DEALERUL PREFERAT

CONCEPT MINI CLUBMAN.

Imagine în prim-plan cu oglinda exterioară a Conceptului MINI Clubman

CREAT ÎN STILUL MINI.

Noul Concept MINI Clubman este mai lung, mai lat şi mai inovator ca niciodată, iar acum a fost creat cu şi mai multă atenţie la detalii. În plus, datorită calităţii oferite şi a flexibilităţii acest model reprezintă MINI-ul ideal pentru orice ocazie.

cnt Background Image
Perspectivă din faţă-stânga a Conceptului MINI Clubman

ÎN FORMĂ MAXIMĂ.

Conceptul MINI Clubman este în formă maximă şi în acelaşi timp are funcţii inovatoare. MINI este pregătit pentru orice călătorie şi depozitează comod toate bagajele pe care doreşti să le iei cu tine – datorită spaţiului interior generos, celor patru portiere laterale şi portierelor „split doors” caracteristice MINI în partea spate. Acesta oferă soluţii ingenioase, care dovedesc faptul că este creat la fel de inteligent pe cât este de atractiv. Toate acestea pe lângă aspectul său remarcabil.

aig Background Image

Dă frâu liber imaginaţiei!

Este cu doar 26 de centimetri mai lung, dar se vede diferenţa. Lungimea mai mare a caroseriei conferă caracterului inconfundabil al Conceptului MINI Clubman abilităţi excepţionale şi atitudine pe măsură. Are acelaşi aspect captivant care atrage privirile oriunde s-ar afla – însă acum este mult mai impresionant.

Concept MINI Clubman: imagine de sus