DEALERUL PREFERAT

NOUL MINI COUNTRYMAN.

CU RATĂ LUNARĂ 375 € + TVA.

INSPIRĂ-TE.

Noul MINI Countryman a sosit şi este gata să-ţi fie cel mai de încredere partener de călătorie. Indiferent dacă alegi să călătoreşti prin oraş sau să descoperi natura şi traseele off-road aventuroase – noul MINI Countryman este mereu alături de tine. Extrem de spaţios şi versatil, acum a fost reconceput pentru a-te surprinde şi mai mult. Eşti gata să te laşi inspirat?

.....

MINI Countryman

.....

Nu este nevoie să faci compromisuri. Poţi lua cu tine tot ce ai nevoie. Noul MINI Countryman este un aventurier îndrăzneţ, echipat cu încrederea pentru a putea călători oriunde. Îţi oferă destul spaţiu pentru cinci persoane, bagaje şi toate momentele memorabile pe care vei dori să le păstrezi. Este pur şi simplu perfect pentru un stil de viaţă activ alături de prietenii tăi şi familia ta.

.....

MINI Countryman

375 € / LUNĂ + TVA.

CASCO şi Asigurare GAP nu sunt incluse.
Garanţie extinsă BRI inclusă.
 

 • Preţul de vânzare: 36.799 € + TVA
 • Avans: 3.700 € + TVA
 • Durată: 36 luni


Un exemplu pentru MINI Countryman Cooper S ALL4.

Preț de lista, inclusiv extindere garanție la patru ani, propus de către dealerii MINI participanți 36.799,16 EURO + TVA. Un exemplu de finanțare, valabil doar pentru persoane juridice, prin MINI Select care este un produs de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing I.F.N. S.A. prin MINI Financial Services. Rata lunara fixa 375 EURO + TVA obținută prin alegerea unei perioade contractuale de 36 luni, rulaj anual inclus 30.000km, avans 3.700 EURO + TVA, plata finala opțională garantata 23.552 EURO + TVA. Plata finala opțională nu se achita in cazul in care optați sa returnați autoturismul la final de contract (pot exista costuri suplimentare cum ar fi cele generate de starea autoturismului sau de efectuarea unui rulaj peste limita agreata). Finanțarea este disponibila sub rezerva acceptării cererii de finanțare care va face subiectul analizei financiare de către departamentul de risc al UniCredit Leasing IFN SA.
 

.....

MINI Countryman Hybrid

ALEGE CALEA HIBRIDĂ. ECOTICHET 20.000 LEI.

Noul MINI Countryman este, de asemenea, disponibil şi în versiunea Plug-in Hybrid – pentru cei dornici să protejeze mediul înconjurător. Propulsat atât de un motor cu ardere internă, cât şi de un motor electric, MINI Countryman SE îţi oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: călătorii prin oraş cu zero emisii de noxe şi asigurarea destinaţiilor lungi folosind motorul cu ardere internă.

 

 •  
 • PUTERE: 220 CP (162 kW)
 • AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC: 47 - 52 km
 • CONSUM DE COMBUSTIBIL: 1,7 - 1,9 l/100 km
 • CONSUM ELECTRIC MIXT: 14,7 - 15,5 kWh/ 100 km
 • EMISII DE CO2: 39 - 44 g/km
 • TRANSMISIE: Automată
 • SISTEM DE TRACŢIUNE: Integrală All4
 • SPAŢIU: Până la 1.275 de litri.

.....

FĂ LOC PENTRU NOI AVENTURI.

Fă loc în viaţa ta pentru toate aventurile care te-aşteaptă. Fă loc în inima ta pentru acest automobil superb, care o să te însoţească oriunde decizi să călătoreşti. Descoperă noul MINI Countryman cu cinci locuri confortabile, portbagaj generos şi toate soluţiile tehnologice de ultimă generaţie care îţi permit să interacţionezi permanent cu maşina ta.

.....