DEALERUL PREFERAT

MINI Stay Safe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

 

 

 

În aceste momente, ne confruntăm cu o situație fără precedent care necesită grijă, compasiune și înţelegere.

 

Misiunea noastră, a BMW Group şi a partenerilor noştri, este să oferim permanent o experiență premium clienților noștri. Cel mai important pentru noi acum este să ne asigurăm că rămânem în siguranță, în contextul în care suntem cu toţii îngrijoraţi. Prin urmare, dorim să vă transmitem că în locaţiile MINI din România respectăm toate măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

 

Păstrăm legătura prin echipa noastră de Customer Care, ce poate fi contactată la numărul +4031 229 7798 sau la adresa de email info-mini@mini.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00).

 

Rămânem aproape de comunitatea noastră dinamică MINI prin canalele noastre de social media Facebook, Instagram, YouTube unde vă aşteptăm cu poveşti frumoase despre pasiunea noastră comună: lumea MINI. Este posibil să întâmpinăm un număr de solicitări mai mari decât de obicei, prin urmare ne cerem scuze dacă timpul de aşteptare este mai lung decât de obicei.

 

În cazul în care aveţi nevoie de suport sau de soluţii de mobilitate, dealership-urile MINI sunt încă deschise pentru dumneavoastră, iar partenerii noştri aplică măsurile de sigurantă şi protecţie necesare. Până atunci vă transmitem gândurile noastre bune şi suntem alături de dumneavoastră. 

 

 

Vă mulţumim, 

Echipa MINI