.

PRIVEŞTE CEL MAI DUR TEST.** ***

Imediat ce se schimbă culoarea semaforului, eşti pregătit să dezlănţui puterea pe care o ai la dispoziţie şi pe cea a pilotului de curse din tine. Am conceput o serie de provocări dure pentru a arăta performanţa uimitoare a noilor noastre modele MINI John Cooper Works.
MINI JCW Cabriolet – MINI JCW Hatch cu 3 uşi – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman MINI JCW Cabriolet – MINI JCW Hatch cu 3 uşi – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman

DESCOPERĂ MODELELE.

Modelele noastre MINI John Cooper Works întruchipează esenţa motorsport, emană rafinament si putere, atragând atenţia tuturor. Aceste automobile sunt replici ale legendelor câştigătoare de raliuri, care au fost create de John Cooper. Puterea unică, vine cu numeroase caracteristici impresionante pentru pentru a te uimi peste măsură.
MINI John Cooper Works GP
NOUL MINI JOHN COOPER WORKS GP – SPOILER SPATE – 300 CP

FII PE FAZĂ.

NOUL MINI JOHN COOPER WORKS GP. PENTRU CUNOSCĂTORI.

Performanţă maximă
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

INTENSIFICĂ-ŢI CĂLĂTORIA CU 306 CP.

Echipat complet cu elemente atractive, fiecare model John Cooper Works întruchipează esenţa motorsport. Puterea directă şi intensă transformă fiecare impuls în acţiune. Cu fiecare viraj care se apropie, străzile vibrează de pulsul vieţii până la destinaţie.

DESCOPERĂ SUNETUL PUTERII.

Pune-ţi căştile, dă volumul mai tare şi ascultă sunetul John Cooper Works legendar. ** ***
Design distinctiv
MINI John Cooper Works Clubman – verde şi roşu – partea laterală MINI John Cooper Works Clubman – verde şi roşu – partea laterală

DETALII FERMECĂTOARE.

Doar o privire şi eşti fermecat. Chiar înainte de a deschide portiera, simţi că MINI John Cooper Works se află dintr-o categorie aparte. Bara spoiler aeodinamică din faţă şi spoilerul sport din spate fac deja aluzie la emoţia care te aşteaptă. În interior, vei descoperi o mulţime de materiale premium şi detalii concepute pentru a-ţi oferi acel sentiment de automobil exclusiv de curse.

PĂŞEŞTE ÎNĂUNTRU.

PERSPECTIVĂ 360° PERSPECTIVĂ 360°
Puţini au crezut
John Cooper – Mini Cooper – Raliul de la Monte Carlo din 1965 John Cooper – Mini Cooper – Raliul de la Monte Carlo din 1965

TRADIŢIA JOHN COOPER.

Modelele MINI John Cooper Works provin dintr-o familie de campioni de curse creată de celebrul constructor de automobile de Formula 1, John Cooper. Acesta a recunoscut potenţialul de curse atunci când le-a văzut, iar ochii săi pricepuţi le-a reperat imediat în clasicul Mini nou introdus.

PUŢINI AU CREZUT.

Nimeni nu s-a aşteptat ca John Cooper şi Mini-ul său clasic, devenit acum simbol, să reuşească să treacă linia de sosire învingător. Amatorul îndrăzneţ a luat lumea curselor prin surprindere depăşindu-şi adversarii cu ajutorul manevrabilităţii precise, al motorului inovator şi al amplasamentului roţilor – de fiecare dată.

SCRIEM ISTORIA MOTORSPORT.

Povestea John Cooper Works începe în 1946. Charles Cooper şi fiul său John au fondat Compania de automobile Cooper şi au construit primele automobile de curse în micul garaj al lui Charles din Surbiton, Anglia. Dar începutul modest avea să schimbe lumea motorsport şi să contribuie la crearea tradiţiei motorsport din întreaga lume, care s-a păstrat până astăzi. Ca să nu mai menţionăm de efectul profund şi evolutiv pe care acest lucru urma să-l aibă asupra Mini. Urmăreşte documentarul exclusiv „John Cooper: Genius & Works” produs de Sky.
John Cooper Works – automobil pentru Formula 3 cu un singur loc John Cooper Works – automobil pentru Formula 3 cu un singur loc

CONDUCĂTORUL AUTO PE PRIMUL LOC.

Primele automobile de curse create de compania de automobile Cooper erau automobile pentru Formula 3 cu un singur loc şi au avut mare succes în clasa de 500 cmc, datorită inovaţiei lor revoluţionare, respectiv motorul plasat în partea spate. Această idee genială a transformat automobilele de curse Cooper în alegerea perfectă pentru tinerii conducători auto aspiranţi. John Cooper a câştigat atât Campionatul Mondial de Formula 1, cât şi Campionatul Constructorilor.
John Cooper Works – Primul Mini Cooper John Cooper Works – Primul Mini Cooper

CREAREA UNEI LEGENDE.

