DEALERUL PREFERAT

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid

UN ALT FEL DE SCÂNTEIE.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.*

 

 

Când Sir Alec Issigonis şi-a schiţat ideea iniţială pentru Mini pe un şerveţel în 1956, designul său inovativ compact a fost răspunsul perfect la unele dintre cele mai mari întrebări legate de automobilele din epoca sa. Aproape totul a fost neconvenţional: a mărit cât mai mult posibil ecartamentul, a montat motorul transversal şi a poziţionat central instrumentele de control, astfel încât să fie potrivite atât pentru un model cu volan pe partea dreaptă, cât şi pentru unul cu volan pe partea stângă. Acest lucru a asigurat spaţiul maxim în interiorul maşinii. Conceptul a fost fără precedent - iar revoluţionarul său Mini a devenit în curând un simbol.

 

Primul model Countryman disponibil clienţilor a fost Austin Mini Countryman în 1960. O maşină spaţioasă cu ampatament lung şi ornamente robuste din lemn, proiectată pentru călătorii în afara oraşului, care, păstrând farmecul unui Mini clasic, a câştigat fanii din întreaga lume.

MINI heritage
Condus electric

FAST-FORWARD SPRE VIITOR.

MINI Countryman plug-in hybrid combină un motor electric cu un motor convenţional pe benzină pentru a oferi cea mai bună experienţă de condus din ambele lumi. Datorită bateriei sale de înaltă tensiune, litiu-ion, modelul plug-in hybrid poate fi condus în mod exclusiv electric şi fără emisii pe o distanţă de până la 41 km. Motorul electric oferă un boost de putere motorului pe benzină şi asigură o tracţiune integrală electrică.

 

 

MINI Countryman PHEV charging

 

 

 

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4 .

 

PUTERE: 224 CP (165 kW)

TIP COMBUSTIBIL: Hibrid

CONSUM DE COMBUSTIBIL: 2,4 - 2,5 l/100 km 

AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC: 41 km

ACCELERAŢIE 0-100 km/h: 6,8 s

EMISII DE CO2: 55-56 g/km

TRANSMISIE: Automată

SISTEM DE TRACŢIUNE: Tracţiune integrală

MINI Countryman Plug-in Hybrid

 

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI te va contacta în curând. 

 

* Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019, derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu. Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului. Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului ministrului mediului.

 

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/ 2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în România, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat. Valorile automobilelor MINI Hybrid sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NCEC pentru compararea automobilelor.