După ce s-a bucurat de un succes uimitor în construcţia propriilor automobile, John Cooper a fost fascinat de noul Mini clasic. Interesat de potenţialul mare al Mini, acesta şi-a imaginat cum ar fi să-l transforme într-un adevărat campion de curse. După ce a adăugat un motor mai puternic, frâne noi şi direcţie mai precisă, a transformat acest mic automobil de familie într-un automobil de curse inegalabil. În 1961, a luat naştere primul Mini Cooper.
John Cooper – Mini Cooper – trofee de curse John Cooper – Mini Cooper – trofee de curse

DEPĂŞIREA CONVENŢIONALULUI.

Mini era de neoprit. Instinctul lui John Cooper a fost din nou corect; el era cel care controla propriul joc, iar astfel a fost creat un automobil memorabil. În 1964, Mini Cooper era deja o marcă renumită la nivel mondial: a câştigat aproape toate competiţiile pe care ţi le poţi imagina – a obţinut inclusiv victorii istorice la Raliul de la Monte Carlo în 1964, 1965 şi 1967. Mini şi John Cooper au transformat clasicul Mini într-un câştigător care era superior competitorilor săi.
MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper

O NOUĂ ERĂ.

În 2001, Mini s-a alăturat BMW Group şi a fost redenumit MINI. Această schimbare a reînviat interesul pentru îmbunătăţirea modelelor MINI şi a influenţat continuarea tradiţiei John Cooper Works. Începând cu 2003, kiturile de tuning John Cooper Works pentru MINI Cooper şi MINI Cooper S sunt disponibile la dealerii din întreaga lume. Acestea cresc puterea MINI Cooper până la 93 kW (126 CP) şi puterea MINI Cooper S până la valori impresionante de 147 kW (200 CP).
MINI Cooper S – Kitul John Cooper Works GP MINI Cooper S – Kitul John Cooper Works GP

DIN CE IN CE MAI RAPID.

Modelul MINI Cooper S pre-echipat cu kit John Cooper Works GP a fost lansat în 2006. Această nouă ediţie limitată Mini hatchback oferea performanţă şi senzaţie unică de curse. Era cel mai rapid MINI de până atunci şi putea atinge viteza de 100 km/h în mai puţin de 6,5 secunde. Au fost produse doar 2.000 de automobile şi toate aveau o singură combinaţie de culori: Albastru Thunder metalizat cu oglinzi în Roşu Chili şi plafon în Argintiu Pure, unde era indicat numărul de producţie, de la 1 la 2.000.
MINI John Cooper Works Clubman – partea frontală MINI John Cooper Works Clubman – partea frontală

RENAŞTEREA UNEI LEGENDE.

În 2007, BMW a preluat numele, ingineria şi resursele de dezvoltare ale brandului John Cooper Works. Un an mai târziu au fost lansate două noi automobile John Cooper Works: o versiune complet actualizată a modelului John Cooper Works Hatch şi modelul John Cooper Works Clubman. Aceste automobile puternice erau echipate cu motor cu 4 cilindri şi capacitate de 1.6 litri cu turbocompresor Twin Scroll şi aveau putere de 155 kW (211 CP), o dovadă a spiritului avangardist şi a dedicării sale faţă de performanţa acestor automobile. Cinci ani mai târziu, în 2013, a fost lansată ediţia limitată MINI John Cooper Works GP, care avea motor cu 4 cilindri, turbocompresor şi putere de 218 CP. S-au produs doar 2.000 de exemplare ale acestui model.
Automobilul de raliu X-raid MINI John Cooper Works – Raliul de la Dakar Automobilul de raliu X-raid MINI John Cooper Works – Raliul de la Dakar

INSTINCT DE CAMPION.

Tradiţia motorsport MINI este continuată de noile modele MINI John Cooper Works. Toate automobilele MINI împărtăşesc acelaşi ADN de înaltă performanţă şi tuningul de curse, pentru a oferi manevrabilitate precisă şi acceleraţie. În plus, echipa de curse MINI John Cooper Works depăşeşte şi: aceasta a ajuns pe podium la Daytona, învingând o parte dintre maşinile sport de top din lume. Şi după ce a câştigat raliul de la Dakar patru ani la rând cu MINI ALL4 Racing, echipa de raliu X-raid MINI John Cooper Works a avut din nou un start bun. John Cooper ar fi fost mândru.
Ofertă MINI John Cooper Works
MINI JCW Clubman

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Modelele JCW

ALEGE-L PE-AL TĂU.

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works Hatch

HATCH CU 3 UŞI

De la 32.963 € TVA inclus *

6 - 7,1 l/100 km disclaimer
137 - 162
g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
231 CP (170 kW)
tip combustibil
Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
6 - 7,1 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
137 - 162 g/km disclaimer
transmisie
Manuală , Sport automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune faţă

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Rebel

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor John Cooper Works de 17", tip Track Spoke, negre

CULOARE ACOPERIŞ

Trei culori diferite disponibile pentru acoperiș

CAPACE OGLINZI

Trei culori diferite disponibile pentru capace oglinzi

BENZI ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Sunt disponibile în alb şi negru  

CARACTERISTICI OPŢIONALE

Priză de aer în capotă, grilă radiator în stil motorsport, inscripţie „JCW” emblematică, prize de aer inferioare

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works Cabriolet

CABRIOLET

De la 37.128 € TVA inclus *

6,2 - 7,3 l/100 km disclaimer
142 - 166
g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
231 CP (170 kW)
tip combustibil
Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
6,2 - 7,3 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
142 - 166 g/km disclaimer
transmisie
Manuală , Sport automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune faţă

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Rebel

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor John Cooper Works de 17", tip Track Spoke, negre

CAPACE OGLINZI

Trei culori diferite disponibile pentru capace oglinzi

BENZI ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Sunt disponibile în alb şi negru   

CARACTERISTICI OPŢIONALE

 

Priză de aer în capotă, grilă radiator în stil motorsport, inscripţie „JCW” emblematică, prize de aer inferioare

 
John Cooper Works logo
MINI JCW CLUBMAN

CLUBMAN

De la 43.852 € TVA inclus *

7,1 - 7,4 l/100 km disclaimer
161 - 169
g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
306 CP (225 kW)
tip combustibil
Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
7,1 - 7,4 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
161 - 169 g/km disclaimer
transmisie
Sport automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Rebel

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: Jante din aliaj usor de 19" John Cooper Workss Circuit Spoke

CULOARE ACOPERIŞ

Trei culori diferite disponibile pentru acoperiș

CAPACE OGLINZI

Trei culori diferite disponibile pentru capace oglinzi

BENZI ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Sunt disponibile în alb şi negru  

CARACTERISTICI OPŢIONALE

Priză de aer în capotă, grilă radiator în stil motorsport, inscripţie „JCW” emblematică, prize de aer inferioare

 
John Cooper Works Logo
MINI JCW COUNTRYMAN

Countryman

De la 44.447 € TVA inclus *

6,9 - 7,3 l/100 km disclaimer
156 - 166
g/km disclaimer

Motoare şi opţiuni disponibile

Putere
306 CP (225 kW)
tip combustibil
Benzină
CONSUM DE COMBUSTIBIL
6,9 - 7,3 l/100 km disclaimer
EMISII DE CO2
156 - 166 g/km disclaimer
transmisie
Sport automată
Sistem de tracţiune
Tracţiune integrală

CARACTERISTICI DE BAZĂ

CULOARE EXTERIOARĂ

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu:  Verde Rebel

JANTE

Opţiunea pe care ai selectat-o nu este disponibilă. Aceasta a fost înlocuită cu: 19" light alloy wheels John Cooper Works Circuit Spoke 2-tone with runflat

CULOARE ACOPERIŞ

Trei culori diferite disponibile pentru acoperiș

CAPACE OGLINZI

Trei culori diferite disponibile pentru capace oglinzi

BENZI ORNAMENTALE PENTRU CAPOTĂ

Sunt disponibile în alb şi negru 

CARACTERISTICI OPŢIONALE

Priză de aer în capotă, grilă radiator în stil motorsport, inscripţie „JCW” emblematică, prize de aer inferioare

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

HATCH CU 3 UŞI

Alege tipul de combustibil:

Benzină

231 CP

170 kW

  • Manuală
  • Sport automată
De la 32.963 € TVA inclus *
Selectează

CABRIOLET

Alege tipul de combustibil:

Benzină

231 CP

170 kW

  • Manuală
  • Sport automată
De la 37.128 € TVA inclus *
Selectează

CLUBMAN

Alege tipul de combustibil:

Benzină

306 CP

225 kW

  • Sport automată
De la 43.852 € TVA inclus *
Selectează

Countryman

Alege tipul de combustibil:

Benzină

306 CP

225 kW

  • Sport automată
De la 44.447 € TVA inclus *
Selectează

HATCH CU 3 UŞI

Alege transmisia:

Manuală

De la 32.963 € TVA inclus *
Selectează

Sport automată

De la 35.034 € TVA inclus *
Selectează

CABRIOLET

Alege transmisia:

Manuală

De la 37.128 € TVA inclus *
Selectează

Sport automată

De la 39.199 € TVA inclus *
Selectează

CLUBMAN

Alege transmisia:

Sport automată

De la 43.852 € TVA inclus *
Selectează

Countryman

Alege transmisia:

Sport automată

De la 44.447 € TVA inclus *
Selectează

HATCH CU 3 UŞI

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune faţă

De la 32.963 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 35.034 € TVA inclus *
Selectează

CABRIOLET

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune faţă

De la 37.128 € TVA inclus *
Selectează

Tracţiune faţă

De la 39.199 € TVA inclus *
Selectează

CLUBMAN

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune integrală

De la 43.852 € TVA inclus *
Selectează

Countryman

Alege sistemul de tracţiune:

Tracţiune integrală

De la 44.447 € TVA inclus *
Selectează
John Cooper Works logo

Selecţia ta

MINI John Cooper Works Hatch

John Cooper Works 3 Door Hatch

De la 32.963 € TVA inclus *
170 kW (231 CP)
Benzină
Manuală
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,1 l/100 km (mixt)
157 - 162 g/km CO2 (mixt)
John Cooper Works logo

Selecţia ta

MINI John Cooper Works Hatch

John Cooper Works 3 Door Hatch

De la 35.034 € TVA inclus *
170 kW (231 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6 - 6,2 l/100 km (mixt)
137 - 142 g/km CO2 (mixt)
John Cooper Works logo

Selecţia ta

MINI John Cooper Works Cabriolet

John Cooper Works Convertible

De la 37.128 € TVA inclus *
170 kW (231 CP)
Benzină
Manuală
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
7,1 - 7,3 l/100 km (mixt)
161 - 166 g/km CO2 (mixt)
John Cooper Works logo

Selecţia ta

MINI John Cooper Works Cabriolet

John Cooper Works Convertible

De la 39.199 € TVA inclus *
170 kW (231 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune faţă
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,2 - 6,4 l/100 km (mixt)
142 - 146 g/km CO2 (mixt)
John Cooper Works logo

Selecţia ta

MINI JCW CLUBMAN

John Cooper Works Clubman

De la 43.852 € TVA inclus *
225 kW (306 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
7,1 - 7,4 l/100 km (mixt)
161 - 169 g/km CO2 (mixt)
John Cooper Works Logo

Selecţia ta

MINI JCW COUNTRYMAN

John Cooper Works Countryman

De la 44.447 € TVA inclus *
225 kW (306 CP)
Benzină
Sport automată
Tracţiune integrală
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
156 - 166 g/km CO2 (mixt)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157 - 162
6.9 - 7.1
John Cooper Works Convertible disclaimer
161 - 166
7.1 - 7.3

Select your MINI

Benzină

231 CP (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works 3 Door Hatch

De la 32.963 € TVA inclus

*

Manuală

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,1 l/100 km (mixt)
157 - 162 g/km CO2 (mixt)
Selectează

John Cooper Works 3 Door Hatch

De la 35.034 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6 - 6,2 l/100 km (mixt)
137 - 142 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Benzină

231 CP (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Convertible

De la 37.128 € TVA inclus

*

Manuală

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
7,1 - 7,3 l/100 km (mixt)
161 - 166 g/km CO2 (mixt)
Selectează

John Cooper Works Convertible

De la 39.199 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune faţă

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,2 - 6,4 l/100 km (mixt)
142 - 146 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Benzină

306 CP (225 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Clubman

De la 43.852 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
7,1 - 7,4 l/100 km (mixt)
161 - 169 g/km CO2 (mixt)
Selectează

Benzină

306 CP (225 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Countryman

De la 44.447 € TVA inclus

*

Sport automată, Transmisie automata Steptronic sport

Tracţiune integrală

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,3 l/100 km (mixt)
156 - 166 g/km CO2 (mixt)
Selectează

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157 - 162
6.9 - 7.1
John Cooper Works Convertible disclaimer
161 - 166
7.1 - 7.3
Colecţia JCW Lifestyle

ESTE UN MOD DE VIAŢĂ.

Du-ţi pasiunea mai departe cu gama noastră variată de produse MINI John Cooper Works de înaltă calitate. Colecţia noastră este în continuă schimbare, dar se concentrează întotdeauna pe aspectele esenţiale şi combină durabilitatea, materiale premium autentice şi designul modern cu inovaţia şi detaliile inteligente. Avem o gamă completă, aşa că achiziţionează chiar astăzi echipamentul dorit.
MINI 3 UŞI
MINI 3 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI 5 UŞI
MINI CABRIOLET
MINI CABRIOLET
MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman